Özel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a seslenerek, "Otokratların adayı kimse gelsin; Tayyip Bey ise Tayyip Bey, Tiktokçu Hakan ise Tiktokçu Hakan, damatsa damat, hodri meydan!" dedi.
Özgür Özel'in miting alanında yaptığı konuşma şu şekilde:
"Biliyorsunuz Milli Eğitim Bakanının özel okul zincirleri var, Sağlık Bakanının özel hastane zincirleri var, Turizm Bakanının otelleri, turizm şirketleri var, ET Balık Kurumu Müdürünün yurt dışından et ithal eden şirketi var.
Macaristan Başkanı Orban'ı İstanbul'da ağırlamış. Allah kimseyi millet için yaptığı bütçeyi milletin meclisinde savunacak cesaretten mahrum etmesin, Allah kimseyi onun durumuna düşürmesin. Tabii ki gelemez.
Çok kazanandan çok, az kazanandan az, kazanmayandan vergi almayacağız. Göreceksiniz, bu ülkede yüzü asık olan, ağlayan, umutsuz olanların yüzü gülecek. Pişkin pişkin memleketi sömürenlerin de keyfi kaçacak, söz veriyoruz.
Memlekette geçen sene en çok küçülen sektör 12.7 ile tarım. Buradan açıkça söylüyoruz. AKP planını açıkladı. CHP iktidarında ÖTV'siz, KDV'siz mazot gelecek. Çiftçilerin kredi borçları var. Çiftçilerin kredi borçlarının faizlerini sileceğiz. Geldik mi ilk sizin yüzünüzü güldüreceğiz.
Asgari ücret teklifimiz 39, altına yokuz. Emeklilerine sefalet maaşına itiraz ediyoruz, bir asgari ücret olmalı diyoruz. CHP iktidarında bayram ikramiyesi komik olmayacak. Her emekliye bayramda birer asgari ücret verilecek. Söz veriyoruz.
Yalana dolana tokuz, asgari ücret olmalı 39. Kırk haramilere var, yandaşlara var, 5’li çeteye var, Tayyip Bey’in sevdiği zenginlere var, bize gelince yok. 39 bin lira asgari istiyoruz. En düşük emekli maaşı da bir asgari olmalı.
Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz. Biz Ekrem Başkan'a güveniyoruz. Biz canlı yayın istiyoruz, savcısına güvenen karşımıza çıksın, görelim.
Tarih önünde kayda geçireyim. Bu işleri nasıl takip edeceğimizi de söyleyeyim. Diploma davası vardı, aynı zamanda İstanbul İl Başkanlığı'nın davası. Buraya bakan 59. Asliye Ceza Mahkemesi, diplomanın iptaline yönelik YÖK'e zor sorular sordu, kendisini Kahramanmaraş'a sürdüler.
Diploma iptaline bakan 5. İdare Mahkemesi Başkanı doğru bir yargılama yapıyordu, kendisini değiştirdiler, yerine başkasını getirdiler.
Ahmak davasına bakan Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi hakimini Samsun'a sürdüler.
Hakaret davasına bakan İstanbul 14. Asliye Mahkemesi, Ekrem Başkan'a ceza verirken ikisi verdi, birisi beraat etmeli diye karşı oy kullandı. Bir karşı oya tahammül edemediler, onu da başka bir mahkemeye sürdüler.
İhaleye fesat davasına bakan Büyükçekmece 10. Asliye Mahkemesi'nin hakimi... Kendisine beştir savcı mütalaa vermiyor. Bekliyorlar, söylüyorlar, vermiyor. Mütalaayı ver, yok. Niye vermiyorsun, onu söyle, yok. Önündeki bir şişe suyu içti, koydu. Ekrem Başkan'ın beraatine karar verdi, bir hafta sonra Maraş'a sürdüler.
Bilirkişi davasına bakan 2. Asliye Ceza Üyelerini değiştirdiler.
İBB davası için dünyanın en büyük duruşma salonunu yapıyorlar. O davayı orada görecek 40. Ceza Mahkemesi'ne ikinci bir heyet atayarak iddianameyi yazanlar mahkemeyi görecek heyeti hazırlamaya çalışıyorlar.
AK Toroslar çetesine demişler ki 'Bu kadar da olur mu? Millet demez mi 40. Ceza Mahkemesi'ne özel heyet hazırlandı?' deyince 'Eee demiş, yerlerse... Minareden at beni, in aşağı tut beni yapacağız.'
Ant olsun ki bize bunları yapan AK Torosları unutmayacağız.
Küçücük bir çocuk yine işçi olarak çalıştırıldığı, MESEM'lerde öldü. Orada Tayyip Bey o katliamı yapan sistemin, bunun yapan Milli Eğitim Bakanının tarafında. TİP'li çocuklar da gitmiş protesto ediyorlar gençler. Vallahi biz de onların tarafındayız. Silivri'de yatan, Bakırköy katında yatan TİP'lilere selam olsun, sizin iradeniz bizim irademizdir."
Demokratların adayı, bizim adayımız Ekrem İmamoğlu'dur. Otokratların adayı kimse gelsin; Tayyip Bey ise Tayyip Bey, Tiktokçu Hakan ise Tiktokçu Hakan, damatsa damat, hodri meydan!"