Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7609
EURO
43,5475
IMKB
9.718,000
ALTIN
4.034,960
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KARISINI, OTEL ODASINDAN DIŞARI ATMIŞ!
KARISINI, OTEL ODASINDAN DIŞARI ATMIŞ!
 
DİYARBAKIR’da önceki gece otelin 4’üncü katından düşerek ölen 5 çocuk annesi Azize Tekdemir’i, eşi Selahattin Tekdemir’in pencereden attığı ortaya çıktı. Koruma altındaki eşini, “Seni affetttim gel barışalım” diyerek otele götüren Tekdemir’i mahkeme, eldeki delillere dayanarak eşini planlayarak öldürdüğü iddiasıyla tutukladı.
 
25.4.2010 - 05:26
Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi’nde eşi Selahattin Tekdemir ve 5 çocuğuyla yaşayan Azize Tekdemir’in hayatı, eve bilgisayar alınması ile değişti. Çocukların ders çalışması için eve alınan bilgisayarda arkadaşlık sitelerine üye olan Azize Tekdemir, burada Vanlı K.T adlı kişi ile tanıştı. Mart ayında Diyarbakır’a gelen K.T. ile Azize Tekdemir kentte gizli gizli buluşmaya başladı. 8 Mart günü gecesi K.T’yi eve alan Azize Tekdemir’in eşi Selahattin Tekdemir uyanınca, ikisini yarı çıplak yakaladı. Evde yaşanan arbedenin ardından eşinin kendisini öldürmesinden korkan Azize Tekdemir ikinci kattaki evinin pencerisinden kendini boşluğa bırakırken, aşığı K.T. de arkasından atladı. Yaralı hastaneye kaldırılan Azize Tekdemir bir süre sonra iyileşerek hastaneden taburcu edilirken, hakkında koruma kararı alındı. kaçan K.T. ise yaralanmadı.

GİZLİLİK KARARINA RAĞMEN SIĞINMA EVİNDE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Hastaneden taburcu edilen Azize Tekdemir, Diyarbakır Kadın Sığınma Evi’ne yerleştirilerek, burada kalmaya başladı. Koruma altına alınan kadınların kendi istekleri dışında hiç bir şekilde nerede kaldığı konusunda bilgi verilmesinin yasak olmasına rağmen eşi Selahattin Tekdemir, onu buldu. Diyarbakır Valiliği'ne başvuran Selahattin Tekdemir, “Geçmişi unuttum ve eşimi affettim ona zarar vermeyeceğim” diye yazdığı dilekçesi kabul edildi. Eşi ile sığınma evine giderek görüşen Selahattin Tekdemir, Azize Tekdemir’e kendisini affettiğini, çocuklarının onu çok özlediğini söyleyerek ikna etti. Sığınma evi yöneticelerine, “Kendi isteğimle eşimin yanına dönüyorum” yazılı kağıdı imzalayan Tekdemir buradan ayrıldı.

PLANLAYARAK PENCEREDEN ATMIŞ

Bağlar İlçesindeki evlerine gitmeyen çift Sur İlçesinde bir lokantada yemek yedikten sonra bir otele gelerek burada konaklamaya başladı. Gece yarısı Azize Tekdemir, kaldıkları odanın penceresinden düşerek olay yerinde öldü. Otel görevlilerinin çağırdığı polis, Selahattin Tekdemir’i otel koridorunda yakaladı. Eşinin atladığından haberinin olmadığını belirten Tekdemir, polis tarafından gözaltına alındı.

Soruşturmaya derinleştiren polis, Tekdemir’in akrabaları olan 5 kişiyi daha gözaltına aldı. Emniyette sorguları tamamlanan 6 kişi dün mahkeme sevk edildi. Eşinin kendisini aldatmasına rağmen onu affettiğini hakim karşısında bir kez daha ifade eden Selahattin Tekdemir’i, mahkeme eldeki delillere dayanarak Azize Tekdemir’i kendisini aldattığı için planlayarak namus cinayeti adı altında öldürdüğü iddiasıyla tutuklarken, 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ADALET BAKANI GERÇEĞİ AÇIKLAYACAK MI !

"BEDELLİ ASKERLİK İSTİSMAR EDİLİYOR"

LEYLA ZANA'DAN ŞOK SÖZLER
»  "HESABI SORULACAK!"
»  HAYDARPAŞA GARI’NDA '24 NİSAN' GERGİNLİĞİ
»  ERDOĞAN'I ŞAŞIRTAN FOTOĞRAF
»  SICAKLIK ARTMAYA DEVAM EDİYOR!
»  ANKARA'DA NEFESLER TUTULDU!
»  TALAT'IN İSTEKLERİ KKTC'LİLERİ ÇILDIRTTI!
»  ERİVAN'DA ÇİRKİN PROTESTO!
»  BAHÇELİ, 'ÇOCUK AFFI' İSTEDİ
»  UFUK URAS'DAN TUHAFANAYASA OYLAMASI YORUMU!
»  İŞTE DEVLETİN MALININ MÜLKÜNÜN LİSTESİ!
»  YARGIYA BASKI İMASI!
»  BAHÇELİ'DEN HÜKÜMETE AF TEKLİFİ
»  BAHÇELİ: DEVLET, FEDERAL YAPIYA GİDİLİYOR
»  ERMENİSTAN'LA İLİŞKİLER DERİN DONDURUCUDA!
»  FLAŞ.. ERDOĞAN'DAN BEDELLİ AÇIKLAMASI!
»  FLAŞ..! BEDELLİ'DE BEKLENEN KRİTİK AÇIKLAMA
»  CHP'DEN VAN İÇİN AKP'YE SERT TEPKİ
»  BAYKAL'IN CD'LERİ KAPIŞILDI
»  ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ MAAŞLARI ARTTIRIR MI?
»  ÖĞRENCİYE ÖYLE BİR NASİHAT VERDİKİ..!
»  KİM DEMİŞ BAYKAL KOLTUĞU BIRAKMAZ DİYE?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.