Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DERSANELER KALDIRILACAK MI?
DERSANELER KALDIRILACAK MI?
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa değişikliği çalışmaları için geldiği TBMM'de, AKP İstanbul Milletvekili Halide İncekara'nın kızı Ülkü Eren İncekara'yla sohbet etti. Sohbet sırasında Erdoğan, "Biz dershaneleri kaldıracağız, sınavları kaldıracağız zaten" diye espri yaptı.
 
28.4.2010 - 00:25

TBMM'ye gelişinde çok sayıda AKP'li milletvekili tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan, iktidar kulisine geçerek burada bulunan milletvekilleriyle bir süre sohbet etti.

AKP İstanbul Milletvekili Halide İncekara'nın kızı Ülkü Eren İncekara ile de sohbet eden Başbakan Erdoğan, küçük kıza annesinin sigara içip içmediğini sordu.

Ülkü Eren İncekara'nın "Ara sıra" cevabı vermesi üzerine "Paket paket taşıyor mu onu söyle bakalım?" diyen Başbakan Erdoğan, küçük kızın "Taşıyor" cevabına karşılık olarak da "Çocuktan al haberi" dedi.

Halide İncekara'nın, kızının 400 TL değerinde cep telefonu istediğini söylemesi üzerine Başbakan Erdoğan'a dönen Ülkü Eren, "Bana 30 liralık telefon almak istiyor? 30 liralık telefon olur mu hiç?" diye sordu.

Başbakan Erdoğan da "30 liralık telefon torunlara alınır. Ben kızıma (Ülkü Eren) söylerim, o bekler. Teknoloji hızla gelişiyor daha sonra alırsınız" yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan'ın sözleri üzerine Ülkü Eren İncekara da aynı zamanda hem dershaneye gittiğini hem okuluna devam ettiğini hem de özel ders aldığını ifade ederek, cep telefonunun kendisine gerekli olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan da bunun üzerine "Biz dershaneleri kaldıracağız, sınavları kaldıracağız zaten" diye espri yaptı.

Ülkü Eren İncekara da kendisinin ve bir çok arkadaşının sınavların kaldırılmasını istemediğini sınavlar kaldırılırsa üç yıllık çalışmalarının boşa gideceğini söyledi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


EYYAFYALLAYÖKÜLL'ÜN MALİYETİ 2.5 MİLYAR EURO

TARTIŞMALI MADDE MECLİSTEN GEÇTİ!

PERVARİ'DE MİNİBÜSE SALDIRI :1 ÖLÜ 1 YARALI
»  AHMET TÜRK'E BÖYLE ZOR SORU SORULMAMIŞTI!
»  SKANDALLARI ORTAYA ÇIKARTAN KURUM KAPATILIYOR
»  ZARF KONTROL DEĞİL, ŞERİDİNİ KAPATIYORMUŞ!
»  KIRIM KANGO,DOMUZ GRİBİ DERKEN ŞİMDİ DE LYME !
»  16 ASKERİ PİLOTUN SOĞUK KANLILIĞI KURTARDI
»  ARTIK ASKERE, PATATES SOYMAK YOK
»  "AKP'NİN YAPTIĞI KURNAZLIĞIN DANİSKASI"
»  “BAŞBAKAN SİİRT’E GİDİP ÇOCUKLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ”
»  KAN DONDURAN HABER DE MANİSA'DAN !
»  ESKİŞEHİR MAÇ BİLETLERİ 22 TL
»  SEVİGEN İKİ KADIN BAKANI İSTİFAYA ÇAĞIRDI
»  MUHALEFETİN ALKIŞLADIĞI AK PARTİ'Lİ
»  EMNİYET MÜDÜRLERİNE YUMURTA VE YUMRUK UYARISI
»  KAYIP KİMLİK KABUSUNA SON
»  DANIŞTAY'DA KAYITLAR SİLİNDİ Mİ?
»  KORSAN SATIN ALAN YANDI!
»  OYAK VE DANIŞTAY'A SORUŞTURMA
»  LEFKOŞA'YA GECİKEN KARAOĞLAN HEYKELİ!
»  ANAYASA PAKETİ İÇİN ÜÇ YOL!
»  MUHALEFETİN EN ZOR GÜNÜ!
»  ÇIPLAKLAR OTELİNE TÜRK HÜCUMU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.