DOLAR
50,048
▲%0.06
EURO
56,480
▲%0.48
ALTIN
6640,84
▲%1.61
BIST-100
11478
▼%0
Ankara hava durumu9/11°
FacebookXInstagramYouTube

Hürriyet'te Akif Beki Depremi

Hürriyet Gazetesi uzun süredir gazetede köşe yazarlığı yapan isimle yolları ayırma kararı aldı.Cem Küçük Akif Beki'nin yakında Karar gazetesinde yazmaya başlayacağını iddia etti.

  • | Medya Spot

Hürriyet gazetesi, köşe yazarı Akif Beki ile yollarını ayırdı.

Son dönemde yazdığı eleştirel yazılarla dikkat çeken Akif Beki, son olarak Hüseyin Gülerce ve Melih Gökçek'le çok sert bir polemiğe girmişti.

Bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde "Başbakanlık Sözcüsü" olarak görev yapan Akif Beki, önce Radikal gazetesinde yazmaya başlamış ardından da Hürriyet'e transfer olmuştu.

2013 YILINDAN BU YANA HÜRRİYET'TE YAZIYORDU

Son olarak Hüseyin Gülerce ve Melih Gökçek'e yönelik oldukça ağır bir yazı kaleme alan Akif Beki, 2013 yılından bu yana köşe yazdığı Hürriyet'ten bugün akşam saatlerinde gönderildi.

Gazete yönetimi, Akif Beki'ye bundan sonra gazetedeki yazılarına son verdiklerini bildirdi.

CEM KÜÇÜK: KARAR GAZETESİNDE YAZACAK

Cem Küçük, geçen Çarşamba günü "Zaten kovulmanın, medeni ölü olmanın eşiğinde. Akif ikinci Levent Gültekin olmaya hazırlanıyor" dediği Akif Beki'nin yakında Karar gazetesinde yazmaya başlayacağını iddia etti.

Akif Beki ile Mustafa Karaalioğlu'nun dostluğunun çok eski yıllara dayandığı biliniyor.

Odatv, Hürriyet kaynaklarına dayandırarak Akif Beki'nin gönderilme nedeninin Hüseyin Gülerce ve Melih Gökçek'le girdiği sert polemik olduğunu iddia etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz