Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8345
EURO
44,0356
IMKB
9.399,000
ALTIN
4.150,850
 
Hava Durumu ANKARA
5 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Melek Baykal'ın Olay Yaratan Paylaşımı
Melek Baykal ın Olay Yaratan Paylaşımı
 
Ekranların başarılı isimlerinden Melek Baykal, yaptığı paylaşımla ülkenin geldiği duruma göndermede bulunmuş. Yozgat’taki Hayri İnal Konağı’nı ziyaret eden ve buradaki izlenimlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Melek Baykal, takipçilerine ilginç bir tespitte bulundu. Konakta kendisiyle hatıra fotoğrafı çektiren başörtülü kadınların fotoğrafı üzerinden yorumda bulunan Baykal’ı yoğun bir eleştiri yağmuru bekliyordu. Baykal adeta mahalle baskısı haline gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattı.
 
11.11.2015 - 14:15

İŞTE MELEK BAYKAL’IN O PAYLAŞIMI
“Konağın duvarında konağın gerçek sahipleri Hayri İnal ve ailesinin resimlerini gördüm… Gözlerime inanamadım en az 100 sene önce çekilen resimlerdeki hanımefendiler son derece medeni bir tavır ve kılık kıyafetleriyle bana gülümsüyorlardı… Çok mutlu olmuştum. Sonra kafamı sola çevirdim gördüğüm manzara 150 sene sonra geldiğimiz noktaydı… Yani konağın yeni sahipleri Yozgat belediyesi ve çalışanları… Yeni sahipleriyle aralarına girip resim çektirdim. Yüzümdeki ifadeden ne kadar mutlu olmuşum anlarsınız zaten… Konağı terk ederken aklımda tek bir şey kaldı konağın gerçek sahiplerinin medeni halleri. Sonra karmakarışık duygularla oradan uzaklaştım. Ve kendi kendime sordum. Biz ne zaman ve neden bu kadar geriye gittik diye. Cevabını bulamadım.”

melek-baykal_2



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HDP'den Silvan Tepkisi

Çanakkale'de Göçmen Faciası,14 Ölü

'Erdoğan Kabineye Müdahale Edecek'
»  Survivor 2016'da Flaş İsimler
»  Silopi'de Çatışma, 4 Şehit
»  Demirtaş'a Terör Soruşturması
»  Davutoğlu Liderlerle Görüşecek!
»  Başörtülü Kadınlara Kelepçe
»  İstanbul Emniyetinde Deprem
»  8 Gün Sonra Gelen Tebrik Telefonu
»  Cem Uzan Siyasete Dönüyor!
»  İhsan Özkes'ten Şok Atatürk Tweet'leri
»  İnce'nin Çağrısına İlk Yanıt
»  İnce"den Flaş Kongre Çağrısı
»  Diyarbakır'da PKK'ya Büyük Darbe
»  PKK Mermisi Hastaneyi Vurdu!
»  ''Binali Yıldırm: Hepsi Mosmor Oldu''
»  Adil Gür Bu KezBaşkanlık' için Konuştu!
»  ''HDP'nin Gücü PKK'ya Yetmedi''!
»   ''O Polis Kuryesinin Peşindeyim''
»  Öcalan Atina'dan 20 bin 100 euro istiyor
»  6 Bin yeni Polis Memur Adayı Alınacak!
»  İstanbul'a 2. Cumhurbaşkanlığı Sarayı!
»  Paralel İddianamesinde Şok CHP Detayı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.