Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5134
EURO
34,9396
IMKB
9.717,000
ALTIN
2.434,720
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
2023 İçin Korkutan Kehanet
2023 İçin Korkutan Kehanet
 
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in nükleer tehdit ihtimalini masaya koymasının ardından tüm dünyada endişe yaşanırken, Rusya, Doğu Avrupa ve bölge ülkelerde bir efsane olarak tanınan Bulgar kahin Baba Vanga'nın 2023 yılı kehanetleri gündeme geldi. Baba Vanga'nın 2023 yılında 'nükleer felaket' uyarısı dikkat çekti.
 
6.10.2022 - 13:10

Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri ortaya çıktı: Nükleer felaket uyarısı
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in nükleer tehdit ihtimalini masaya koymasının ardından tüm dünyada endişe yaşanırken, Rusya, Doğu Avrupa ve bölge ülkelerde bir efsane olarak tanınan Bulgar kahin Baba Vanga'nın 2023 yılı kehanetleri gündeme geldi. Baba Vanga'nın 2023 yılında 'nükleer felaket' uyarısı dikkat çekti.

Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri ortaya çıktı: Nükleer felaket uyarısı
“Balkanlar’ın Nostradamus’u” lakabıyla bilinen ve küçük yaşta görme yetisini kaybettiği günden beri kehanetleriyle bazı bölgelerde bir efsane statüsüne erişen Baba Vanga’nın Rusya ile ilgili öngörüleri gündemdeki yerini koruyor.Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri ortaya çıktı: Nükleer felaket uyarısı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in geçtiğimiz hafta Ukrayna’da dört bölgenin ilhakını açıkladıktan sonra, ülkesini savunmak için nükleer silahlara da başvurabilecekleri tehdidinde bulunmuştu. Putin “yıkım yaratacak farklı silahları” bulunduğunu hatırlattığı açıklamasında “blöf yapmadığını da” vurgulamıştı.

Putin’in bu açıklamaları tüm dünyada endişelere neden olurken, 1996 yılında ölmesine rağmen halen kehanetleri yorumlanan Bulgaristan'ın ünlü kahini Baba Vanga’nın 2023 yılı ile ilgili ön görüleri gündeme geldi.

İşte Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri;

– NÜKLEER FELAKET

Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri arasında nükleer bir felaket uyarısı yer alıyor. Daha önce Çernobil felaketini bilen Vanga’nın 2023 yılında nükleer bir santralın patlaması sonucu oluşabilecek felaket konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi.

Vanga’nın bu kehaneti akıllara Putin’in nükleer tehdidinin ve Avrupa’nın en büyüğü olan Zaporijya Nükleer Santrali’ni getirdi. Putin’in ilhak kararının ardından Zaporijya Rusya’ya bağlanmış, uzmanlar bölgedeki nükleer tehlikeye dikkat çekmişti.

Özellikle nükleer endişelerin arttığı ve Ukrayna’da olası bir felakete karşı halka iyot tabletleri dağıtıldığı bir dönemde Baba Vanga’nın bu kehaneti yeniden gündeme taşındı.

Rus işgalcilerin fabrikada yapacağı en ufak bir hata, birçok Avrupa ülkesi için korkunç sonuçlar doğuracak bir felakete yol açabilir…

– DÜNYANIN YÖRÜNGESİ ROTASINI DEĞİŞTİRECEK

Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetlerinden biri de Dünya’nın yörüngesinde meydana gelebilecek olası bir rota değişikliği. Baba Vanga bu kehaneti ile ilgili fazla detay vermezken, bu değişiklik ne olursa olsun yıkıcı sonuçları olabileceğine dikkat çekti. Çünkü, gezegenin yörüngesindeki en ufak bir değişiklik bile iklim ve deniz seviyelerinde istenmeyen ve son derece zararlı değişikliklere neden olabilir.

Governance or Arms Control? The Future of the Biological and Toxin Weapons Convention | Council of Councils
– BİYOLOJİK SİLAHLAR

Baba Vanga’nın 2023 yılı ön görüleri arasında, “büyük bir ülkenin” insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağı yer alıyor. Vanga’ya göre, bu deneme binlerce insanın ölümüyle sonuçlanabilir. Ayrıca unutmamak lazım ki, Birleşmiş Milletler Biyolojik Silahlar Sözleşmesi bu tür deneylerin yapılmasını yasaklıyor. Buna rağmen, Çin başta olmak üzere bazı ülkelerin gizli biyolojik silah çalışmaları yaptığı biliniyor.


– GÜNEŞ TSUNAMİSİ

Bulgar kahinin bir başka tahminine göre ise, Dünya gezegeninde daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte büyük bir Güneş fırtınasıyla karşı karşıya kalacak. Bu durum, teknoloji başta olmak üzere günlük hayata büyük zararlar verebilir hatta Dünya’yı ‘Karanlık Çağ’a sokabilir. Güneş fırtınaları elektrik, internet sistemleri kadar, uzaydaki istasyonlar, uydular ve astronotları da etkileyebilecek güce sahip.

– LABORATUVAR DOĞUMLARI

Baba Vanga’nın 2023 yılı için son kehaneti ise normal doğumların sona ereceği ile ilgili. Vanga, birçok devletin doğal doğumları yasaklayacağını bundan böyle laboratuvar ortamında bebeklerin doğacağını ön görüyor. Bu sayede, ebeveynler çocuklarının, saç rengi ve göz rengi gibi özelliklerini ve görünüşlerini özelleştirebilecek. Ancak hükümetlerin de doğan bebekler üzerinde birçok yetkisi bulanabilecek…



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Hastane Kapatmada Greri Adım

Binali Yıldırım Coronaya Yakalandı

Sosyal Konuta başvuranlar Dikkat
»  Sanat Dünyasıda Onur Şener İsyanı
»  Bugün Yaz Havası, Yarın Yağmur !
»  12 Maddede Tüketicinin Yeni Hakları
»  Çeşme ve Bodrum'daki Araziler Satıldı
»  Alkole Yeni Zam!
»  65 Yaş Üstü ve Hastalar İçin Aşı Kararı
»  İstanbul'un Taksi Sorununu Çözme Formulü
»  Gaziantep'teVahşet
»  Dünya Mahsa Amini İçin Ayakta
»  Jelatin FabrikasındaFacia,3 Ölü 3 Yaralı
»  Vahşi Cnayeti Görüntüleyenlere Gözaltı
»  Ulucanlar Göz Hastanesi Kapatılıyor
»  Mevsimin ilk karı yağdı
»  Fox TV'de Görev Değiişimi
»  İnstagram'da Global Kaynaklı Kesinti
»  Tefecilere Şafak Operasyonu
»  Bursa'da Dev Uyuşturucu Operasyonu
»  Haluk Pekşen Yanlış Teşhis Kurbanı!
»  Yeşim Salkım: Bilime Güvenmiyorum
»  İkinci Elde 6 Bin KM Kurnazlığı
»  Taksiciye Falçatalı Saldırı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.