Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4969
EURO
43,6443
IMKB
9.078,000
ALTIN
4.001,790
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AVCI İLE İLGİLİ SÖZLERİ BAŞLINA İŞ AÇTI!
AVCI İLE İLGİLİ SÖZLERİ BAŞLINA İŞ AÇTI!
 
Hanefi Avcı’nın tutuklanmasının ardından, gönül ilişkisi olduğu öğretmen Kezban Küçük hakkında da soruşturma açıldı.
 
2.10.2010 - 08:31

Avcı’nın tutuklanmasının ardından, ilişkisi olduğu öğretmen Kezban Küçük hakkında soruşturma açıldı.

Hanefi Avcı’nın tutuklanmasının ardından, gönül ilişkisi olduğu öğretmen Kezban Küçük hakkında da soruşturma açıldı. Küçük’ün, ‘’Basına izinsiz demeç verme’’ ve ‘’Yüz kızartıcı harekette bulunmak’’ iddiasıyla, ceza alabileceği belirtildi.

‘’Haliç’te Yaşayan Simonlar’’ adlı kitabında, ‘’Hayatımı cehenneme çevirebilirler’’ diyen ve tutuklanan Hanefi Avcı’dan sonra, gönül ilişkisi olan öğretmen Kezban Küçük hakkında soruşturma açıldı. Küçük’ün, ‘’Basına izinsiz demeç verme’’ ve ‘’Yüz kızartıcı harekette bulunmak’’ iddiasıyla, ceza alabileceği belirtildi.

İstanbul’da Edebiyat öğretmen olan Küçük hakkında, NTV’de yaptığı konuşma ve Hanefi Avcı ile olan gönül ilişkisi nedeniyle, Milli Eğitim Bakanlığınca soruşturma yapılıyor. Soruşturmanın, 657 sayılı kanunun 125’ünci maddesinde yer alan ‘’Disiplin Cezaları’’ kapsamına yürütüldüğü öğrenildi. Soruşturma sonucu Küçük’e uyarma, aylıktan kesme, kınama ya da meslekten men cezalarından birinin verilebileceği belirtildi.


CEZA AĞIR DA OLABİLİR
 Küçük’ün medyaya izinsiz açıklamalarda bulunması ve evli bir kişiyle birlikte olması, ‘’Devlet memuru vakarına yakışmayan tutum ve davranışta bulunmak, Hizmet dışında Devlet memurunun itibar ve güven duygusunu sarsacak nitelikte davranışlarda bulunmak, Yetkili olmadığı halde basına, haber ajanslarına veya radyo ve TV kurumlarına bilgi veya demeç vermek’’ olarak değerlendiriliyor. Bu iddialar aylıktan kesme uyarı ve kınama cezalarını gerektiriyor.

Müfettişlerin, Küçük hakkındaki soruşturma sonucunda, ‘’ Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı hareket’’ gerekçesiyle memuriyetten çıkarma teklifinde de bulunabilecekleri bildirildi. Küçük’ün bu cezalara karşın, idare mahkemesine iptal davası açma yolu da bulunuyor.2 EKİM 2010



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAHÇELİ,O YÜZÜĞÜN ŞİFRESİNİ, AÇIKLADI

"ERDOĞAN'IN MUHALİFLERİ MEDYADAN AYIKLANIYOR"

O MAKAMI KİM İSTEMEZ?
»  HAŞİM KILIÇ'A ÇOK SERT YANIT!
»  OKSİJEN DESTEKLİ 8 SAAT İFADE!
»  İŞTE YENİ SINIR KARAKOLLARI
»  CİHANER'DEN ŞOK AÇIKLAMALAR!
»  ERDOĞAN: 'TEK TİP ASKERLİK RAFA KALKMADI"
»  DEVLET O AYI İÇİN 'VUR' EMRİ ÇIKARTTI!
»  CEP TELEFONUNU SATARKEN DİKKAT EDİN!..
»  "KENDİNİZE GELİN BÖYLE MAHKEME OLMAZ"
»  O SUİKASTÇİ KONUŞTU!
»  BAYKAL, GÜL'ÜN MECLİS'TEKİ KONUŞMASI İÇİN NE DEDİ?
»  DİYANET'TEN, TÜRBAN İÇİN SON SÖZ!
»  "BABASI ÖLEN, ERGENEKON YAPTI" DİYOR!
»  TBMM'DE ÇİÇEKLİ AÇILIŞ!
»  CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN SÜRPRİZ MESAJLAR!
»  TBMM'NIN YENİ YASAMA DÖNEMİ BAŞLADI!
»  G.SARAY'LI AYKUT'A ŞANTAJ!
»  MHP'DEN TOPLU FETİH NAMAZI
»  AVCI, SAHTE KİMLİK VE PASAPORTLARI NEREDE KULLANDI?
»  KÜRTÇE KURANI KERİM RAFA KALKTI!
»  MHP'DEN, ANİ'DE FETİH NAMAZI!
»  ÖCALAN, KANDİL'E DİREK TELEFON İSTEDİ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.