Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9229
EURO
44,1202
IMKB
9.499,000
ALTIN
4.143,100
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BÜYÜKERŞEN, 'YENİDEN DSP' DEDİ
BÜYÜKERŞEN,  YENİDEN DSP  DEDİ
 
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Her partiden Eskişehirlilerin arzusu doğrultusunda, eski parti statümü koruyarak aday adayı olmaya bir kere daha karar vermiş bulunuyorum” dedi.
 
26.12.2008 - 16:50

Büyükerşen, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamuoyunun bildiği gibi, son günlere kadar Türkiye'nin siyasi ve ekonomik kırılganlıklarından duyulan endişelere karşı, hiç olmazsa belli bir süreç içerisinde, partilerin yerel seçimlerde iş birliği yapması fikrini savuna geldiğini belirterek, bu nedenle çeşitli girişimlerde bulunduğunu söyledi.

Ancak, gelinen noktada bunun olanaksız olduğunu gördüğünü anlatan Büyükerşen, şöyle konuştu:

“Söylediklerimle yapmaya çalıştıklarım (meselenin Yılmaz Büyükerşen'in hangi partiden aday olacağına karar vermesi) şeklinde görüldü. İki dönemdir seçildiğim Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevim sırasında, Eskişehirlilerin benim parti kimliğimi neredeyse unuttuklarını, son dönemde yaşanan parti değiştirme tartışmalarını yadırgadıklarını da biliyorum. Ama kamuoyunun, bu süreçte benim çabalarımı sağlıklı bir biçimde değerlendireceğinden şüphem yok. Umarım Türk halkı bir gün farklı partileri bir araya getirerek veya en azından ülke sorunlarında işbirliği alışkanlığına zorlayarak, her türlü krizden Türkiye'nin kendini yenileyerek çıkmasını sağlayacaktır. Halkımıza güvenim tamdır.

Bana gelince. Şehreminleri olarak bana iki dönemdir oy veren ve bu süreçte daima onlarla beraber olduğum, her partiden Eskişehirlilerin arzusu doğrultusunda, eski parti statümü koruyarak aday adayı olmaya bir kere daha karar vermiş bulunuyorum.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAYKAL: "ELİMİZDE 5 KEMAL DAHA VAR VAR"

MECLİS'TE YUMRUKLU KAVGA

GENELKURMAY'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
»  MEMUR MAAŞINA 2009'DA YÜZDE 4,5 ZAM!
»  KARAYALÇIN'DAN İKİ BOMBA
»  DOĞALGAZ İNDİRİMİNDE SON NOKTA
»  BAKAN ÇELİK'TEN ÖĞRETMENLERE MÜJDE
»  CUMHURBAŞKANI GÜL'E MAHKEMEDEN BİR ŞOK DAHA
»  MHP'YE SPORCU BAŞKAN ADAYI
»  İŞTE GÖKÇEK'İN YERİNE DÜŞÜNÜLEN İSİM
»  'CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKANI TOKATLADI' İDDİASI
»  ERDOĞAN İLE SİMİTÇİNİN DİYALOĞU
»  PFDK'DAN DEMİRÖREN'E AĞIR CEZA
»  ESKİ BAKANLAR BAŞKANLIK YARIŞI İÇİN SIRADA
»  EV'DE ÇALIŞMA DÖNEMİ BAŞLIYOR
»  ŞEHİDİN SOKAĞINA, ŞEHİT GELDİ
»  HASTA KIZI GELEN "MELEK" İYİLEŞTİRDİ
»  ÖZÜRCÜLER, TARİHÇİLERDEN NEDEN KAÇIYOR?
»  FOSEPTİK ÇUKURUN'DAN TARİH FIŞKIRDI
»  KRİZ YATAK ODALARINI DA VURDU!
»  DÖNGEL KERHANESİ GERÇEK OLDU!
»  KAHRAMAN ASKER SÜRÜCÜ DAHA FAZLA ZAYİATI ÖNLEDİ
»  ABD,BUSH VE RİCE VERİLEN HEDİYELERİ AÇIKLADI
»  İŞTE GÖKÇEK'İ ADAYLIKTAN EDECEK GEREKÇE
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.