Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,8895
EURO
47,7605
IMKB
10.928,000
ALTIN
4.386,090
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"KILIÇDAROĞLU BİZE DÜRÜSTLÜK DERSİ VERMESİN"
 KILIÇDAROĞLU BİZE DÜRÜSTLÜK DERSİ VERMESİN
 
Başbakan Erdoğan, Kayseri'deki yolsuzluk iddialarına ilişkin olarak kendisine mektup gönderen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na çıkıştı: AK Parti'ye vurabilecek ne güce, ne kaliteye, ne kapasiteye sahipsin!
 
15.3.2011 - 17:02

Erdoğan, 'bomba'nın Kılıçdaroğlu'nun elinde patladığını belirterek, "Çünkü benim büyükşehir belediye başkanım bu noktada bu tür böyle uydurma, saçma sapan şeylerle itham edilerek Kayserili kardeşlerimin, vatandaşlarımın gözünden düşürülecek ya da onun üzerinden AK Parti'ye vurabilecek ne güce, ne kaliteye, ne kapasiteye Kılıçdaroğlu sahip değildir. Bize dürüstlük dersi de vermesin. Önce onlar kendi pisliklerini temizlesin" dedi.

Başbakan Erdoğan, Rusya'ya hareketinde önce Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, 'CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kayseri'deki iddialarla ilgili olarak dün size bir mektup gönderdi. Bu mektup elinize ulaştı mı? Bu konuda müfettiş görevlendirecek misiniz?' sorusu üzerine Erdoğan, kendisine gönderilenlerin 'belgeyle' alakası olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Böyle bir belge olmaz. Bir kişi yazı yazmış, bir yerlere bir şeyler kendine göre havale etmiş, ne imza, ne şu, ne bu yok. Zaten ifade edilen kişi cezaevinde olan bir kişi. Böyle bir süreç var ve oradan kalkıp bizim müfettiş görevlendirme şu, bu gibi kendisinin talepleri bu konuyla ilgili olarak da zaten ilgili birimler geçmişte atılması gereken adımları attılar ki bu kişi içeride. Bunu zaten biz bütçe müzakerelerinde gerekli cevabı anında biz kendisine verdik. Fakat Sayın Kılıçdaroğlu müflis tüccar gibi hala bu tür defterleri karıştırıp buralardan bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Buralardan bir şey çıkmayacaktır. O göndermiş olduğu mektup işte yaklaşık bir A4 sayfası boyutunda bir mektuptur. Arkasına da onları yığmış. Arkadaşlarım üzerinde çalışıyor. Gerekli olan cevabı kendilerine vereceklerdir. Kendisi de böyle bir şeyle benim büyükşehir belediye başkanıma çok ciddi bir iftira var orada. Bu iftiradan dolayı kendisi de bu iftirayı bir defa kendisine adeta sahiplenerek O'nun göndermesiyle, O'nun hakkında da tabii belediye başkanım gerekli davayı ayrıca açacaktır. Zaten açtığı davalar da var kendisiyle ilgili.

Bu bomba adeta. Kendi elinde patladı. Çünkü benim büyükşehir belediye başkanım bu noktada bu tür böyle uydurma, saçma sapan şeylerle itham edilerek Kayserili kardeşlerimin, vatandaşlarımın gözünden düşürülecek ya da onun üzerinden AK Parti'ye vurabilecek ne güce, ne kaliteye, ne kapasiteye Kılıçdaroğlu sahip değildir. Bize dürüstlük dersi de vermesin. Önce onlar kendi pisliklerini temizlesinler. Gerekli cevap O'na verilecektir. Bunu da çok açık, net söyleyeyim."
15 MART 2011/HABER7



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PKK, TATLISES'E YAPILAN SALDIRIYI KINADI!

"MİLLETVEKİLİ LİSTESİNE GİRMEYENLER KÜSMESİN"

TATLISES, VURULMADAN 1 GÜN ÖNCE ERDOĞAN'A MESAJ ATMIŞ!
»  "SENİN OĞLU, 21 GÜN ASKERLİK YAPARKEN İYİYDİ"
»  BDP'DE 9 VEKİL'İN ÜZERİ ÇİZİLDİ
»  "YAZ TATİLİNDE ASKERLİK YAPILMAZ"
»  "TATLISES'İN KORUMALARI YETERSİZDİ"
»  BAHÇELİ'DEN MHP TEŞKİLATINA GENELGE!
»  JAPON BORSASI 10,6 İLE SARSILDI!
»  FACEBOOK, KADINLARI GİZLİ TACİZCİ YAPMIŞ!
»  YSK'D'AN, SAHİPSİZ ANKET'E YASAK!
»  İŞTE AK PARTİ'NİN ÜNLÜ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI!
»  ARDA TURAN'NIN YENİ TAKIMI
»  İŞTE AK PARTİ'NİN SEÇİM VAADLERİ!
»  EMRE: GALATASARAY'A KARŞI OYNAYAMAMAK ÜZÜCÜ"
»  TATLSES İÇİN KRİTİK SAAT BUGÜN 10.00
»  VAN'DA DEPREM ŞOK ETKİSİ YARATTI!
»  BDP'Lİ SAKIK, TATLISES'İ ZİYARET ETTİ
»  KEMAL ABİ YENİDEN ADAY OLMUYOR
»  "SANA İHTİYACIM VAR BENİ BIRAKMA"
»  TATLISES'İN ORTAĞI KONUŞTU!
»  CHP'DEN 'BENZİN' EYLEMİ!
»  MİKROFONDAKİ ADAM CHP'Yİ ANLATTI!
»  FLAŞ.. HASTANE'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.