Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2191
EURO
34,7555
IMKB
10.255,000
ALTIN
2.403,130
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İKİZLER BURCU BUGÜNE DİKKAT
İKİZLER BURCU BUGÜNE DİKKAT
 
Biraz huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Fakat dikkatinizi yükselten haberler alacaksınız. İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün.
 
19.2.2014 - 13:24

 

KOÇ BURCU:

Bugün alacağınız ani haberlerden etkilenebilir ve daha farklı düşünmeye başlayabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ziyaretinize gelebilir veya eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız haberler ve sürpriz karşılaşmalar sizi heyecanlandıracak. Aynı zamanda fikirlerinizi tamamen değiştirecek kişiler ile karşılaşmanız mümkün. Çok çeşitli düşünebilirsiniz fakat dikkatinizi tek bir konuya odaklamak için gayret göstermeniz gerekiyor. Aynı anda birden fazla kişiye söz vermeseniz iyi olacak. Yoksa randevular karışabilir. Ayrıca skandallardan uzak durun.

BOĞA BURCU

Yoğun duygular ve değişik heyecanlar hissederek güne başlayacaksınız. Biraz sakin olun ve daha da önemlisi makul olmak için gayret gösterin. İstekleriniz çok yüksek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hem sevdiğinizi, hem de çevrenizi zorlayabilirsiniz. Fakat daha önemlisi kendinizi çok fazla zorlamasanız iyi olacak. Olayları akışına bırakın. Bugün duygusal tepkilerinizi gözden geçireceksiniz ve davranışlarınızı değiştireceksiniz. Seyahatler yapabilir veya yolculuk hazırlıkları yapabilirsiniz. Bu arada sabırsız ve telaşlı davranmayın. Uykunuza ve sağlığınıza özen gösterin. Kendinizi çok fazla yormayın.

İKİZLER BURCU

Biraz huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Fakat dikkatinizi yükselten haberler alacaksınız. İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Aslında bilincinizin derinliklerinden yükselen endişeleriniz olabilir. Fakat bugün kaygılarınızı yansıtmayacak ve yaratıcılığınızı sergileyeceksiniz. İlginç fikirleriniz ile çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde sabırsızlık hissedebilirsiniz. Özellikle parasal konulara yönelik çalışmalarınızı farklı bir boyuta taşımanız mümkün. Daha sağlıklı olmak, gençlik ve genç
Kalmak ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bugün alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Ev, aile, çocuklar ve yapılması gereken işlere dikkatinizi yönelteceksiniz. Pek çok işi aynı anda yapmayı planlayabilirsiniz. Veya sadece kendinizle ilgilenmeyi düşünürken hesapta olmayan ziyaretçileriniz gelebilir ve kafanız karışabilir. Aslında zihinsel faaliyetiniz çok hızlı fakat karşılaştığınız olaylar düşüncelerinizin karışmasına neden olabilir. Özellikle arkadaşlarınız ve çocuklar ile aranızda çıkabilecek sürpriz durumlar düşüncelerinizi değiştirmeye zorlayacak. Tartışmalardan uzak durun.

ASLAN BURCU

Yolculuklar yapabilir, iş veya çeşitli amaçlarla seyahat halinde olabilirsiniz. Yolculuk esnasında karşılaştığınız kişiler ve olaylar duygularınızı harekete geçirecek. Kaçamak aşklar ve heyecan verici karşılaşmalar olabilir. Fakat heyecanınızı denetleyecek ve tedbirli davranacaksınız. Yolculuk yapmayanlar ise hareketli bir gün geçirecekler. Yetiştirilmesi gereken işler ve almış olduğunuz sorumlulukların gerilimini hissedebilirsiniz. Ancak sorumluluğunu aldığınız işleri yapabilmek için büyük bir gayret gösterecek ve disiplinli davranacaksınız. Fikirlerinizi etkileyici ve ilginç bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Gördüğünüz rüyaların etkisi ile güne başlayabilir. Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde harekete geçecek ve yapacağınız işlerden keyif alacaksınız. Karşılaşmalar ve meydana gelen olaylar sizi harekete geçirecek. Heyecanlı ve istekli olacaksınız ve sizin enerjiniz çevrenizi de etkileyecek. Seyahat programları yapabilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için atılımda bulunabilirsiniz. Yapıcı ve kararlı tavırlarınız ile güçlü kişileri etkileyecek ve beklediğiniz desteği alacaksınız.

