Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,0243
EURO
44,1899
IMKB
9.475,000
ALTIN
4.156,680
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Devlette Büyük Terör Temizliği
Devlette Büyük Terör Temizliği
 
Hükümet terör örgütlerinin devletten temizlenmesi sürecini genişleterek sürdürecek
 
13.9.2016 - 09:56

15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması üzerine yeni bir oyun sahneye konuldu. Terör örgütleri teker teker ortaya çıkıp eylem yapmaya başladı. Bunun üzerine hükümet FETÖ'ye yönelik başlattığı temizlik operasyonunun kapsamını genişletme kararı aldı. Hükümet Türkiye'ye topyekün savaş açan örgütlere karşı topyekün mücadele için yeni bir planlama yaptı.
 
Bütün kamu kurum ve kuruluşlarına terör örgütü mensubu çalışanlarının belirlenmesine dönük çalışma yapmaları talimatı verildi. Ayıklama yapılırken FETÖ'cüler için olduğu gibi kriterler uygulanacak. Sempatizanlardan örgüt ile iç içe geçenler ayrılacak. Eylemlere, toplantılara katılıp katılmadığı, terör örgütü yöneticileri ile bağlantılarına bakılacak. Örgüt üyeleri somut kanıtlara dayandırılarak devletten atılacak.
 
Temizlik kapsamına, Türkiye'nin resmi olarak "terör örgütü" kabul ettiği tüm kanlı örgütler girecek. Buna göre FETÖ ve PKK'nın yanı sıra, DAEŞ, DHKP-C,MLKP, İBDA-C gibi 10'un üzerinde terör örgütünün mensupları da mercek altına alınacak. Bakanlıklar ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için bu geçerli olacak.
 
BELEDİYELERDE TEMİZLİK
 
PKK'ya yönelik operasyon sadece öğretmenler ile sınırlı kalmayacak. Belediyelerden bakanlıklara, kamu kurum ve kuruluşlarına kadar devletin tüm birimlerinde PKK'lılar ayıklanacak. Özellikle de belediyelerdeki PKK'lılar temizlenip terör örgütünün eylemlerine destek verilmesinin önüne geçilecek. Çünkü, görevden alınan belediye başkanları kadar buralarda çalışanlar içinde de çok sayıda PKK'lı bulunuyor. Bunlar hendeklerin kazılması, barikatlar kurulması ve bölgedeki eylemler sırasında aktif rol oynamıştı.
 

KAYNAK: SABAH



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP KHK'ler İçin AYM'ye Gidiyor

CHP'li Vekillerin Anne-Baba acısı

Uamanlardan Ürküten Deprem Açıklaması
»  "Türkçeyi Dayak Yiyerek Öğrendik Ama..."
»  Erdoğan'dan Flaş Kayyum Açıklaması
»  "Belediyeler PKK'nın Lojistik Merkezi"
»  Üçüncü Köprüde Sürpriz Sürücü
»  Ünlü İşadamı Vefat etti!
»  Hangi İl'de,Bayram Namazı Kaçta?
»  "Tarkan Bebek İstiyor"
»  28 belediye'ye Kayyum Atandı
»  Gökçek'ten İstanbul İçin Çılgın İddia!
»  Ak Parti'li Mehdi Eker'e Bomba Şoku
»  Flaş..Öcalan'a Açık Görüşme İzni Verildi
»   20 Bin Polis Alınacak!
»  PKK Arkasına Bakmadan Kaçtı
»  PKK-FETÖ Uyuşturucu Ticareti Kanıtlandı
»  Bir Baklavacı Daha Gözaltına Alındı!
»  Flaş.. 6 İl'in Valisi Değişti...
»  CHP Lideri Başbakan'la Buluşacak
»  Flaş.. 32 Teğmen Serbest Bırakıldı
»  Fırat Kalkanı'nında 17. Günde Acı Haber
»  28 Belediye İçin Flaş Açıklama
»  Kılıçdaroğlu,'Veda Hutbesi'yle Uyardı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.