İşte Tuncay Güney'in 32. Gün programında anlattıklarından küçük bir bölüm:
"İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Organize Suçlar Şube Müdürü: Seni atarız buradan, “kendini intihar etti deriz” dedi. “Kim peşinden koşacak senin koçum” dedi. Benim cinsel organlarımı sıktılar. Arka taraftan da Ahmet Bey copla taciz ediyordu küfür ederek.
Taciz sırasında bana: “Biraz sonra zevk almaya başlarsın” dedi..
High Class (Yüksek sınıf) insanlara hukuk dokununca “Nerede demokrasi?” diye bağırıyorlar. Ben 9 gün işkence görmüşüm insanlar, “işkencede ifade alınmıştır” demiyorlar. “Tuncay Güney'in bu ifadesi işkencede alınmıştır ve biz şimdi Ergenekon Davası'nı nasıl düşürürüz?” diye söylüyorlar. Ben sistematik işkenceye maruz kaldım.
Ümit Bey bana dedi ki idrarımı kan olarak yapıyorum. Ne istiyorlarsa yap kardeşim. dedi. Sen elektriğe maruz kalma dedi.
Evime geri döndüğümde anneme sarıldım ve hüngür hüngür ağladım. Annem ağlamadı ve dedi ki: Oğlum "Şeriatın kestiği parmak acımaz" Yaralarımı sarmaya çalıştı. Bir polis hata yapmış olabilir. Bütün polisler hata yapmış değildir. Yurt dışına kaçıyorsun. Vatan haini olma sana hakkımı helal etmem dedi. Ben hüngür hüngür ağladım, annem hiç ağlamadı." www.32gunhaber.com