Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,0136
EURO
47,1005
IMKB
10.123,000
ALTIN
4.288,750
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 35 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FERGUSON'A RÜŞVET BASKINI
FERGUSON A RÜŞVET BASKINI
 
The News of the World gazetesine göre, Sarah Ferguson zengin bir işadamı kılığındaki muhabirin eski eşi Prens Andrew'a ulaşması karlığında 500 bin sterlin rüşvet istedi. Zengin bir işadamı kılığına giren News of the World muhabiri Mazhar Mahmut, basın dünyasında 'sahte şeyh' olarak biliniyor.
 
24.5.2010 - 09:24

Hayatı skandal olaylar ile geçen Ferguson, bu sefer kendi imajını fena halde zedeleyen tuzağa kendisi düştü. Gizli çekilen görüntülerde Sarah Ferguson, eski eşi York Dükü Prens Andrew'a ulaşması karşılığında işadamından 500 bin sterlin rüşvet istiyor. Ferguson, işadamı kılığındaki muhabirin, ilk etapta teklif ettiği 40 bin doları kabul ediyor.

Görüntülerde Sarah Ferguson, yabancı bir işadamı sandığı muhabiri şu açıklamaları yapıyor: "Bu fırsat sana dilediğin her kapıyı açacak. Senin istediğin bu kapıyı açabilirim. Sen bana bak, ben de sana bakayım. Sen verdiğinin on katını kazanacaksın."

Ferguson, işadamı kılığındaki muhabire, paranın HSBC'deki hesabına yatırılmasını talep ediyor. Hayatı skandal olaylarla geçen Ferguson, en son geçtiğimiz yıllarda Türkiye'deki çocuk bakım evlerinde çektiği gizli görüntülerle uzun süre gündemden düşmemişti. Türkiye ise Ferguson'un suç işlediğini belirterek, İngiltere'den yargılanması için Türkiye'ye iade edilmesini talep etmişti.

Prens Andrew ile b1986 yılında evlenen ve 10 yıl sonra boşanan Ferguson, eski eşinden yıllık 15 bin sterlin dolayında bir nafaka alıyor. Ferguson, Kraliçe Elizabet'in özel sekreteri Lord Charteris tarafından 'adi bir insan' olarak damgalanmıştı.

Bu arada Sarah Ferguson'u oldukça zor durumda bırakan gizli görüntüler hakkında Kraliyet Ailesi'nden bir açıklama henüz yapılmadı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


GLADYATÖR KEMAL!

DÜNYANIN EN BÜYÜK UÇAĞI KİMİN?

"TEK VÜCUT OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK"
»  ERDOĞAN'DAN YİNE 'KADER' SAVUNMASI
»  KAÇAK DEFİNE AVCILARI EFSANE KENTİ BULDU!
»  GANDİ KEMAL'İN MÜCADELESİ YOKSULLUK VE YOLSUZLUK
»  CHP PARTİ MECLİSİ'NE KİM NE KADAR OY'LA SEÇİLDİ?
»  "BAŞBAKAN NEDEN KORKSUN Kİ KILIÇDAROĞLU'NDAN"
»  PANKART'TAKİ İNCE AYRINTI KRİZ YARATTI!
»  KILIÇDAROĞLU'NUN İMAM PARTİ MECLİSİ ÜYESİ!
»  KURTLAR VADİSİ FAHİŞELERİ ETKİLİYOR
»  BAYKAL: "EMİNİM CHP'NİN OYLARI ARTACAK"
»  SP LİDERİ KURTULMUŞ'TAN CHP'YE İLGİNÇ ÇAĞRI
»  KILIÇDAROĞLUNU GÖRÜNTÜLEMEK İSTERKEN BACAĞI KIRILDI
»  BAYKAL EKİBİ TASFİYE Mİ EDİLİYOR?
»  ÇAYLAR KILIÇDAROĞLU'NUN OĞLUNDAN
»  FACEBOOK'DA 'GİZLİ' HAZIRLIK
»  İŞTE BAYKAL'IN EN SON MESAJI!
»  AKP'DEN KILIÇDAROĞLU İÇİN İLK YORUM
»  İŞTE CHP'NİN YENİ VİTRİNİ
»  MÜNEVVER CİNAYETİ POLİS KAMERASINDA
»  İŞTE KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN EVİ
»  İŞTE CHP'NİN YENİ YÖNETİMİ!
»  DSP'DE KILIÇDAROĞLU DEPREMİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.