Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8658
EURO
43,4967
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.029,590
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FETÖ'nün 30 Yıllık Evlilik Kataloğu
FETÖ nün 30 Yıllık Evlilik Kataloğu
 
FETÖ'nün örgüt içi evlilik yapılanmasına ait 30 yıllık çöpçatanlık kataloğu ele geçirildi. İlk kez ortaya çıkan kayıtlarda kişilerin fotoğraflı profilleri de yer alıyor.
 
13.6.2017 - 09:55

15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ'nün nasıl sapkın bir yapılanmaya gittiği her geçen gün daha da gün yüzüne çıkıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Kaynak Holding soruşturmasında FETÖ'nün örgüt içi evlilik yapılanmasına dair 30 yıllık deliller bulundu. FETÖ'nün örgüt üyeleri dışında evliliğe sıcak bakmadığı için böyle bir yapılanma kurduğu belirlendi. Bulunan arşivde 1987 yılından bu yana FETÖ'nün kadın ve erkek üyelerine yönelik evlilik kataloğu hazırladığı tespit edildi. Kaynak Holding'in gizli arşivlerinde ele geçirilen belgelerde damat adayının genel özelliklerinin yanında gelin adayında aradığı özellikler sıralanıyor.

ÖZELLİKLERİ SIRALAMIŞ

Ele geçirilen belgelerde 1987 yılında kaydedildiği belirlenen katalogda Işıklar Askeri Lisesi mezunu bir TSK personeli örgüt üyesinin beğendiği renkler, lakabı, özel zevkleri, sevdiği yemekler bölümü mevcut. Bu bölümden sonra evlenmek istediği gelin adayında aranan özellikler sıralanmış.

FOTOĞRAFLI PROFİL AJANDASI

Örgüt üyelerinin tüm özellikleri fotoğrafları oluşturulan profillerde yer alıyor. Savcılık araştırmasında katalogdaki isimlerin daha sonra evlendirildiğini, düğün ve nişan fotoğraflarının yine bu arşivde tutulduğunu tespit etti. (Akşam)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İçişleri Bakanlığı'nda FETÖ operasyonu

Erdoğan'ı İftar Yemeğine Ünlü Akını

Gökçek'ten, 'Suni Bir Deprem' Yorumu!
»  Afad'dan Deprem Açıklaması
»  Deprem Olacağını 2 Saat Önceden Yazdı
»  MHP'den, 'Uyuyan Hücreler' Uyarısı
»  İzmir ve İstanbul'da Korkutan Deprem
»  FETÖ'den Yeni Rüya Seansı
»  15 Temmuz'da Meydanlar Dolup Taşacak
»  'AK Parti,2018'de ErkenSeçime Gidebilir'
»  IKBY'den Referandum Eleştirilerine Yanıt
»  CHP'de Kasım'da Erken Seçim Beklentisi
»  Batman'dan Acı Haber
»  Bakan Soylu Rakamı Açıkladı!
»  9 ilde FETÖ operasyonu: 13 gözaltı
»  Katar Emiri'nden Erdoğan'a Teşekkür
»  Tanju Çolak Gözaltına Alındı
»  Canlı Yayında İnanılmaz İddia
»  Batman'dan Çok Acı Haber
»  Kılıçdaroğlu'ndan Terör Tepkisi
»  Erdoğan: Katar'a Desteğimiz Sürecek
»  Trump'tan Sert Katar Çıkışı
»  Gazeteci Doğan Heper Hayatını Kaybetti
»  Arınç'ın Damadı Tahliye Edildi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.