Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9214
EURO
44,0423
IMKB
9.475,000
ALTIN
4.127,500
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MHP: " BAŞBAKAN KIVIRTMASIN"
MHP:   BAŞBAKAN KIVIRTMASIN
 
MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında Bahçeli'yi hedef alarak 'kaçacak yer ararsınız' şeklindeki sözlerine tepki gösterdi
 
3.2.2009 - 20:45
Erdoğan’ın Türk siyasetinde “zerafeti ve seviyesiyle” var olan birisi olmadığını söyleyen Bölükbaşı “Giderek irtifa kaybediyor ve hezeyandan hezeyana koşuyor” diye konuştu. Erdoğan’ın “ben diplomasi dilinden anlamam” şeklindeki sözlerine de tepki gösteren Bölükbaşı, “Kimse onun diplomasinin inceliklerinden anlamasını zaten beklemiyor” dedi.

Meclis’te gazetecilerin, Başbakan Erdoğan’ın grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerine ilişkin sorularını yanıtlayan MHP Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı, Başbakan’ın üslubunu eleştirdi. “Sayın Başbakan Türk siyasetinde üslup zerafeti ve seviyesiyle temayüz etmiş birisi değildir. Giderek de irtifa kaybetmekte ve hezeyandan hezeyana koşmaktadır” diyen Bölükbaşı, Başbakan’ın Bahçeli ile ilgili sözlerinin de bu çerçevede değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan’ın “ben diplomasi dilinden anlamam” dediğini de belirten Bölükbaşı, “Sayın Başbakanın şahsi ve siyasi geçmişine baktığımızda zaten kimse onun diplomasinin inceliklerinden anlamasını bekleyemez, öyle bir geçmişi yok. Kendisiyle ilgili söylenmesi gereken Başbakan’ın bu konuda tevazu sahibi olması için yeterince neden mevcuttur” diye konuştu.

-“BAŞBAKAN KIVIRTMASIN”-

Erdoğan’ın son günlerde eleştiri oklarını MHP’ye yöneltmesini “Seçim yoluyla iktidara geleceğimizi görüyor, hem kendisinden; hem yolsuzluğa, hırsızlığa ve pisliğe bulaşmış parti yöneticileri ve yerel yöneticilerden hesap soracağımızı biliyor” şeklinde değerlendiren Bölükbaşı, Başbakan’ın İsrail Cumhurbaşkanı Olmert’le 22 Aralık’ta yaptığı görüşmeye de dikkat çekti. Olmert görüşmesiyle ilgili MHP liderinin bazı sorular sorduğunu ancak hala cevap alamadığını söyleyen Bölükbaşı “Başbakan kıvırtmasın. Dedik ki; bu görüşmenin Dışişleri Bakanlığı kayıtlarına geçen bir tutanağı yok. Buna açıktan cevap veremiyor. Bunlar niye kayda girmedi diyoruz, ‘girmediğini nerden biliyorsun’ diyor. Ben girmediğini söylüyorum, sen ‘girmiştir, tutanağı vardır’ diyebiliyor musun? Söyleyemiyor. İsrail Büyükelçisi'nin iki beyanatı olmuştur; ‘Müdahale edeceğimizin işaretini verdik’ diyor, sayın başbakan ya anlamadı ya da anladı hareketsiz kalmanın suçluluk ve paniğini yaşıyor. Var mı yok mu tutanak bunu soruyoruz. Var diyorsan inanacağız ‘göster’ demeyeceğiz ama diyemez” diye konuştu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERGENEKON ŞEMASININ AÇIKLANMAMASINA KARAR VERİLDİ

TSK ALEYHİNE AHLAKSIZ TEKLİF İDDİASI!

EMNİYET'TE ÖZEL BİRİM
»  "DENİZ FENERİ NOTERİ"NE 15 YIL İSTENDİ
»  TOLON, ÜÇ AY BOYUNCA HASTANEDE KALACAK
»  EMEKLİ GENERAL ERSÖZ'DEN ŞOK AÇIKLAMALAR
»  UNAKITAN, BUGÜN DE TABURCU EDİLMEYECEK
»  MHP’DEN ERDOĞAN’A “KAÇACAK YER ARARSINIZ” TEPKİSİ
»  FLAŞ..FLAŞ.. SİVASSPOR YARI FİNALDE
»  KARAYALÇIN'DAN TAKSİCİLERE MÜJDE
»  "ORTADOĞU'DA ÖNCÜ OLMANIN YOLU DİYARBAKIR'DAN GEÇER"
»  BAYKAL, ARADAKİ FARKI AÇIKLADI: "HAMAS ŞERİATÇI, FKÖ LAİK"
»  YEZİDİLER DE AZITTI!
»  GÜL'Ü ÇOK KIZDIRAN SORU!
»  ÇANKAYA BELEDİYESİ'NE SORUŞTURMA
»  "DİPLOMATİK DAVRANMASIYDIM BAŞKA ŞEY YAPARDIM"
»  "ALO, KARA LİSTEYE GİRDİM Mİ?"
»  İŞTE SAADET'İN İSTANBUL ADAYI
»  TSK'DA FACEBOOK YASAĞI
»  KARATAY ÜNİVERSİTESİ'NDE KARA NOKTALAR
»  SESİN YÜKSEK ÇIKIYIOR NASILTERCÜME EDİLMİŞ?
»  PROFESÖRLER YUMRUK YUMRUĞA BİRBİRİNE GİRDİ
»  İMAMLARA MUSEVİ TEBLİGATI
»  MUSTAFA TOPALOĞLU GÖZALTINDA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.