Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,9922
EURO
47,6902
IMKB
11.478,000
ALTIN
4.444,890
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'Lİ TANRIVERDİ'DEN ÇARPICI İDDİA!
AKP Lİ TANRIVERDİ DEN ÇARPICI İDDİA!
 
KCK’nın AK Partili belediyeler aleyhine propaganda başlattığını söyleyen AK Partili Tanrıverdi: Hakkari’de belediyenin müteahhitlerden topladığı para dağa gidiyor
 
8.11.2011 - 10:01

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, KCK’nın AK Parti’yi hedef aldığını belirterek AK Partili belediyeler aleyhine propaganda başlattığını söyledi. Hakkarili müteahhitlerden PKK’ya para toplandığının tespit edildiğini söyleyen Tanrıverdi’nin verdiği mesajlar özetle şöyle:

Hiç kimse durduk yerde götürülmez

-Hiç kimse durduk yerde götürülmez.Yasadışı etkinliği tespit edilmiştir. Bu tespitler sonucu götürülürler. Hukuk karşısında herkes eşittir. Hukuksuzluğu tespit edilenler elbette hukuka hesap verirler. Durup dururken adamı niye götürsünler?

-KCK yapısının ve uzantılarının, AK Partili belediyelerin başarısız olması, onları başarısızmış gibi göstermek adına girişimleri olduğunu biliyoruz.

-BDP’li belediye başkanları devletin imkanlarını gizleyip, o imkanlarla hizmet etmeyerek halkın devlete olumsuz bakışını artırmak için çalışıyorlar.

-Muş’ta geçen yıl aşırı kar yağışında, ‘AKP’li belediye karı kaldırmıyor, TC size hizmet getirmez’ diye başlıyorlar. Batman’da pislik paçalarından akınca ‘devlet yardım etmiyor’ propagandası başlıyor.

-İller Bankası kanalıyla merkezi hükümet yardımlarını adil bir şekilde dağıtıyoruz. AK Partili Erzurum belediyesine yasal ölçekte ne gidiyorsa, Diyarbakır belediyesine aynı imkan gidiyor.

-BDP’li belediyeler gönderilen imkanları gizliyor, hizmet etmiyorlar. Yalan yanlış beyanlarla bölücülüğü teşvik edici uygulamalar yapıyorlar.

Vermesem bana hayat hakkı yok

-Hukuksuzluğun olduğu yerde hukuk hadiseye el koyar. Başkanı götürülüyor ama vatandaş ‘nereye’ demiyor. Çünkü vatandaş da kan ağlıyor.

-Mesela Hakkari’de vergi ödemeyen bir tane müteahhit yok. Adamın canına okuyor. Kim topluyor belediye, kim adına dağdakilere. Resmen KCK’cılar önderlik yapıyor şehirde.

-Geçenlerde bana bir müteahhit geldi, ‘neden veriyorsun’ diye sordum, ‘vermesem hayat hakkı yok ki bana’ diyor. Kime veriyorsun? Belediye başkanı tahsildarına.. Kime gidiyor alındıktan sonra para? Dağa gidiyor. İşte bunlar tespit edildiği için bunlar KCK operasyonu diye alınıp götürülüyor.  

Kılıçdaroğlu yalanlarıyla batacak

CHP lideri Kayseri ve Elazığ belediyelerine müfettiş gönderilmediğini söylüyor. İçişleri Bakanlığı kayıtlarında hepsi var. Kayseri’ye de Elazığ’a da gitmiş. Savcıya intikal edeni var, mahkemeye gideni var. İddiaların hepsi incelendi. Kılıçdaroğlu yalan söylüyor. Ne zaman şikayet geldiyse anında bakanlık müfettiş göndermiş. Ama Kılıçdaroğlu yüzsüzce ‘Niye inceletmedin’ diyor. İnsanların kafasını karıştırmaya çalışıyor. Her yalanı batmasına vesile oluyor. Her yalanında bir irtifa kaybı daha yapıyor. Kılıçdaroğlu bu yalanlarının içinde batacak.

BDP’li belediyeler uyumsuzluk gösterirse imkanları zorlarız

Türkiye’nin de sağlamlaştırılması için çalışmalar başlatıldı. Sağlıksız binalar yok edilmesi için önce bir raporlama süreci olacak. Hangi binaların muhafaza edileceğine, hangilerinin yok edileceğine uzman raporları karar verecek.

Van’da BDP’li belediye başkanı bir uyumsuzluk gösterse de, biz insanımızı korumak, sağlıklı kent oluşturmak adına yasal imkanları kullanarak o kesimlerin sağlıklı hale getirilmesini sağlayacağız.

Adam ne diyecek? “Dokunamazsınız” diyecek ama, biliyorsunuz TOKİ’nin kanunu var. TOKİ Kanununa göre, istediği yere bina yapabilir, arsa alabilir, Milli Emlak’la görüşür..

Mevcut kanuna göre yapılabilecek imkanlar var. Biz bu imkanları zorlarız. Belediyeler siyaset yapıyorsa, nemalanmaya çalışıyorsa, o fırsatı hükümet vermez.

Yerel yönetimler bir uyumsuzluk çıkarırsa o uyumsuzluğu bu Hükümet aşar ve insanı, şehri korur.

Mahalle arasındaki, sorunlu küçük binalarda da depreme dayanıksızlık tespit edilirse yıkılacak. Bütün binaların sağlık raporları çıkartılacak ve tedbir almak adına sağlıksız olanların tümü yıkılacak.

Kardeş köy ve kardeş belediye uygulamamız devam ediyor. Şu an 7.2’lik depremi yaşayan Van ve Erciş’te sahipsiz bir köy yok. 

YAKUP BULUT-STAR



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'ERBİL'DEN ABİMİZ GELMİŞ'

KILIÇDAROĞLU AİLESİ SINIR KARAKOLUNDA

BAYRAMLAŞMADA GERGİNLİK!
»  BDP, MESUT BARZANİ'DEN NE İSTEDİ?
»  RAHŞAN HANIMI ECEVİT'E ŞİKAYET ETTİ!
»  KILIÇDAROĞLU DEPREMZEDELERE DANA KESTİ
»  CHP'DEN 1 AY'DA 61 BASIN TOPLANTISI!
»  CHP'Lİ TEKİN'DEN AKP'Lİ BAKANA ÖVGÜ!
»  BAHÇELİ'DEN BAYRAM MESAJI!
»  ARINÇ, MUHALEFET GİBİ KONUŞTU!
»  VE CHP ECEVİT'İN EVİNİ SATIN ALDI!
»  "İYİ DE SORMAZLARMI SEN NE YAPIYORSUN?"
»  KIŞANAK YİNE TEHDİT ETTİ!
»  BAHÇELİ AĞIR KONUŞTU!
»  CHP, KURULTAY TAKVİMİNİAÇIKLADI!
»  CHP ECEVİT'İN EVİNİ ALACAK
»  AKP'YE BİR KAPATMA DAVASI DAHA GELİYOR
»  ''BİZDE AYRILIĞA, KÜSLÜĞE YER YOK''
»  KARDEŞLİK ACIMIZI HAFİFLETTİ
»  ERDOĞAN:PKK'YI OKSİJENSİZ BIRAKACAĞIZ
»  BDP'DEN KCK OPERASYONLARINA TEPKİ
»  PARALAR,MEHMET BEY'İN CEBİNE Mİ GİTTİ?
»  KILIÇDAROĞLU, BAYRAM'DA VAN'DA!
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN DEMİREL'E ZİYARET
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.