Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8549
EURO
43,6389
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.020,840
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"DİŞİ KUBİ" BENZETMESİ BALANDI'YI KIZDIRDI
 DİŞİ KUBİ  BENZETMESİ BALANDI YI KIZDIRDI
 
Anavatan Partisi (ANAP) Afyonkarahisar Milletvekili Reyhan Balandı, ulusal bir gazetede manşetten yayımlanan habere cevaben, "Haberin gerçeği yansıtmaması bir tarafa, ismimin bir başkasıyla özdeşleştiriliyor olması kişilik haklarıma düpedüz hakaret niteliği taşımaktadır" dedi.
 
22.8.2005 - 17:50

Milletvekili Reyhan Balandı, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, herkesin kendi eylemlerinden sorumlu tutulması gerektiğine dikkat çekerek, bu tür bir haksızlıkla bir kez daha karşılaştığı takdirde hukuki yollara başvuracağını ifade etti. Daha önce mensubu olduğu AK Parti ve DYP'den ayrılış nedenini 'prensiplerine' bağlayan Balandı, "Siyaset insanın kendi prensipleriyle uyumlu olabileceği bir iklimde topluma hizmetin kapılarını aralık tutar. Ayrıca siyaset ahde vefa ve güven ortamında yapılması gereken bir faaliyettir. Benim daha önce mensubu bulunduğum partilerden ayrılma sebebim bunlardır. Benden, kadın düşmanlığının yapıldığı, kişiliğimin ayaklar altına alındığı, ahde vefanın ve sözün hiçbir değerinin olmadığı partilerde ne pahasına olursa olsun kalmam bekleniyorsa, en başta benden bunu bekleyenlerin dürüstlüğü tartışılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu alternatifin ve gerçek bir muhalefetin ortaya çıkmasına katkı sunmayı arzuladığı için ANAP'a katıldığını, hiçbir engelin de kendisini bu karardan döndüremeyeceğini kamuoyunun bilgisine sunmaktan gurur duyduğunu kaydeden Reyhan Balandı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"İnanıyorum ki; bu kararımdan Türk demokrasisi yarar görecektir. Manşetlerinde beni linç etmeye çalışan basının, iktidarın oluşturduğu lider sultasının yakın çevresine ulufe dağıtan anlayışına karşı çıkması gerekirken, bu tutuma karşı irade sergileyen onurlu siyasetçileri yıpratma gayreti ne kadar üzüntü verici bir durumdur. Türkiye için gerçek bir siyaset alternatifinin yaratılabilmesi için arayış içinde olmayı ahlaki bir görev saydım ve bunun halka karşı sorumluluk olduğunu düşündüm. Bu konuda asla yanılmadığımı biliyorum. Sorgulanması gereken benim bu onurlu tutum ve kararlarım değil, iktidara yaranmak uğruna sergilenen tutum ve davranıştır.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"HORTUMU KESECEĞİZ DİYENLERİN VAADLERİ BOŞ ÇIKTI"

SANATÇILARDAN BAŞBAKAN'A DESTEK

"SORUNLARIN KAYNAĞI BAŞBAKAN"
»  BÜLENT ERSOY, CHP'Yİ KARIŞTIRDI!!!
»  ZANA'DAN APO'YA AF VE SİYASET YAPMA VAADİ!!!
»  GİTTİ KUBİ, GELDİ REYHAN!
»  AKP'YE ALTERNATİF İÇİN ZANA'LARLA GÖRÜŞÜYOR
»  BAHÇELİ:"SEÇİME GİDELİM"...
»  BAYKAL BAŞBAKAN ERDOĞAN'I ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU
»  TRABZON'DA KARAKOL KURŞUNLAYAN TERÖRİSTLER ÇATIŞMAYA GİRDİ
»  BAHÇELİ ESKİŞEHİR'DE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
»  ERDOĞAN, KÜRT SORUNUNA VE AÇIKLAMALARINA AÇIKLIK GETİRDİ!!!
»  BAHÇELİ ESKİŞEHİR'DE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
»  "LAFA GEREK YOK,BİZ ESERİMİZLE ÖVÜNÜYORUZ"
»  AK PARTİLİ VEKİLLER GEZDİ, GÖRDÜ: SORUN 'İŞSİZLİK'...
»  AKP, REKLAMDA YEREL BASINA YÖNELDİ
»  "TÜRKİYE,GÜNEYDOĞU İLE KISKACA ALINMAK İSTENİYOR"
»  AKP'DE TÜZMEN'E 67'LİK RAKİP
»  "NEREDEN BAŞLANDIĞI DEĞİL, NEREYE VARACAĞI ÖNEMLİ"
»  BAKAN KOÇ'TAN 'PENGUEN'E DAVA
»  MEDYA'DA EN ÇOK YER ALAN POLİTİKACI BAŞBAKAN ERDOĞAN
»  MHP'DEN KAMU SEN'E DESTEK ZİYARETİ
»  "NE BULURSA HARAÇ MEZAT SATIYORLAR"
»  DYP'DEN HÜKÜMETE IMF ELEŞTİRİSİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.