DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu2/6°
FacebookXInstagramYouTube

Eski Vekil Erdoğan'a Baş Danışman Oldu

AK Parti’nin ilahiyatçı eski Ordu Milletvekili İhsan Şener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a başdanışman oldu. Kararnamesi Erdoğan tarafından imzalanan Şener Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda göreve başladı.

  • | Medya Spot

51 yaşındaki Şener, 24 ve 25. dönemlerde AK Parti’den Ordu Milletvekilliği yaptı. Meclis’te oluşturulan ve raporu büyük tartışma yaratan Uludere Komisyonu’nun da başkanlığını yürüttü. Ak Parti’de Medya Tanıtım Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Şener, 1 Kasım seçimlerinde listeye konulmamıştı.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu Şener, yüksek lisansını da aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Bölümünde yaptı.

Milletvekilliği öncesinde Başbakanlık Devlet Arşivleri uzmanlığı, bakan danışmanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığında yöneticilik, Radyo ve Televizyon Üst Kurulunda (RTÜK) Bölge Müdürlüğü, uzman denetçilik, Eğitim Dairesi Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Şener, Arapça ve İngilizce biliyor.


Erdoğan daha önce de seçim hükümetinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yapan Ayşen Gürcan, 25. dönem milletvekilleri Mehmet Uçum ve Özlem Zengin, Ak Parti’nin Yüksek Seçim Kurulu temsilcisi ve AK Parti Siyasi Etik Kurulu Başkanı Şeref Malkoç ile eski Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı ve eski Ak Parti milletvekili Hamza Yerlikaya’yı da başdanışman olarak görevlendirmişti.(Hürriyet)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz