Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,8520
EURO
43,3708
IMKB
9.668,000
ALTIN
4.001,330
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'DE TÜM PROGRAMLAR İPTAL
AKP DE TÜM PROGRAMLAR İPTAL
 
Genelkurmay Başkanlığı’nın açıklamasının sonrasında, AKP yöneticileri, önceden belirlenen basına açık programlarını iptal ettiler.
 
30.4.2007 - 10:01
      Genelkurmay’dan yapılan açıklamadan sonra, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gün boyu bakanlar ve parti yöneticileriyle yaptığı toplantılar sonrasında alınacak tavrı belirledi. AKP’nin tavrı Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek tarafında açıklandı.
      Bakan Çiçek’in açıklamasının ardından “Genelkurmay Başkanı görevden alınmalıdır" diyen Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu uyarılırken, partililerin de “hassas olmaları" konusunda dikkatleri çekildi.
      Milletvekillerine, “Abdullah Gül’ün adaylığı çekilmeyecek. Anayasa Mahkemesi’nin 367 konusundaki kararı beklenecek. Mahkeme, CHP’nin başvurusu yönünde karar verirse hemen seçime gidilecek. 367 reddedilirse önce Cumhurbaşkanı seçilecek ardından durum değerlendirilip, Ağustos ayı gibi seçime gidilecek" mesajları verildi.
      Bu mesaj çerçevesinde partililerin Anayasa Mahkemesi’nden karar çıkana kadar söz ve eylemlerine dikkat etmeleri istenince parti yöneticileri de önceden belirlenen programlarını iptal ettiler. AKP Ankara il teşkilatının her ay düzenli yapılan il Danışma Meclisi toplantısına bu nedenle ilk kez hiçbir bakan, grup başkanvekili ve parti yöneticisi katılmadı. Danışma Meclisi toplantısına yalnızca il yöneticileriyle milletvekilleri katılınca, toplantıda rutin işler dışında görüşme yapılamadı.
      AKP’nin Türkiye çapındaki tüm etkinliklerinde de benzer gelişme yaşandı. İl ve ilçelerdeki Danışma Meclisi toplantıları ilk kez basına kapatıldı. Böylece Genelkurmay açıklaması konusunda il, ilçe yöneticilerinin basına açıklama yapmalarının önüne geçilmiş oldu.(ANKA)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAYKAL'IN NEŞESİ YERİNDE

HASAN CELAL GÜZEL'DEN MÜTHİŞ İDDİA

KANADOĞLU:'REDDEDİLSE DE YORUMUN AYNI'
»  ASKERİ KIZDIRAN ETKİNLİĞE SAVUNMA
»  RUSYA'DA GÜLEN ALARMI
»  ''ORDU SİYASETTEN ELİNİ ÇEKMELİ''
»  TEZİÇ'E SALDIRI OLAYIN A KARIŞAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
»  SİYASİLERİN GÖLGEDE KALAN İSİMLERİ
»  ''2-0'DAN 2-2 BERABERLİK BİZİM GİBİ BİR TAKIMA YAKIŞMIYOR''
»  BORUHATTI YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
»  CHP'Lİ CANAN:''KUZENİM, ECELİYLE ÖLDÜ''
»  SEZER'DEN MÜŞERREF VE KARZAİ ONURUNA YEMEK
»  ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI TUĞCU:'ÇARŞAMBA'YI BEKLEYİN'
»  AA, MİTİNG'DEN DÜNYA'YA FOTOĞRAF GEÇEMEDİ
»  LAİKLİK MİTİNGİ DÜNYAYI ŞAŞIRTTI
»  ANAYASA RAPORTÖRÜ ÇALIŞMASINI YARIN SUNACAK
»  ÇAĞLAYAN MEYDANI HINCA HINÇ DOLU
»  ALTINDAN YİNE AYNI BAĞLANTI ÇIKTI
»  ÇAĞLAYAN KALABALIĞI TANDOĞAN'I GEÇTİ
»  GÜL, ADAYLIKTAN ÇEKİLMEYECEĞİNİ AÇIKLADI
»  ÇAĞLAYAN'DA MİTHİNG HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI!
»  AKP'DEN ÇOK SECENEKLİ YOL HARİTASI
»  ERTUĞRUL ÖZKÖK, DURUMDAN VAZİFE ÇIKARDI
»  İŞTE HERŞEYİ BOZAN ADAM
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.