TERAZİ BURCU:

Ani değişiklikler ve sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandıracak. Özgür kişiler ve değişik davranışlardan etkilenebilirsiniz. Elektrikli aletler, bilgisayar ve cep telefonları ile ilgili hesapta olmayan sorunlar ve karışıklıklar çıkabilir. Bu arada skandal haberler ve skandallar dikkatinizi çekecek. Arkadaşlarınızın, çocukların veya kardeşlerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilir ve düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun. İddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Ölüm, ölüm ötesi ve bilinmeyen konuları araştırmak fikirlerinizi tamamen değiştirebilir.

AKPER BURCU:

Kendinizi çok farklı hissedeceksiniz. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek. Ancak değer verdiğiniz konularla ilgili duygularınız derinleşmiş olabilir. Fakat kendinizi bugün iyi hissedeceksiniz ve üzerinizde baskı oluşturan konulardan uzaklaşıp dikkatinizi sevdiğiniz konulara odaklayacaksınız. Gizemli kişiler ve gizlilik gerektiren konular sizi heyecanlandırabilir. Çevre gezilerine çıkabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz gidebilirsiniz. Bugün yolculuk hazırlıkları yapabilirsiniz

YAY BURCU:

Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Sözleriniz ve çözümleriniz ile çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Özellikle fikirlerinizi ve tekliflerinizi ilginç bir biçimde sunabilir, ikna edici olabilirsiniz. Burcun ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar sürpriz gelişmelerden etkilenebilir ve kendilerini daha özgür ve yaratıcı hissedebilirler. Bir arkadaşınızdan alacağınız teklif sizi heyecanlandıracak ve hemen harekete geçmek isteyeceksiniz. Yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Üstelik hem yakınlarınız sizi destekleyecek, hem de farklı çevrelerin ilgisini çekeceksiniz.

OĞLAK BURCU:


Yapmak istediğiniz halde bir türlü harekete geçemediğiniz konularla ilgili gelişen olaylar sizi zorlayabilir ve birden fazla işi aynı zamanda yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aniden gelişen olaylar kafanızı karıştırabilir ve düşünceleriniz değişebilir. Kardeşler, arkadaşlar ve çocuklar ile ilgili duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Beklemediğiniz durumlar ve haberler karşısında şaşırabilirsiniz. Aklınız yerine duygularınız ile davranırsanız, başarılı olacaksınız. İddiacı ve inatçı davranışlardan kaçının. Dostlarınız ile ilişkileriniz güçleniyor.

 

KOVA BURCU: Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. İşinizle yoğunlaşmaktan mutlu olduğunuz bir gün. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.

BALIK BURCU:

Güne heyecanlı ve keyifli başlayacaksınız. Olaylara bakış açınız değişiyor. Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkilenebilir ve yaşadıklarınıza daha detaylı bakabilirsiniz. Bu arada farkına varacağınız bazı ayrıntılardan çok etkilenebilir ve takılı kalabilirsiniz. Olayları çok fazla büyütmeyin ve farkına vardığınız için kendinizi şanslı hissedin. Zaten bakış açınız değişmeye başlıyor. Karşılaştığınız kişiler ve olaylar hayata bakış açınızı değiştirecek. Çocukların davranışlarından etkilenebilir ve ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Daha olumlu ve uzlaştırıcı bir biçimde davranmaya başlıyorsunuz



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BUGÜN BURUNUZ NE DİYOR?

KOVALAR DİKKAT! AŞK HAYATINIZ KARIŞIK..

FACEBOOK'UN GİZLİ AMACI!
»  CEP TELEFONLARINDAN ÜCRETSİZ İNTERNET!
»  İZİNSİZ GÖNDERİLEN MESEJA CEZA!
»  İPAD'IN SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU!
»  TEKNOLOJİK TÜKETİMDE SÖZ GENÇLERİN!
»  BİLGİSAYAR KULLANICILARI DİKKAT!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.