Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2276
EURO
44,5680
IMKB
9.171,000
ALTIN
4.156,810
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FİRARİ ERSÖZ, AMELİYAT OLMAK İÇİN HASTANEYE GELMİŞ
FİRARİ ERSÖZ, AMELİYAT OLMAK İÇİN HASTANEYE GELMİŞ
 
ERGENEKON soruşturmasında aranan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, bu sabah geldiği Ankara'nın Balgat semtindeki Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi'nde yakalandı. Sağlık sorunları bulunduğu belirtilen Ersöz'ün tedavi için hastaneye gittiği ifade edildi.
 
16.1.2009 - 03:40

Arandığını öğrenince Rusya'ya kaçtığı belirtilen ve hakkında yakalama emri bulunan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün, bu sabah Ankara'nın Balgat Semti'ndeki bir özel hastanede olduğu ihbarını alan güvenlik güçleri alarma geçti. 

Saat 09.00'da Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi'ne gelen asker ve Özel Harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Hastaneye giren timler, yaklaşık yarım saat sonra Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün koluna girerek dışarı çıkardı. Üzerinde pardösü bulunan ve sakallarının uzadığı dikkati çeken Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, hemen bir araca bindirilerek emniyete götürüldü. 

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün sabah hastaneye muayene için geldiği ve kendisini tanıyan görevliler tarafından polise bilgi verildiği ileri sürüldü. 

Levent Ersöz, Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı yapmış ve Bilecik'deki 2'nci Jandarma Er Eğitim Tugayı Komutanlığı görevindeyken emekliye ayrılmıştı. 

Ersöz hakkında, Jandarma eski Genel Komutanı Orgeneral Şener Eruygur, 1'inci Ordu eski Komutanı Hurşit Tolon, ATO Başkanı Sinan Aygün ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın gözaltına alındığı 6'ncı dalga operasyonunda mahkeme tarafından 'yakalama' kararı çıkarılmıştı.

Ersöz'ün operasyondan bir gün önce Rusya'ya kaçtığı belirlenmişti. 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ANKARA'DA TAKSİCİ CİNAYETİ

AKP'NİN İSTANBUL ADAYLARI

FLAŞ.. FİRARİ PAŞA LEVENT ERSÖZ YAKALANDI
»  İSRAİL TANKLARI GAZZE SOKAKLARINDA
»  YARGITAY, EMİNAĞAOĞLU'NU SİLDİ
»  "TUNCAY İYİ ÇOCUK"
»  ANAP'LILAR KAPIŞ KAPIŞ
»  "BUGÜN YAŞANANLAR, ESKİNİN HAFRİYATI"
»  DTP'Lİ BAŞKAN'DAN ŞOK SÖZLER
»  CHP'DEN İSTANBUL'A SÜRPRİZ ADAY
»  TUNCAY GÜNEY: "TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEĞİM"
»  TUNCAY GÜNEY, YAYINLANAN İFADELERİNİ KABUL ETMEDİ
»  MHP'DEN ERDOĞAN'A ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER
»  PORNOCULAR DA HÜKÜMETTEN YARDIM İSTİYOR
»  "TUNCAY GÜNEY KASETLERİNİN DAĞITILMASINDA SUÇ YOK"
»  ALMAN KAMUOYU İSRAİL İKİLEMİNDE
»  KADINLAR ALMANYA'NIN DOĞUSUNDAN KAÇIYOR
»  PARİS HİLTON: "BÜYÜK BİR YÜREĞİM VAR"
»  UÇAK YOLCULARI DİKKAT! VALİZİNİZDE BUNLAR OLMAYACAK?
»  ERGÜL: "GÜNEY'İN KONUŞMALARI EZBERLETİLMİŞ"
»  "BU SEÇİMLERİ BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ"
»  KANADOĞLU: "GÜNEY'İN İFADELERİ GEÇERLİ DEĞİL"
»  FBI ERGENEKON İÇİN ÖZEL EKİP Mİ GÖNDERDİ?
»  CHP'DEN SİLAH TALEBİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.