Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,7271
EURO
47,3997
IMKB
10.973,000
ALTIN
4.444,900
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
NEVŞEHİR'DE MHP İTİRAZ ETTİ, AKP'NİN OYLARI YÜKSELDİ
NEVŞEHİR DE MHP İTİRAZ ETTİ, AKP NİN OYLARI YÜKSELDİ
 
NEVŞEHİR'de, MHP Merkez ilçe başkanlığının seçim sonuçlarına ilişkin İl Seçim Kurulu'na yaptığı başvuru üzerine oylar yeniden sayıldı. Sayım sonucunda, 3 milletvekilliğini de alan AKP'nin 88 bin 622 olan oyu 89 bin 326'ya, MHP'nin 29 bin 333 olan oyu da 29 bin 520'ye çıktı.
 
25.7.2007 - 14:40
      MHP Merkez İlçe Başkanı Yavuz Soysaldı, 22 Temmuz 2007 Pazar günü yapılan Milletvekilli Genel Seçimi'nde partisinin oylarını bir önceki seçimlere göre yüzde 50 oranında artırmasına karşın milletvekili çıkartamadığını bildirdi. Soysaldı, 1 milletvekilliğini AKP'ye karşı çok az oyla kaybettiklerini belirterek, bunun sonucunda bazı ilçelerde ve il merkezinde seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini söyledi. Soysaldı, yapılan başvurularda Gülşehir, Hacıbektaş ve Avanos'taki ilçe seçim kurullarının başvuruyu red ettiğini, itirazın sadece Nevşehir Merkez İlçe Seçim Kurulu tarafından değerlendirildiğini bildirdi. Yapılan yeniden sayım sonucuna göre, daha önceden 88 bin 622 olan AKP'nin Nevşehir genelinde aldığı oy 89 bin 326 ya çıkarken, MHP'nin 29 bin 333 olan oyu 29 bin 520'ye ve CHP'nin de 25 bin 248 olan oyu 25 bin 388'e yükseldi.
     
     NEVŞEHİR MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI
      AKP Nevşehir milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Rıdvan Köybaşı ve Mahmut Dede, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından mazbatalarını aldılar. AKP'den milletvekili seçilen Ahmet Erdal Feralan, Rıdvan Köybaşı ve Mahmut Dede mazbatalarını almak üzere AKP Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut ile birlikte Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Turgut Emiroğlu'nu ziyaret etti. İl Seçim Kurulu Başkanı Emiroğlu ile bir süre sohbet eden milletvekilleri daha sonra mazbatalarını aldı. Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan AKP milletvekillerinden Rıdvan Köybaşı, kendilerine oy veren hemşerilerine teşekkür ederek onların oylarına layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
     


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


GÜL'ÜN ADAYLIĞINA CHP'DEN JET TAVIR KONULDU

DSP LİDERİ SEZER: BAYKAL BİZİ UNUTTU

KAMER GENÇ, BAYKAL'IN YERİNE ADAY
»  SABAHAT TUNCEL TAHLİYE EDİLDİ
»  CHP'DEN LİVANELİ'YE YALANLAMA
»  İZMİT'TE DAMAT DEHŞETİ
»  AKP, ZAFERİ KONUŞTU
»  CHP'YE ALTERNATİF PARTİ GELİYOR
»  CHP'Lİ ESKİ VEKİL'DEN BÜYÜK SUÇLAMA
»  BAYKAL, DSP'Yİ UNUTTU!
»  HİKMET ÇETİN, BAYKAL'I TOPA TUTTU
»  DENİZ BAYKAL, HERŞEYİ ANLATTI
»  MHP, NEVŞEHİR SONUÇLARINA İTİRAZ ETTİ
»  BAYKAL NİHAYET EVİNDEN ÇIKTI
»  BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A HALA YANIT YOK
»  ''MUHTIRA OLMASAYDI AKP KAZANAMAZDI''
»  BAYKAL, SABAH YÜRÜYÜŞLERİ,NE ARA VERDİ
»  CHP'Lİ SEYHAN SON ANDA VEKİLLİĞİ KURTARDI
»  DTP'Lİ TÜRK'E AÇIK MİKROFON ŞOKU
»  MECLİS BAŞKANLIĞI'NA 4 İSİM
»  YAZICIOĞLU'UNDAN PARTİLERE DİYALOG ÇAĞRISI
»  MESUT YILMAZ: ÖMÜR BİTER SİYESET BİTMEZ
»   YENİ AKP'Lİ ERTUĞRUL GÜNAY ESKİ PARTİSİNİ TOPA TUTTU
»  DEMİREL AKP'NİN BAŞARISINI YORUMLARI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.