Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6970
EURO
43,4483
IMKB
9.541,000
ALTIN
4.005,770
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MORTGAGE, BU HAFTA MECLİS'TE
MORTGAGE, BU HAFTA MECLİS TE
 
TBMM Genel Kurulu, geçikmeli de olsa “Mortgage” Yasa Tasarısı’nı Salı günü görüşmeye başlayacak. Hükümetin hazırladığı tasarı uzun süredir Meclis gündeminde bekliyordu. Tasarıyla; “kira öder gibi ev sahibi olma” imkanı getiriliyor.
 
18.2.2007 - 11:50

Bu hafta, TBMM ihtisas komisyonları da gündemlerinde yer alan tasarı ve teklifleri görüşecek. Plan Bütçe Komisyonu Çarşamba günü üç ayrı gündemle toplanacak. Komisyon, AKP İzmir Milletvekili Mehmet Saim Tekelioğlu ve 11 milletvekilinin imzasını taşıyan, Büyükşehir Belediyesi Kanununa bir ek madde eklenmesi hakkındaki kanun teklifinin alt komisyon raporu görüşülecek.Komisyonun ikinci gündem maddesi ise AKP Uşak Milletvekili ve 6 milletvekilinin imzasını taşıyan, Yerel Yönetim Kuruluşlarına Bağlı Hastanelerde Döner Sermaye Kurulması hakkında kanun teklifi ile alt komisyon metni ele alınacak.CHP Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu’nun, Büyükşehir Belediyesi Kanununa bir Ek Madde eklenmesi hakkındaki kanun teklifi Plan Bütçe Komisyonu’nun bir diğer gündem maddesi.Çarşamba günü İçişleri Komisyonu’da yoğun bir gündemle toplanıyor. Komisyon, Hükümetin hazırladığı, Irak’a Komşu Devletler Hükümetleri ile Irak arasında terörizm, sınırlardan yasadışı sızmalar ve Örgütlü Suçlarla Mücadele Kanunlarında Güvenlik İşbirliğine İlişkin Protokolün Onaylanmasına Uygun Bulunduğuna dair Kanun Tasarısı ele alınacak.Komisyon, AKP Bursa Milletvekili Faruk Çelik’in, “belediyelere toptancı halleri satma imkanı veren” kanun teklifini görüşecek.

Komisyonun bir diğer gündem maddesi ise, Hükümetin hazırladığı, “Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” Tasarısı ele alınacak.Adalat Komisyonu geçen hafta CHP’nin önergelerle çalışmaları kilitlediği “Yargıtay Kanunu” Çarşamba günü görüşmelerine devam edecek.
AKP MYK KARAR VERECEK

Bu arada, CHP’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında verdiği “Meclis Soruşturması” nın Genel Kurul’da hangi gün görüşülmesine Pazartesi AKP MYK toplantısında karar verileceği belirtildi.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ŞEYH SAİD'İN SOSYALİST TORUNLARI!

KEMAL UZAN YAKALANDI İDDİASI

MASA BAŞI UYDURMALARI ORTALIĞI NASIL GERDİ?
»  PROF.DR. BASKIN ORAN BİRYERLERE GAZ VERİYOR
»  YSK'DAN SEÇİM İÇİN GÖREVLENDİRME
»  UNAKITAN, 'FİŞ ALIN AMA SAKLAMAYIN'DEDİ
»  ERDOĞAN: "301. MADDE DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS'E GELECEK"
»   98'LİK NİNE, BAŞBAKAN'IN ZİYARETİNDEN 5 GÜN SONRA ÖLDÜ
»  BAKAN GÜLER, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
»  EDİP BAŞER'DEN SERT MESAJLAR
»  ERDOĞAN: "ARABAN VARSA YAŞAM STANDARDIM ZOR OLACAK"!
»  ŞENER'İ KORKUTAN AŞK MESAJLARI
»  MEHMET ALTINSOY, VEFAT ETTİ
»  BAŞKENT'E GEREDE'DEN SU GETİRİLECEK
»  BÜYÜKANIT'TAN : SON UYARI
»  GÜL'DEN BÜYÜKANIT'A UYARI GİBİ YANIT
»  BAŞKENT'TE KARARNAME HEYECANI
»  CAN DÜNDAR, ÇAKICI'NIN TEHDİT MEKTUBUNU ANLATTI
»  AKMAN, "KURTLAR VADİSİ'NE BİZİM BASKIMIZ OLMADI"DEDİ!
»  İSRAİL, TÜRK TEKNİK HEYET KARARINA FENA BOZULDU
»  ERDOĞAN: "OYUMUZ ARTACAK"
»  "ÇOK BÜYÜK BİR OYUN BAŞLAMAK ÜZERE"
»  EDİP BAŞER, ''BARZANİ 'DAYILIK' YAPIYOR" DEDİ
»  AKP'Lİ ÇÖMEZ'DEN BAKAN ÇUBUKÇU'YA SERT YANIT
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.