Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,3167
EURO
45,6970
IMKB
9.569,000
ALTIN
4.273,700
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 31 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FERDAL PAKSÜT ŞOKE OLMUŞ
FERDAL PAKSÜT ŞOKE OLMUŞ
 
Ergenekon soruşturması kapsamında hazırlanan ikinci iddianamede "şüpheli" sıfatıyla yer alan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’ün eşi Ferda Paksüt konuştu.
 
15.3.2009 - 10:36
Paksüt, gazetelerden haberi okuyunca şoke olduğunu belirterek şunları söyledi: "Açıkçası beklemediğim bir şey. Çünkü herhangi yasadışı bir şeyim olmadığını biliyorum. Ben terör mağduru olarak 500 kilo bomba yemiş bir insanım. Benim terörle, terörizmle ne işim olur? Ama ayaklarımın üzerine sağlam basmak zorundayım. Eski milletvekili Turhan Çömez’le telefonla konuşurken dinlemeye takılmışım. Yaptığım konuşmalarda zaten bir şey yok." AKP’nin kapatılması davasında Anayasa Mahkemesi üyelerini etkilemeye çalıştığı öne sürülen Paksüt, "Mahkeme üyelerini nasıl etkileyebilirim? Bu yargıçları etkilemek öyle kolay mı? Bana böyle bir kimlik yakıştıranlar, yüksek yargıçları tanımayanlardır. Eşim Osman Paksüt ne benden ne başkasından etkilenecek birisi. Bunu söyleyenler varsa Osman Paksüt’ü tanımıyorlar demektir" dedi.

Eğitimim bitsin ülkeme döneceğim

Aynı iddianamede "şüpheli" olan eski AKP Milletvekili Turhan Çömez, halen dil öğrenimi için bulunduğunu söylediği İngiltere’de. Çömez, Hürriyet’e, elektronik posta aracılığıyla şunları söyledi: "Hayatım boyunca kanunların dışına hiç çıkmadım. İlerleyen dönemde yanlış bir fiil ve eylem içerisinde olmadığımı herkes görecek. Çok önceden planlanmış dil eğitimim halen devam ediyor, bittiğinde ülkeme döneceğim."

Kaynak: Hürriyet


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KÖPRÜ VE OTOYALLAR PARA BASIYOR

POSTA TAŞERON FİRMALARA EMANET

BAKANLAR, YEREL SEÇİM SINAVINDA
»  TC KİMLİK NUMARASIZ SANDIĞA GİTMEYİN
»  MEĞER ERBAKAN'IN VELİAHTI KIZIYMIŞ!
»  ANKARA NEFES NEFESE, DİYARBAKIR'DA DTP AÇIK ARA
»  ANKARA'DA TAMAMLANMAYAN METRO'YA FAHRİ AÇILIŞ!
»   "HANİ NEREDE FATİHLİK"
»  "ERKEN SEÇİM ÇIĞIRTGANLIĞI BU ÜLKEYE İHANETTİR"
»  YSK'DAN SEÇMENE KRİTİK UYARI
»  GÖKÇEK'İN SAĞDA BİRLİK TELAŞI
»  "SENİN HİÇ ANLAYIŞIN YOK MU?"
»  "KREDİ KARTININ MAĞDURU OLMAZ"
»  AKP'Lİ BAŞKAN COPY-PASTE 'Cİ ÇIKTI
»  KRİZ MERSİNLİ ÇİFTÇİYİ TEĞET GEÇMEDİ HAPSE ATTIRDI
»  ESKİ SAVCI SARIKAYA BULUNAMIYOR
»  BAŞBAKAN ERDOĞAN'A "BİZE HUZUR VERİN" TEPKİSİ
»  LONDRA'DAKİ NEVRUZ KUTLAMALARINDA ÖCALAN ŞOV!
»  NİKAHSIZ EŞ'E TAZMİNAT!
»  MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN ARINÇ'A SERT TEPKİ
»  OBAMA’NIN ZİYARETİNDE TÜRKİYE ÇIKARLARI GÖZETİLMELİ
»  ADANA SEYHAN'DAKİ ATAMA SKANDALI MECLİS'TE
»  ÖLÜM KUYULARINDA KAZI SONA ERDİ
»  KARAYALÇIN'DAN YENİ 'ANKARA' İDDİALARI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.