Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,4003
EURO
47,0253
IMKB
10.366,000
ALTIN
4.374,740
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 32 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
OKTAY EKŞİ'DEN ERDOĞAN'A BASINI ENGELLEME TEPKİSİ
OKTAY EKŞİ DEN ERDOĞAN A BASINI ENGELLEME TEPKİSİ
 
Basın Konseyi Başkanı: "Meslektaşlarımızın görevini engelleyen her saldırının sorumlusu Erdoğan'dır"
 
31.1.2009 - 22:15
Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, Şişhane-Maslak metro hattının açılış töreninde vatandaşların gazetecilere yönelik tavrına ilişkin, "Meslektaşlarımızın özgürce görev yapmasını engelleyen her saldırının sorumluluğunun Başbakan Erdoğan'a ait olduğunu kamuoyu önünde tekrar haykırıyoruz" dedi.
Ekşi, yaptığı yazılı açıklamada, "Başbakan Recep Tayyip Erdo ğan'ın istisnasız herkese dönük kızgınlık mesajlarının nihayet fiili sonuçlarını ortaya koymaya başladığını" öne sürdü.
"Bunun belirgin ilk örneğinin dün metro hatları açılış töreni sırasında yaşandığını" kaydeden Ekşi, "Başbakan Erdoğan'ın medyaya dönük 'artık alışılmış' eleştirileri üzerine, 'Vur de vuralım, öl de ölelim' şeklinde sloganlar atan kalabalıktan bazı 'gözü dönmüşlerin', orada görev yapan gazetecileri yumrukladığını" dile getirdi.
Bazı kişilerin de ellerindeki bayrak sopalarını gazetecilere attığını belirten Ekşi, "birçoğunun gazetecilere ağır küfür dolu sözler söylediğini, orada bulunan 70 kadar gazetecinin bu saldırıdan kendilerini korumaya çalıştığını" kaydetti.
Ekşi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"(Medya dışarı) şeklinde sloganlar üzerine oradan ayrılmaya çalışan meslektaşlarımız, Başbakan Erdoğan tarafından tahrik edilmiş insanların sözlü tacizlerine maruz kaldı. Tüm bunları Başbakan Erdoğan'ın siyaset siciline kaydediyoruz.
Meslektaşlarımızın özgürce görev yapmasını engelleyen her adımın, her olayın, her saldırının sorumluluğunun, bu ülkeyi demokratik esaslara ve hukuk devleti kurallarına göre yönetme yükümlülüğünü üstlenen Başbakan Erdoğan'a ait olduğunu kamuoyu önünde tekrar haykırıyoruz."


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


IRAK POLİSİ BUSH'A ATILAN AYAKKABI HEYKELİNİ SÖKTÜ

HIZLI TREN 2 AY ÜCRETSİZ OLACAK

GOOGLE TÜM SİTELERİ ZARARLI SİTE YAPTI
»  KILIÇDAROĞU'NDAN DAVOS YORUMU
»  PKK'NIN AYNASINDAN ERDOĞAN'A ÇİRKİN SÖZLER
»  POLİS ÇOK FENA SIKIŞTI!
»  DENİZ FENERİ'NİN KİTABIDA YAZILDI
»  KENAN EVREN TABURCU OLDU
»  SİVAS'A KAYSERİ ÇELMESİ 0-0
»  ''KEŞKE BAŞIMIZA ÇUVAL GEÇİRİLİRKEN DE SESİN ÇIKSAYDI''
»  FACEBOOK'TA ŞAŞIRTAN ANKET
»  DEMİREL, AĞAR'A BASKI HABERLERİ İÇİN ,'SAFSATA'DEDİ
»  FLAŞ..FLAŞ...DOĞAL GAZDA İNDİRİM
»  DAVOS ÇIKIŞI EDOĞAN'A OY GETİRİR Mİ?
»  TÜRKİYE'Yİ DİNLETEN HAKİM DİNLEMEDEN GİTTİ
»  "TÜRKİYE'Yİ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE"
»  "O KASADA TAM OLARAK NE KADAR PARA VARDI?"
»  PKK'NIN EN ÖNEMLİ HACKER'İ TESADÜFEN YAKALANDI
»  'HERKES DİNLENİYOR FALAN LAFLARI SAFSATADIR'
»  MHP LİDERİNDEN ERDOĞAN'A TAM DESTEK
»  TRABZON YATTARA'YI SATTI
»  1 MAYIS RESMİ TATİL OLUYOR
»  ERDOĞAN'I KIZDIRAN ADAM KONUŞTU
»  DAVOS SONRASI SEÇİM ANKETİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.