Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,8098
EURO
47,5795
IMKB
10.825,000
ALTIN
4.379,940
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 34 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SARIGÜL'ÜN HEDEFİ ŞİŞLİ'DE İKİ REKOR BİRDEN KIRMAK
SARIGÜL ÜN HEDEFİ ŞİŞLİ DE İKİ REKOR BİRDEN KIRMAK
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bu seçimlerde Türkiye'de seçimlere katılma rekorunu kıracaklarını söyledi. Sarıgül, geçen seçimlerde yüzde 70'e yakın oy aldığını belirterek, bu seçimlerde bunu egale etmek için de çalıştıklarını bildirdi.
 
10.3.2009 - 07:01
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bu seçimlerde Türkiye'de seçimlere katılma rekorunu kıracaklarını söyledi. Sarıgül,
geçen seçimlerde yüzde 70'e yakın oy aldığını belirterek, bu seçimlerde bunu egale etmek için de çalıştıklarını bildirdi.

Sarıgül, Şişli'deki seçim ofisinde düzenlediği basın toplantısında, 29 Marttaki yerel seçimlere "Sevginiz için varım, Şişli için varım" sloganıyla hazırlandıklarını kaydetti.

Kampanya boyunca ilçede gerçekleştirilen eğitim ve sağlık yatırımlarının gönüllüler tarafından vatandaşlara anlatılacağını ifade eden Sarıgül, 29 Mart'a kadar seçim çalışmalarına 20 bine yakın gönüllü vatandaşın katılacağına işaret etti.

Gönüllülerin ayrıca "Sarı atkı ve birer Sarıgül"ü evlere bırakacaklarını dile getiren Sarıgül, "Kampanya kapsamında dağıttığımız sarı renkli atkıların büyük bölümünü bana destek veren gönüllü kadınlar seçim ofisinde kendileri örüyor. Bu arkadaşlarımızın her biri seçim günü 7 seçmeni sandığa götürecek. Böylece Şişli'de seçime katılım oranı bakımından bir Türkiye rekoru kıracağız" dedi.

Belediye Meclis üyesi adayları içerisinde de kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerin bulunduğunu vurgulayan Sarıgül, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün torunu Hayri İnönü, Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik ile mimar Hakan Dalokay'ın da belediye meclis üyeliğine aday olduklarını ifade etti.

Bir gazetecinin yerel seçimlerdeki hedefini sorduğu Sarıgül, "Geçen seçimlerde yüzde 70'e yakın oy aldık. Bu seçimlerde bunu egale etmek için çalışıyoruz. Yani bu seçimde kendimizle yarışıyoruz. Geçen seçimdeki rekoru kırmadığımız zaman kahroluruz. Bu seçimlerde Şişli'de bir Türkiye rekoru kıracağımızı ümit ediyorum" diye konuştu. (ANKA)
(HM/BÜN)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"DENİZ FENERİ İÇİN ALINAN KARAR ERGENEKON İÇİNDE ALINMALI"

"AKP'YE ÖYLE BİR TOKAT ATIN Kİ.."

"TÜRKİYE FAİZ ÜLKESİ OLDU"
»  BAHÇELİ'NİN HEDEFİNDE YİNE ERDOĞAN VAR
»  "TÜRKİYE'Yİ SADECE BİZ SEVİYORUZ"
»  "AĞIZ TADIYLA KÜFREDEMEZ OLDUK"
»  İSTABUL'DA AKP VE CHP'NİN OY DURUMU
»  "SİYASET, LAF EBELİĞİNE DÖNÜŞTÜ"
»  "BUNLARDAN KURTULMANIN ZAMANI GELDİ"
»  BAHÇELİ'DEN BAYKAL'A NEVRUZ DESTEĞİ
»  DP LİDERİ SOYLU: "BİZ HERKESİN BELEDİYESİ OLACAĞIZ"
»  "MİLLET İKTİDARA ZIKKIMIN KÖKÜNÜ GÖSTERECEK"
»  1000 KİŞİYE ÇÖK-KALK YAPTIRDI
»  BAYKAL: BAŞBAKAN'IN ÜSLUBU MAGANDA ÜSLUBU
»  KAMER GENÇ'TEN İSTANBUL İÇİN ÇARPICI İDDİA
»  TUNCELİ VALİLİĞİN'DE AKP BAYRAKLARI ÇIKTI
»  IĞDIR'DA ÇÖK-KALK'LI SİYASET
»  DSP'LİLER İHALE TAKİP ETMEYECEK
»  "BU GİDİŞATA DUR DEMEK LAZIM"
»  "MİTİG REKORU AKP'DE DEĞİL, BBP'DE"
»  ERBAKAN'IN KIZI DA AKP'Yİ ELEŞTİRDİ
»  CHP’Lİ ÖZYÜREK: “BAŞBAKAN HERKESLE ALAY EDİYOR”
»  CHP'NİN, İZMİR KONAK ADAYI ESKİ VEKİL HAKAN TARTAN OLDU
»  BAHÇELİ ZEHİR ZEMBEREK KONUŞTU!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.