Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8468
EURO
43,2725
IMKB
9.668,000
ALTIN
3.976,590
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İÇİŞLERİ VE GENELKURMAY'DAN PKK UYARISI
İÇİŞLERİ VE GENELKURMAY DAN PKK UYARISI
 
TERÖR örgütü PKK'nın şifreli mesajlarını çözen istihbarat birimleri 31 Mayıs gününden itibaren kanlı saldırılara hazırlandığını belirledi. İçişleri Bakanlığı ile Genelkurmay Başkanlığı tüm birimleri uyararak, gerekli önlemlerin alınması talimatını verdi.
 
28.5.2010 - 19:30

Güvenlik güçleri ve istihbarat birimleri terör örgütü PKK'nın Irak'ın Kandil Dağı'ndaki elebaşlarının Türkiye içindeki teröristlere şifreli yeni büyük eylem talimatı verdiğini ve teröristlerin eylem hazırlığında olduğunu belirledi. Mesajların bir kısmı deşifre edilirken, diğerlerini çözemlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

İçişleri Bakanlığı ile Genelkurmay Başkanlığı tüm birimleri üst düzey yöneticilerin sıkı korunması, karakollarda önlemlerin artırılması için uyardı. Uyarı üzerine kırsal kesimde bulunan jandarma karakollarına, özel eğitimli komandolar, zırhlı araçlar, topçu birlikleri yerleştirildi. Tank takviyesi yapılan karakollardaki bütün termal kameralar ve teknik cihazlar kontrollerden geçirildi.

Terör örgütünün özellikle Kuzey Irak ve Türkiye içinde kayıplar vermesinin ardından, örgütün `fedai' türü eylem yapabileceği belirtildi. Terör örgütünün büyük kentlerde de ses getirici saldırılar planladığı belirtilirken, Karadeniz grubuna da eylem için taliyat verildiği kaydedildi.
 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HALUK KIRCI TAHLİYE OLDU

SARIGÜL'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA

ÖNDER SAV, OPERASYONUNA GANDİ FRENİ
»  İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN MAL BİLDİRİMİ
»  3 CHP'LİNİN PM ÜYELİĞİNE İPTAL TALEBİ
»  'SALI GÜNÜ CHP'YE GEÇİYORUM'
»  CUMHURBASKANI GÜL'DEN İLK YORUM
»  DÜĞÜN'LERDE, ARTIK ALTIN YERİNE PARA TAKILIYOR!
»  KILIÇDAROĞLU, YOLSUZLUK DOSYALARI İÇİN DOLAP
»  KARAKOL'DA KENDİNİ YAKTI!
»  CHP, ANKARA VE İSTANBUL'DA AKP'Yİ GEÇTİ!
»  YARGITAY'DAN, SES KAYDI İÇİN SUÇ DUYURUSU
»  "KILIÇDAROĞLU HAVASI BANA DA ÇARPTI"
»  FLAŞ.. CİHANER, AĞIR KONUŞTU
»  CHP'DE KURULTAY BİTTİ AMA KAVGA BİTMEDİ!
»  HÜSEYİN ÇAPKIN İLE İLGİLİ YENİ KARAR
»  İNTERNET 6 TL OLUYOR
»  İRTİCA FİŞLEMESİ!
»  CHP'Lİ ATEŞ'TEN ŞOK İDDİA
»  PKK'NIN PANİĞİ TELSİZİNE YANSIDI!
»  AKP'YE REFERANDUM ŞOKU!
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN YENİ 'A TAKIMI'
»  "TAKVİM HAFTAYPA BELİRLENECEK"
»  EMİNAĞAOĞLU İÇİN BERAAT TALEBİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.