Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5548
EURO
34,9228
IMKB
9.717,000
ALTIN
2.443,030
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Ünlü Sunucunun Yürek Burkan Hikayesi
Ünlü Sunucunun Yürek Burkan Hikayesi
 
Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta'nın son bölümüne Nursel Ergin'in itirafları damga vurdu. Yetimhane çocuğu olan Nursel Ergin kendisini terk eden annesiyle ilgili öyle itiraflarda bulundu ki o ağladıkça yarışmacılar da ağladı.
 
30.11.2022 - 00:47

Gelinim Mutfakta yarışmasının başarılı sunucusu Nursel Ergin özel hayatıyla ilgili ilk kez bunları anlattı.

 Kanal D'de yayınlanan yarışmanın son bölümünde göz yaşları sel oldu. En çok ağlayan da Nursel Ergin'di...

Gelinim Mutfakta sunucusunun yürek yakan hikayesi! Bitli saçları ve anne itirafları ağlattı! - Sayfa 3
Annesinin onu terketmesinden itibaren yetimhane günleri dahil yaşadıklarını anlatan Nursel Ergin konuştukça gözyaşlarına boğuldu. "42 yaşındayım büyüdükçe düzelir sandım ama daha da büyüyor' diyen Nursel Ergin bakın neler itiraf etti:Gelinim Mutfakta sunucusunun yürek yakan hikayesi! Bitli saçları ve anne itirafları ağlattı! - Sayfa 8


ANNESİ VE BABASI 1 YAŞINDAYKEN BOŞANMIŞ

-Ben 1 abim 2 yaşında. Annemle babam ayrılmış. Annem bizi almaya çalışmış ama anne tarafım istememiş. Çok acı anlatacağım şeyler. Annem ayrılıp memleketine gidiyor ailesi çocukları kabul etmiyor 'biz seni çocuklu mu gönderdik' diye...

BABAM ALKOLİKTİ

-Annem geri dönüyor bu kez babaannem almıyor. Ne yapsın kadın yaşı küçük cahil. Bari çocukları alın deyip bırakıyor. Benim babam alkolikti. Biz babamla sürünmüşüz sokaklarda beraber. Bir sürü kişi bizi istemiş ama o bizi yuvaya vermiş. Ben annemi hiç tanımadım. Benim abim polis evinde memur. Hep içimde anneme benziyor muyum, gözüm mü benziyor, babama mı benziyorum diye merak ettim... Ben dedim annemi bulacağım.

ANNESİ İLE KARŞILAŞMASI

-Ben gittim annem Afyon'da yaşıyor. Evlenmiş bir sürü çocuğu olmuş, bizi unutmuş. Ya da unutmamış sonuç olarak biz onsuz büyümüşüz. Annemle ilk karşılaştığımız an. Beni kim doğurmuş çok merak ettim. O da izliyorsa onu üzmek için söylemiyorum bunları... O da öyle biriymiş dedim.

-Biz Afyon'a indik abimle. Kalbim patlayacak gibiydi. Aynı şehirde aynı havayı soluyoruz. 27 yaşlarındayım filan. Anneme gittim ölüyorum, o düştü bayıldı. Bayılınca çok kızdım çünkü onun çok daha güçlü olmasını istiyordum. Merdiven silseydin ama bizi bırakmasaydın. Niye bayılıyor oldum. Kalktı, hiç gerçek anlamda elektrik olmadı. Bana krep yaptı bende kaldı ben onda kaldım torunuyla tanıştı sanki bir şey olmamış gibi...


ANNEM BENİMLE KALMAK İSTEMEDİ ÇÜNKÜ...

-Bana dedin ki annem; bizimle kalmak istedin istemedim, çünkü bir sürü çocuğun vardı. Bir kere daha kızdım anneme: çünkü bu çocuklar ne olacak. Ne kadar alışmış çocuk bırakmaya. O zaman benim için annem bitti. Çünkü annelik çok kutsal bir şey. Sana karnına rahmine düşen çocuğa sahip çıkacaksın. Çıkmamışsın bir sürü çocuk doğurmuşsun hala onları bırakmaya çalışıyorsun. Benim annem de çok çekmiş. Kızmıyorum ona 'sana kızmıyorum' o kadar eksik kaldım ki bende...

YETİMHANE GÜNLERİ

Yetimhane günlerini de anlatan Nursen Ergin itirafları ile yarışmacıları da ağlattı. Onu en çok etkileyen okul dönemi olmuş. Şunları anlattı:

-Okula gittiğimde herkes beslenme çantasını açardı pırıl pırıl. Zeytinler meyveler çıkar özenle hazırlanmış. Nefret ederim hala o meyve sularından çünkü biz yuva çocuğu olduğumuz için çok çirkin bir beslenme kutumuz vardı.

SAÇLARIMIZ BİTTEN KESİLİRDİ

Herkesin yapılı kurdedeli, bizim saçımız hep bitli olduğu için sıfır tıraşlı. Ben de saçımı çok severdim. Şimdi annem bunları nasıl silebilir ki. 42 yaşındayım büyüdükçe düzelir sandım ama daha da büyüyor o yokluk.

İLK ADET GÖRDÜĞÜMDE...

-Burda anlatmak ayıp mı bilmiyorum ama... Ben annemin ilk yokluğunu  gençliğe adım atışımda (adet dönemi) anladım. Bir türlü dinmeyen bir şey bu... O kadar ağladım ki neden benim annem yok. Neden bana bunu anlatacak kimse yok. Sonra doğurdum çok üzüldüm neden annem yok. Hasta oldum dertleşmek istedim yine yok. Bizim için yapılacak bir şey yok, biz mağdur edilmiş çocuklarız. Yapacak bir şey yok.


 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Antalya'da Su Fiyatlarınai İndirim

Düdüklü Tencere Bomba Gibi Patladı

Kanal D'den Arka Sokaklar Açıklaması
»  Iğdır'da Yurt İnşaatında Göçük
»  ' Sürtük' Sözü Suç Sayılmadı
»  Asker Eğlencesinde Maganda Kurşunu
»  İBB'den Yeni Taksi Hamlesi
»  Acı Haberler Peş Peşe Geldi
»  İki Grup Eçin EYT Kapısı Kapandı
»  İmar Affı Bekleyenlerte Kötü Haber
»  'Aşırı Soğuklar' Yolda
»  Şişli'de Bir Evce 3 Ceset Bulundu!
»  Araç Fiyatları Ne Kadar Düşecek?
»  Eskişehir'de Su'ya Büyük Zam
»  Fatih Terim'in Acı Günü
»  İstanbul’da Suya Yüzde 25 Zam
»  İlber Ortaylı Koronavirüse yakalandı
»  Yakanın Cebi de Yanıyor'
»  İstanbul’da Metamfetamin Operasyonu!
»  Flamingolar Tuz Gölü'nü terk ediyor
»  21 İl İçin Çok Şiddetli Yağış Uyarısı!
»  Yasak Elma'ya Hemşire Tepkisi
»  Doğal gaz Boru Hattına Yıldırım dÜŞTÜ
»  Uzmanlar Depremini Nasıl Değerlendirdi?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.