DOLAR
49,942
▲%0.07
EURO
55,764
▼%-0.26
ALTIN
6222,90
▼%-3.56
BIST-100
10760
▼%-3.64
Ankara hava durumu9/17°
FacebookXInstagramYouTube

NEBAHAT ÇEHRE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Ünlü oyuncu, 'Dizi setini terk etti' iddialarına, 'Seti karıştırmaya çalışıyorlar' diyerek ateş püskürdü.

  • | Medya Spot

Muhteşem Yüzyıl dizisinde ‘Valide Sultan’ karakterini canlandıran Nebahat Çehre, organizasyon bozukluğuna sinirlenip yönetmen yardımcısına, "Kendinize gelin yoksa bir daha buraya gelmem" diye bağırdığı iddialarını yalanladı. Çehre, çıkan haberlere çok güldüğünü belirtirken, "Benim seti terk ettiğim yazılmış. 45 senelik hayatımda hiçbir zaman işimi bırakmadım. Seti karıştırmaya çalışıyorlar" diye konuştu.

KAPRİS YAPMAYA HAKKIMIZ YOK

Sanatçı, hastayken bile işlerini bitirmeye çalıştıklarını vurgularken, "Kapris yapmaya hiçbir oyuncunun hakkı yok. Ne karakter veriliyorsa onu oynuyoruz. Herkes 6 günde bölüm yetiştirmeye çalışıyor. Yaptığımız işin bilincindeyiz" dedi.

MERYEM'İN CANI ÇIKIYOR

Başarılı sanatçı Nebahat Çehre, Meryem Uzerli’nin, hakkında çıkan ‘Saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan ile tartıştı’ haberlerine çok üzüldüğünü belirtti. Çehre, "Meryem çok iyi bir oyuncu. Canı çıkıyor, gıkı çıkmıyor kızın. Zaten proje devam ediyorken, saçta renk değişimi olmaz" dedi.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz