DOLAR
50,150
▲%0.2
EURO
55,921
▼%-0.62
ALTIN
6556,39
▼%-0.6
BIST-100
11483
▲%1.32
Ankara hava durumu-1/5°
FacebookXInstagramYouTube

KRASİÇ, FENER'İN ELİNDE KALDI

Fenerbahçe, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Milos Krasic ile yollarını yine ayıramadı.

  • | Medya Spot

Fenerbahçe Yönetimi, geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Milos Krasic'ten kurtulamadı.

Sarı-lacivertliler bir süre önce Krasic'in menajerini İstanbul'a çağırarak Sırp futbolcuya takım bulmasını istemişti. İtalya'dan bazı kulüplerle yapılan görüşmeler Krasic'in istediği ücretin fazlalığı nedeniyle sonuçsuz kalmıştı.

Bu kez Sırp oyuncuya İspanya'dan talip çıktı. Fakat Krasic bir kez daha Fenerbahçe'den aldığı ücretin karşılığını bulamadı. Sevilla, deneyimli futbolcunun bonservisi için Fenerbahçe'ye 4 buçuk milyon euro ödemeyi kabul etti. Krasic'e de yıllık 1 buçuk milyon euro teklif edildi.

Sarı-lacivertli kulübe 7 milyon euroya transfer olan ve 4 yıllık sözleşme çerçevesinde senelik 2 milyon 300 bin euro ve maç başı 12 bin 500 euro alan Krasic, Sevilla kulübünden alacağı ücreti düşük bularak teklifi reddetti.

Aykut Kocaman'ın ayrılmasından sonra yerine gelecek teknik direktörü bekleyen Milos Krasic, hem yeni çalıştırıcı ile birlikte bir şans daha bulacağını hem de alacağı yıllık ücreti düşünerek Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Cardozo ile birlikte bir de sol bek transfer edecek olan Sarı-lacivertliler ise Yobo ve Stoch'u takımda tutarak Krasic ile yolları ayırmak istiyor.

(ntvspor)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz