Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,7168
EURO
47,4845
IMKB
11.018,000
ALTIN
4.405,080
 
Hava Durumu ANKARA
20 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MİZAH SİTESİ YAYINLADI, BAŞBAKANLIK AYAĞA KALKTI!
MİZAH SİTESİ YAYINLADI, BAŞBAKANLIK AYAĞA KALKTI!
 
Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, mizah ve magazin ağırlıklı içeriğe sahip bir internet sitesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla sahte bir genelge yayımlandığı hatırlattı.
 
20.8.2010 - 03:39

Devlet yetkililerine ait imza ve resmi yazı formatının mizah amaçlı dahi olsa taklit edilmesi, bu çerçevede sahte bilgi ve içerikler oluşturulmasının suç olduğu bildirildi.

Başbakanlık Basın Merkezi’nin internet sitesinde konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Mizah ve magazin ağırlıklı içeriğe sahip bir internet sitesinde Sayın Başbakan’ın imzası ve resmi yazı formatı oluşturularak, sahte bir Başbakanlık Genelgesi yayınlanmıştır. Özellikle internet ortamında yayılan, bazı sosyal paylaşım sitelerinde de iktibas edilen sahte genelge içeriğinde 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandum nedeniyle 13 Eylül 2010 tarihine kadar, kamu kurum ve kuruluşlarında ’HAYIR’lı işler’, ’HAYIR’lı Günler’ günler gibi selamlaşma kalıplarının kullanılmamasına özen gösterilmesi hususu yer almaktadır.
Muhtemelen mizah amaçlı hazırlanan söz konusu sahte genelge, gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmamasına rağmen bazı vatandaşlarımız arasında yanlış anlamalara sebep olduğuna ilişkin duyumlar alınmıştır.
Devlet yetkililerine ait imza ve resmi yazı formatının mizah amaçlı dahi olsa taklit edilmesi, bu çerçevede sahte bilgi ve içerikler oluşturulması suçtur. Vatandaşlarımızın esasen mizahi bir içeriğe sahip olduğu belli olan bu tür sahte genelgelere ve yanıltıcı yayınlara itibar etmemeleri temennisiyle kamuoyumuzun bilgilerine sunulur."
 


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KİMLİK NUMARASI OLMAYANLARA 'PROMOSYON'

"DERSİM'DE HERŞEYİ YAPTIRAN ATATÜRK'TÜ"

12 EYLÜL MAĞDURU ANNEYİ İSYAN ETTİREN GAZETE
»  12 EYLÜL'DE NE OY VERMİŞTİ?
»  DSP LİDERİNE GÖRE ANAYASA PAKETİ, ZEHİRLİ SÜT!
»  MİT'TEN, TWİTTER UYARISI
»  CHP'DEN HİTLER BENZETMESİ!
»  ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRAN POLİS İŞKENCESİ
»  EN SESSİZ DEVİR TESLİM!
»  TETİKÇİ GİBİ KULLANILIYORLAR
»  EVE KİLİTLEYİP, TECAVÜZ ETTİ
»  FLAŞ.. PKK'DA DERİN ÇATLAK!
»  'BAŞBUĞ, HERON İDDİALARINA YANIT VERSİN'
»  FLAŞ.. ''GÖREVDEN ALMA KARARI SÖZ KONUSU DEĞİL''
»  TSK'DA HAFTAYA DEVİR TESLİM VAR!
»  ÖNDER SAV'DAN 'BAYKAL' SÜRPRİZİ
»  ''ÖZGÜR KÜRTLER EVET DİYECEK''
»  İMRALI İLE NE KONUŞULDU?
»  DİGİTÜRKTEN O GÖRÜNTÜLERE DAVA
»  İŞTE HSYK'DA KRİZ YARATAN İSİMLER!
»  YAZIKLAR OLSUN BU HÜKÜMETE
»  GÖREV SÜRESİ 7 YIL
»  "12 EYLÜL SONRASI ÖZERKLİĞİ SUNACAKLAR"
»  BAŞBAKAN ANAYASA SUÇU İŞLİYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.