Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,6600
EURO
47,3270
IMKB
10.909,000
ALTIN
4.414,020
 
Hava Durumu ANKARA
22 / 35 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SAVAŞ GEMİSİ YAPMAMIZI ENGELLEYENLER VAR
SAVAŞ GEMİSİ YAPMAMIZI ENGELLEYENLER VAR
 
Deniz Kuvvetleri Komutanı Karahanoğlu, ilk savaş gemisi yapımınına başlandığını ancak durdurmak isteyenlerin bulunduğunu söyledi.
 
19.11.2006 - 17:30

Tuzla Tersanesi’nde yapımı süren ilk savaş gemisi TCG Heybeliada’nın 2012’de tamamlanacağını söyleyen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Karahanoğlu, "Bu projeyi tüm engellemelere rağmen yürütmekteyiz" dedi.

DENİZ Harp Okulu ve Deniz Lisesi’nin 233’üncü kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılan Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu, milli olanaklarla savaş gemisi inşasına yönelik Milli Gemi Projesi’nin (MİLGEM) Cumhuriyet Donanması’nın en önemli projesi olduğunu söyledi. Bu proje kapsamında Tuzla Tersanesi’nde yapımı süren ilk savaş gemisi TCG Heybeliada’nın 2012’de tamamlanacağını belirten Karahanoğlu, "Bu projeyi tüm engellemelere rağmen yürütmekteyiz" diye konuştu. Deniz Harp Okulu’ndan bir yetkili de ABD’nin, Türkiye’nin yapacağı gemilere silah satmakta zorluk çıkardığını söyledi. Tuzla’daki Deniz Harp Okulu’ndaki törende konuşan Karahanoğlu, Deniz Kuvvetleri’nin son yıllarda tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi. Karahanoğlu, Deniz Kuvvetleri’nin Blackseafor, Karadeniz Uyumu, Akdeniz Kalkanı Harekatı gibi faaliyetlerle güvenlik üreten bir yapıya kavuştuğunu belirterek, "NATO ve BM gibi uluslararası oluşumlar içerisinde aktif olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Tüm bu faaliyetlerimiz 177 yüzer ve 34 uçar platform ile sürdürülüyor" dedi.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral karahanoğlu, Savaş gemisi yapma projemizi kimlerin engellemeye çalıştığı konusunda ise, bir şey söylemedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İZMİR'DE KAÇAKLARI TAŞIYAN TEKNE BATTI

BAHÇELİ YENİDEN GENEL BAŞKAN

BEYAZSARAY'IN PAŞAYI ARAMA KÜSTAHLIĞI
»  TERÖRİSTBAŞI :KÜRTLERİ ZULU KABİLESİNE BENZETTİ
»  TC KİMLİK NUMARASINI EN ÇOK SORAN YERLER
»  ECEVİT'İN GÜVERCİNLERİNE VETERİNER KONTROLÜ
»  TARIM DIŞI ARAZİLER KULLANIMA AÇILIYOR
»  ÖCALAN'DAN KUZEY IRAK'LI LİDERLERE 'ZULU'BENZETMESİ
»  ABD, BEYŞEHİR'DE SİLAH FABRİKASI KURUYOR
»  ''ASKER'İN KONUŞMASINI ABD İSTEMİYOR''
»  ÇATIŞMADA ÖLEN PKK'LILAR SÜNNETSİZ ÇIKTI
»  TOPBAŞ'A PARTİSİ TARAFINDAN ELEŞTİRİ
»  ABD'NİN KORKUNÇ FİŞLEMESİ
»  HACKER'DEN ŞOK AÇIKLAMALAR
»  BARDAKOĞLU: PAPAYI İYİ AĞIRLAYACAĞIZ
»  ALLAH'TAN BALYOZ YOKTU
»  MANİSA'LI KÖYLÜLERDEN İSTANBUL'DA ÇIPLAK EYLEM
»  TÜRK-İŞ'TE GEÇİCİ İŞÇİ RAHATSIZLIĞI
»  ELEKTRİK ZAMMI SORUSU ERDOĞAN'I KIZDIRDI
»  AFETİN FELAKET OLDUĞUNU BÖLGEYE GİDİNCE ANLADILAR
»  DİYANET 'TEN" RUH ÇAĞIRMAYIN" İKAZI
»  BAYKAL, BAŞBAKAN'A "SEÇİME GİDELİM " DEDİ
»  ABD BÜYÜKELÇİSİ AKP'NİN SİYASET HOCASI OLDU
»  "AYAKLARIMIZI YERE ÇOK DAHA SAĞLAM BASIYORUZ"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.