Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,0284
EURO
44,1532
IMKB
9.475,000
ALTIN
4.138,940
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TESKERESİNİ ALDIĞI GÜN ŞEHİT DÜŞTÜ
TESKERESİNİ ALDIĞI GÜN ŞEHİT DÜŞTÜ
 
Şemdinli Irak sınırında bulunan karakolda terhis olan askerleri taşıyan helikoptere bu sabah PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.
 
21.7.2006 - 17:40
Şemdinli'de Irak sınırında bulunan karakolda vatani görevini tamamlayıp terhis olan askerleri taşıyan helikoptere bu sabah PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Roketatar, helikoptere isabet etmezken, uzunlu namlulu silahlardan çıkan bir kurşun teskeresini alan erlerden Hüseyin Ay'ı şehit etti.

Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Aktütün Sınır Karakolu'nda terhis olar erler, memleketlerine uğurlanmak için bu sabah Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'na getirilmek üzere Sikorsky helikoptere alındı. Askerleri Hakkari'ye götürülmek üzere havalanan helikoptere kısa süre sonra PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla ateş açtı.

ARKADAŞLARININ KUCAĞINDA ŞEHİT OLDU

Roketatar isabet etmezken, uzun namlulu silahlardan çıkan kurşunlardan biri helikopterdeki erlerden Hüseyin Ay'ın göğsüne saplandı. Helikopter pilotu, ağır yaralı er Hüseyin Ay'ı hemen hastaneye yetiştirmek için bölgeden uzaklaştı ancak er Hüseyin Ay, hastaneye ulaştırılamadan arkadaşlarının kucağında helikopterde şehit oldu. Hüseyin Ay'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Çanakkale'ye gönderildi. Güvenlik güçleri bölgede hava destekli operasyon başlattı.

Hürriyet


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


THE EKONOMİST:"TÜRKİYE İLE KRİZ KAPIDA"

VAN'DA PKK AVI, 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

ZAPSU, ANKARA'YI GERDİ, MUHALEFF BARUT GİBİ
»  ZAPSU, ELÇİLERLE ERDOĞAN'DAN HABERSİZ GÖRÜŞMÜŞ
»  ERDOĞAN'DAN BUSH'A: "YETER ARTIK"...
»  KABİL'E TÜRK TABURU
»  4.2'LİK DEPREM ADIYAMAN'LILARI KORKUTTU
»  BBP: "ABD ELÇİSİ SINIR DIŞI EDİLSİN "
»  14 YIL ÖNCE VURUN EMRİ VERMİŞTİ
»  ERDOĞAN'IN KIBRIS RESTİ!
»  TARSUS'TA PKK OPERASYONU!
»  ERDOĞAN'A FAHRİ DOKTORA
»  ERDOĞAN BUSH'U ARADI
»  YARIM MİLYON KİŞİ ZIPLADI!
»  MANAVGAT'TA HAVAİ FİŞEK DEPOSU PATLADI!
»  TÜRKİYE IRAK'A "APO NOTASI " VERDİ
»  PKK VAN'DA YOL KESTİ!
»  ŞEHİT OLURKEN BİLE HAYAT KURTARDILAR
»  YASİN EL KADI KARARI İPTAL!
»  SEZER:TÜRKİYE, KKTC'YE DESTEĞİNİ SÜRDÜRECEK"
»  ABDULLAH GÜL'DEN BATI'YA UYARI
»  "OPERASYON İÇİN YETKİYE GEREK YOK"
»  BAKAN GÜLER, YÜCE DİVAN'DA TANIK
»  BU NE BİÇİM STRATEJİK ORTAKLIK!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.