Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,8814
EURO
47,7166
IMKB
10.930,000
ALTIN
4.380,400
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FATİH ERBAKAN'DAN ŞOK İDDİA!
FATİH ERBAKAN DAN ŞOK İDDİA!
 
28 Şubat sürecinde neler yaşadıklarını anlatan Fatih Erbakan şok bir iddiada bulundu...
 
8.3.2012 - 15:44

TV8’de Erkan Tan’ın bugünkü konuğu Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan oldu. Necmettin Erbakan’ın bilinmeyen yönlerinden ve 28 Şubat sürecinde Erbakan ailesinin yaşadıklarından da bahseden Fatih Erbakan, önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan’ın açıklamaları özetle şöyle:

”Leopar tanklarının motorunu babam icat etti neden partisinin parasını çalsın ki?”

“28 Şubat’ta hoca imzaladı dedikleri zaman şunu söylüyoruz; imzaladıysa refah partisi neden kapatıldı, siyaset yasağı niye getirildi, kayıp trilyon davaları niçin açıldı diye soruyoruz. Erbakan Hoca Türkiye’de sayılı makine mühendislerinden, profesörlerinden biridir. Almanya’da leopar tanklarının motorlarını icat etmiş, bu leopar tanklarının motorları dünyada bir ilk olarak hem mazotla hem benzinle çalışan motorlar. Hatta Alman Profesör arkadaşları orada ‘Sayın Erbakan siz 10 sene önce bu motoru bulsaydınız biz Almanya olarak 2. Dünya Savaşı’nda Ruslara kaybetmezdik.’ diyorlar. Böyle üstün zekaya sahip, büyük fırsatlar elinde olan bir insan maddi menfaat peşinde olsa Türkiye’nin değil dünyanın sayılı iş adamlarından birisi olabilir. Para peşinde olsa parti kurup, siyasi yasağa maruz kalıp, hapislere düşüp, idamla yargılanıp bu mücadeleyi vermez!”

“Babamı maksatlı olarak yanlış tanıttılar!”

“Babamı maksatlı olarak yanlış tanıttılar. Çünkü bütün siyasi hayatı yanlış tanıtmak isteyen çevrelerin oyunlarını bozmakla geçti. Burada kabahatli olan milletimiz değildir. O kadar büyük bir anti propaganda var ki, doğruluğuna inanılmıyor. İnsanlar 40 tane şey söylenmiş 40’ı da mı yanlış diyor. Gerçekten 40 ’ı da yanlış!”

“ ‘Kanlı mı olacak kansız mı’yı CHP’liler söyledi!”

“Refah Partisi 94 seçimlerinde birçok belediyeleri kazandığı zaman irticacılar, şeriatçılar geliyor diye çok yoğun bir propaganda vardı. CHP’nin içerisinde herhalde kadın kollarından bir kısım gösteri yaptılar. Kanımız pahasına da olsa Ankara’yı irticacılara vermeyeceğiz diye. Adeta bir savaş çağrısında bulunur gibi, bunun üzerine cevaben, ‘Refah Partisi hem belediyeleri hem merkezi yönetimi alacaktır. Milli Görüş Türkiye’de iktidar olacaktır ama bu kanlı mı olur kansız mı onlar belirler’ diye onlara yönelik söylenmiş bir şey.”

“Teklifimiz AK Parti’lilerin Saadet Partisi’ne geçmesidir!”

“Bizim her zaman ki teklifimiz AK Parti’lilerin Saadet Partisi’ne geçmesi. Hepsinin Erbakan Hoca sevgisinde birleştiklerini görüyoruz. Hepsinin içlerinde milli görüşçü olduğunu görüyoruz. Bu işin asıl merkezi de Saadet Partisi’dir. İnşallah onlar buraya gelecekler, hepimiz burada birlik olacağız.”

"Yunanistan ve ABD'nin milli görüşe ihtiyacı var"

“Yunanistan’ın da Milli Görüş’e ihtiyacı var. Amerikan halkının da Milli Görüş’e ihtiyacı var. Çünkü onlar da aslında eziliyorlar. Amerikan Merkez Bankası dünya siyonizminin elinde. Amerikan doları da bunların kendi parası. Amerikan devletinin veya Amerikan halkının parası değil. Bu parayı basıyorlar bunlara kiraya veriyorlar. Yani halk, Amerikan dolarını faizle borç alarak kullanmış oluyorlar. Dolayısıyla hepsinin kurtulması lazım. Milli görüş dünya ve ahiret saadeti için. Siyonizm bu sömürüyü, zulmü yapmaya devam ederse ikisinde de saadeti bulamıyorlar.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KILIÇDAROĞLU, YAPTIRDIĞI ANKETİ AÇIKLADI

AKP’Lİ ESKİ VEKİLLER BOŞTA KALMADI

CHP'DEN BAŞBAKAN'A YÜZ NAKLİ YANITI
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN 'YAKIN PLAN'A ÖZEL
»  "KURUMLAR SAPIKLARA TESLİM OLDU"
»  KILIÇDAROĞLU: "SUSMAYIN CESUR OLUN"
»  CHP'Lİ VEKİL, ARALIKSIZ 12 SAAT KONUŞTU
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN UCUBE BENZETMESİ
»  HAKAN ŞÜKÜR'E, MAÇ KAÇ KAÇ SORUSU!
»  "8 MART TATİL OLSUN"
»  DEMİRTAŞ'TAN MÜZAKERE ÇAĞRISI
»  MHP'DEN ÖĞRETMENLERLE 4+4+4 ANKETİ!
»  CHP'DEN, 4 + 4 + 4 ATAĞI
»  HAKAN ŞÜKÜR İÇİN İMZA KAMPANYASI!
»  "AK PARTİ ÖKSÜRSE TÜRKİYE HASTA OLUR"
»  ERDOĞAN'IN YENİ OTOBÜSÜNDE 'YOK, YOK'!
»  'YETKİYİ YAYGINLAŞTIRMAK İŞİ SULANDIRIR'
»  BAHÇELİ'DEN DİNDAR GENÇLİK ELEŞTİRİSİ
»  CHP İLÇE KONGRESİNDE KAVGA!
»  "MADEM ÖYLE,PARTİ KURUP KARŞIMIZA ÇIKIN"
»  "DOKUNULMAZLIĞIMI KALDIRIN, YARGILAYIN"
»  ''BİZİM BAŞKAN BİRAZ FAZLA HOŞGÖRÜLÜ''
»  ''GÖMLEĞİMİ ÇIKARMADIM''
»  HAKAN ŞÜKÜR HAKKINDA SON KARAR!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.