Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5687
EURO
43,6369
IMKB
9.168,000
ALTIN
4.018,460
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İKİ KARADENİZLİ'NİN İNADI, DUBLE YOLU BÖLDÜRDÜ!
İKİ KARADENİZLİ NİN İNADI, DUBLE YOLU BÖLDÜRDÜ!
 
Ordu'da, Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak olan duble yol ortasında kalan 3 katlı 2 bina 'İşte Karadenizli'nin inadı' dedirtiyor.
 
18.1.2011 - 00:33
Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak olan duble yolun ortasında kalan ve istimlak edilemeyen 3'er katlı 2 bina, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Duble yol, iki evin istimlak edilmemesi yüzünden sert bir virajla kesiliyor. Virajın ardından daralan yol uzaktan bakıldığında yılan gibi kıvrılmış bir yol haline dönüşüyor. Karayolları, tehlike oluşturan bu duruma 'Daralan yol ve hız sınırı 30' tabelasıyla geçici bir çözüm buldu.

Duble yolun 15'inci kilometresinde yer alan evlerin sahipleri M. Öztürk ve U. Beyazıt Karayolları'nın kendilerine hiçbir tebligat yapmadan yolu yapıp geçtiklerini belirttiler. Uğur Beyazıt, "Bize hiç tebligat yapılmadan yolu yaptılar. Sözlü olarak istediler ama ben vermedim, çünkü evin ruhsatı vardı. Bu yolda diğer evlerin ruhsatı yoktu. İstimlaka karşı değiliz. Evin parasını verirlerse veririm. Ya da yenisini almadan evimin yıkılmasına izin vermem. Yeniden inşaat yapacak duruma düşersem Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne giderim. Bakalım, Mart ayında para verilecek dendi, sözlerini tutacaklar mı göreceğiz" dedi.

Ev sahibi M. Öztürk ise, evleri yolun ortasında kaldığı için tehlike ile burun buruna yaşadıklarını belirterek, "Kamulaştırma yapılıp paramız ödendikten sonra biz de başımızın çaresine bakacağız. Şu ana kadar bizden evi isteyen olmadı. Daha yasal olarak tebligat bile yapılmadı, kimse evi boşaltın falan demedi" diye konuştu.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AKP'Lİ VEKİL, SESİYLE BÜYÜLEDİ!

İŞTE PROTESTOLARI ATEŞLEYEN KONUŞMA!

ALBAY ARİF DOĞAN'DAN ŞOK İDDİALAR!
»  "SEN KİMSİN ..?"
»  ERDOĞAN'A 'DİYETİ' HATIRLATTI VE...!
»  ÜNLÜ TARİHÇİ NİHAİ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI!
»  SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ 1 GÜN ÖNE ALDILAR!
»  MUHTEŞEM YÜZYIL'A UKRAYNA YORUMU!
»  900 BİN KİŞİ OY KULLANAMAYABİLİR!
»  BAŞBAKAN'A HAKSIZLIK YAPILDI"
»  "MEMLEKETİN MALINI TIKSIRINCAYA KADAR YİYENLER VAR"
»  FLAŞ.. ETİBANK DAVASINDA KARAR
»  GENELKURMAY'DAN, 'AKTÜTÜN' AÇIKLAMASI
»  ATATÜRK:" GÜZEL BİR BULUŞ, YALNIZ ÇOK İDDİALI".
»  CHP'DEN ERTUĞRUL GÜNAY'A SERT YANIT
»  BAKAN BAĞIŞ'IN DANIŞMANINDAN GS'LİLERE:"KUŞ BEYİNLİLER"!
»  BAKAN BAĞIŞ'IN DANIŞMANINDAN GS'LİLERE:
»  ANKARA'DA ARTIK İBRE SEÇİMİ GÖSTERİYOR!
»  İSTANBUL'DA ÇAPKIN MUCİZESİ!
»  ''SEN BENİM EMRİMDE MEMURSUN''
»  BAHÇELİ AĞIR KONUŞTU!
»  TÜRK DİZİLERİ 50 MİLYON DOLAR GETİRDİ!
»  ARINÇ'DAN ASKERE AĞIR ÇIKIŞ!
»  ERDOĞAN'I ŞAŞIRTAN SÜRPRİZ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.