Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
47,9053
EURO
55,5189
IMKB
14.127,980
ALTIN
6.709,332
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
Çorumspor'dan Gazrtecilere Çirkin Tavır
Çorumspor dan Gazrtecilere Çirkin Tavır
 
Çorum FK yöneticileri, basın açıklamasını takip etmeleri için davet ettikleri gazetecileri kulübe almadı
 
19.8.2026 - 00:22

Arca Çorum FK’nın tesislerinde düzenlenmesi planlanan basın açıklaması öncesinde yaşananlar, Çorum basın mensuplarının tepkisine neden oldu. Tesislere gelen gazeteciler, uygulanan prosedür nedeniyle toplantıya katılmadan geri döndü.

Gelen basın mensuplarına, kimliklerini güvenlik görevlilerine teslim etmeleri ve karşılığında ziyaretçi kartı almaları gerektiği bildirildi. Gazetecilere ayrıca saat 17.45’e kadar tesis girişinde beklemeleri söylendi.


Basın mensupları ise tesislerin bahçesinde veya çardak bölümünde bekleyebileceklerini belirtmelerine rağmen içeri alınmadı.

Yaşanan uygulamaya tepki gösteren gazeteciler, “Biz buraya bir kulübün basın toplantısını takip etmek ve kamuoyunu bilgilendirmek için geldik. Güvenlik prosedürü olabilir ancak gazetecilerin kapıda bekletilmesi ve kimliklerini teslim etmelerinin istenmesi doğru bir yaklaşım değil” diyerek tepki gösterdi.

Gazetecilerden bazıları, “Süper Lig’de mücadele eden bir kulübün basınla ilişkisi bu şekilde olmamalı. Basın mensupları ziyaretçi değil, görevini yapmak için kulübe gelen gazetecilerdir” ifadelerini kullandı.

Bir başka gazeteci ise yaşananlara ilişkin, “İçeri girip toplantıya katılmak istiyoruz. Bize ‘kimliklerinizi bırakın, ziyaretçi kartı alın ve bekleyin’ deniliyor. Tesisin içerisinde bahçede ya da çardakta beklememize dahi izin verilmiyorsa burada basınla iletişim konusunda ciddi bir sorun var demektir” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin tepkisini artıran bir diğer konu ise görevli personelin kimliklerin alınarak ziyaretçi kartı verileceğini gülerek ifade etmesi oldu.

Bunun üzerine gazeteciler, toplantıya katılmama kararı alarak tesislerden ayrıldı.

"Birlik çağrısı kürsüde kalmamalı"
Gazeteciler, yaşananların Arca Çorum FK Başkanı Savaş Balçık’ın daha önce yaptığı “birlik” çağrılarıyla da çeliştiğini savundu.

Bir basın mensubu, “Sayın Savaş Balçık daha önce Çorum’un ve Çorum FK’nın birlik olması gerektiğini söyledi. Ancak birlik sadece açıklamalarda ve kürsüde söylenen bir söz olmamalı. Gazeteci kapıya geldiğinde de bunun karşılığını görmeli” dedi



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Gazeteci Dürdane Kırçuval'dan Acı Haber

Tahir Sarıkaya Tutuklandı

‘Konuşursa Medyada Deprem Olur…’
»  Cem Küçük Soruşturmasında Yeni Gelişme
»  Ertuğrul Özkök'e Soruşturma
»  Sözcü TV'de Flaş Gelişme
»  Cem Küçük'e Tutuklama Talebi
»  Gazeteci Vedat Yenerer Hayatını Kaybetti
»  Ayşenur Arslan, Halk TV'den Ayrıldı
»  İhlas Medya'dan Flaş Cem Küçük Kararı
»  Yalçın Bayer de Hürriyet’ten Kovuldu…
»  TGRT Haber’den Koza TV’ye!'
»  Didem Aslan Yılmaz'ın Programı Bitti mi?
»  Aziz Üstel Hayatını Kaybetti
»  Nato Zirvesini 3 Bin Gazeteci İzleyecek
»  Habertürk'e Nato Zirvesi Şoku!
»  İsmail Küçükkaya Sözcü TV'de
»  Kanal D Deniz Bayramoğlu'nu Gönderdi
»  Akreditasyon Krizinde Geri Adım
»  Gazeteci Ali Çağatay Tutuklandı
»  2026 TFMD Ödülleri Sahipklerini Buldu
»  İnternet Haber Sitelerine Yeni Kurallar
»  Kılıçdaroğlu'ndan Şaban Sevinç'e Dava
»  Timur Soykan Hakkında 9 Yıl Hapis İstemi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETECI ACI SOYLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.