Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8372
EURO
43,5469
IMKB
9.541,000
ALTIN
4.022,350
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
POLİSE PERFORMANS PUANI GELİYOR!
POLİSE PERFORMANS PUANI GELİYOR!
 
Emniyet Genel Müdürlüğü rütbe terfi yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre, polise sicil notu yerine performans değerlendirme puanı verilecek
 
27.6.2012 - 00:31

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışmalarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, ''sicil notu'', ''performans değerlendirme puanı'', ''sicil notu ortalaması'', ''olumsuz sicil'', ''olumlu sicil'' ve ''takdirname'' tanımları yürürlükten kaldırılarak, yerine ''liyakat'', ''performans değerlendirme puanı'', ''yetersiz performans puanı'' ve ''çok iyi performans puanı'' ve ''başarı belgesi'' ibareleri eklendi.

Ayrıca söz konusu yönetmelikte yer alan geçici maddeye göre, önceki yıllara ait sicil notları, kıdem ve terfi değerlendirme işlemlerinde kullanılamayacak. Ancak önceki yıllarda alınan takdirnameler, başarı belgesi olarak personelin kıdem ve liyakat değerlendirmesinde dikkate alınacak.

''Takdirname'' yerine ''Başarı Belgesi'' verilecek personelde, görevlerinde olağanüstü gayret ve çalışmaları sonucu emsallerine göre başarılı görev yapma şartı aranacak.

Aynı yönetmelikle, ''Emniyet Müdürü APK Uzmanı'' ibaresi de ''Özel Güvenlik Denetme Daire başkanı'' olarak değiştirilirken, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı unvanı ihdas edildi.

4. sınıf emniyet müdürlüğünden 3. sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi etmek için de zorunlu ikinci bölge hizmetini en az bir kez yapmış olmak veya halen bu bölge hizmetinde bulunma şartı aranacak.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SİİRT'TE HAİN PUSU, 1 ŞEHİT

HARP AKADEMİLERİ KANUNU YASALAŞTI

MECLİS, HAFTA SONU TATİLE GİRECEK!
»  ERDOĞAN'DAN RUSYA'YA JET CEVAP!
»  RUSYA'DAN AÇIKLAMA VE UYARI!
»  THY'DE İŞTEN ATILANLAR MECLİS'TE!
»  AKDENİZ YİNE SALLANDI!
»  SURİYE SINIRINA ASKERİ SEVKİYAT!
»  PKK'NIN LİDERİ DEĞİŞTİ!
»  NATO'DAN FLAŞ AÇIKLAMA
»  FLAŞ.. TÜRKİYE'YE YAKLAŞAN VURULACAK!
»  ÖLDÜRÜLEN PKK'LILAR BAKIN NERELİÇIKTI!
»  TRABZN'DA JANDARMA ÖNÜNDE PATLAMA!
»  ANKARA'DA KORKUTAN GELİŞME!
»  'TEBRİKLER,KIZINIZ HAMİLE'YE' CEZA!
»  ''OĞLUM İÇİN SAVAŞ OLMASIN''
»  KARADAYI, AĞIR KONUŞTU!
»  İNGİLİZ SAVAŞ UÇAKLARI HAZIR BEKLİYOR!
»  PKK, ÖĞRETMENLERİ SERBEST BIRAKTI!
»  "TÜRKİYE İLE DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ"
»  TSK: ''TEYAKKUZ HABERLERİ GERÇEK DIŞI"
»  "KİMSEYLE SAVAŞMAK NİYETİNDE DEĞİLİZ"
»  TSK, İZİNDEKİ ASKERLERİ GERİ Mİ ÇAĞIRDI?
»  YÖK ESKİ BAŞKANI TUTUKLANDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.