Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
44,5866
EURO
51,6073
IMKB
13.155,000
ALTIN
6.716,620
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 16 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
MHP'de İstanbul Depremi!
MHP de İstanbul Depremi!
 
. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partinin İstanbul teşkilatının feshedildiğini açıkladı. Fesih kararının geçtiğimiz günlerde İzzet Ulvi Yönter'in görevinden istifa etmesinin ardından gelmesi dikkat çekti. Semih Yalçın İstanbul İl Başkanlığı görevine Volkan Yılmaz'ın atandığını açıkladı.
 
6.4.2026 - 12:54

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İstanbul İl Teşkilatı ile birlikte 39 ilçe teşkilatının feshedildiğini duyurdu.

Yalçın, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Teşkilatı ve 39 İlçe Teşkilatı, parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, yine tüzüğümüzün 34. maddesi uyarınca feshedilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

GÖREVE VOLKAN YILMAZ ATANDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, açıklamasında ayrıca "Tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevine Volkan Yılmaz atanmıştır." ifadelerine yer verdi.

BAHÇELİ: YÖNTER AKADEMİK KARİYERİNE AĞIRLIK VERECEK

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in görevden ayrılmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Devlet Bahçeli, Yönter'in akademik kariyer çalışmalarına ağırlık vermek amacıyla izin istediğini belirterek "Akademik kariyer çalışmalarına ağırlık vermek için, bugün kazanmış olduğu doktora ünvanını daha ileriye taşımak amacıyla müsaade istemiştir." ifadesini kullanmıştı.

Yönter'in akademik çalışmalarıyla Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceğini belirterek, çalışmalarında başarılar dileyen Bahçeli, "Bizden istifa herhangi bir küskünlüğe dayalı değildir, farklı partilerde görülen olaylara benzer bir yapı değildir. Bir arkadaşımızın hem siyasete hem de akademik kariyerine devam ederken kendi anlayışı çerçevesinde yapmış olduğu bir iş bölümünün sonucudur. Onun için kendisine akademik kariyerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kısa süre içinde yeni bir genel başkan yardımcısının göreve geleceğini açıklayan Bahçeli, "Hizmet süreci devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisinde kırılma, kırgınlık, öfke, intikam gibi kavramlar bize göre çok yabancıdır. Her şeyin hayırlısını düşünmek lazımdır." ifadelerini kullandı



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Sözcü Tv’de Yılmaz Özdil Depremi

"Kılıçdaroğlu Gelirse CHP Dibe Vurur"

Savaş Ne Zaman Duracak?
»  Motorine Tarihinin En Züyük zammı
»  Eşelmobil Olmasaydı Akaryakıt Uçacaktı!
»  Mustafa Bozbey Tutuklandı
»  Motorine Yeni Dev Zam İddiası
»  Van'da 5.2 Büyüklüğünde Deprem
»  Bolu Belediyesi'ne Yeni Operasyon!
»  Doğalgaz ve Elektriğe Büyük Zam
»  Flaş...İBB Davasında 18 kişiye Tahliye
»  Trump Adalet Bakanını Görevden Aldı
»  Doğu Perinçek Hakkında Suç Duyurusu
»  İBB Davasında Kritik Gün
»  Yargıda Yeni Atamalar
»  Erdoğan: Darbecilik CHP'nin Karakteridir
»   Özarslan Ak Parti'ye Geçemedi!
»   CHP'nin Kurultay Ceza Davası Ertelendi
»  "Öcalan'a Özel Konut DurumuYok"
»  Dervişoğlu: Aklınızı Başınıza Alın
»  Özgür Özel'den Mutlak Butlan Çıkışı
»  Özgür Özel'den Ara Seçim Hamlesi
»   İBB Davasında Tahliye İstemleri
»  Bursa Büyükşehir AK Parti'ye mi Geçiyor!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETECI ACI SOYLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.