Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,8422
EURO
46,9866
IMKB
9.949,000
ALTIN
4.255,290
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'Lİ ÖZDAĞ AĞIR KONUŞTU!
AKP Lİ ÖZDAĞ AĞIR KONUŞTU!
 
Siyaset yapanların başlıca görevinin, her zaman millete karşı sorumlu davranmak olduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Son DHKP-C operasyonları karşısında bazı milletvekillerinin davranışlarının yasama görevi ile bağdaşmadığını kaydetti.
 
2.2.2013 - 10:22

“Soruşturmanın ve iddiaların muhtevasına vakıf olmadan örgüt militanı gibi emniyet müdürlükleri önünde nöbet tutanlar, o örgütlerin eylemlerine ortak olmaktadırlar” şeklinde açıklamalarına devam eden Özdağ; “ DHKP-C’nin öldürdüğü polislerimizin kanları kurumadı. Ailelerinin, yetim kalan çocuklarının figanları sürerken DHKP-C örgütüne destek vermeye gidenlerin bu çatıya yakışmadığı görülmektedir.Bu milletvekillerimiz şehit cenazelerinde yoklar; ama terörist cenazelerinde, örgüt operasyonlarında en öndeler” ifadesinde bulundu.
Ankara’da ABD Büyükelçiliğine yapılan saldıranının ilk bulgulara göre DHKP-C terör örgütü olduğunun ortaya çıktığını belirten Özdağ, “şimdi bu saldırı sonrasında DHKP-C’ye karşı yapılan operasyonlara karşı çıkanların neler düşündüğünü ve bu yaptıklarından utanıp utanmadıklarını merak ediyorum “ dedi.
Bir taraftan demokrasiden bahsedip bir taraftan da demokrasiye kast eden örgütlerin değirmenine su taşımanın samimiyetsizlikten başka bir şey olmadığını kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ; “Demokrasiyi gayri meşru hedeflere ulaşmanın aracı haline getirmektir. Çocuklarını örgüte kaptıran ailelerin feryatları gözlerimizin önünden gitmemektedir.Fransa'daki cinayetler de büyük oranda aydınlanmış, katilin PKK olduğu ortaya çıkmıştır” dedi.
Dün milleti sokağa çağırıp güya cenazelere sahip çıkanlara düşen görev şimdi onların katillerini lanetlemek olduğunu açıklamalarında yer veren Özdağ; “ Haydi, samimiyseniz, bu üç kadına çok üzüldüyseniz onların katillerini lanetleyin.Herkese düşen sorumluluk terör ve şiddet nereden gelirse gelsin kınamak ve hukukun yanında yer almaktır. Terör örgütlerinin yanında millete karşı cephe alanları bu millet affetmeyecektir” diye konuştu



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KAYSERİ, AKHİSAR'I EVİNDE BOĞDU

KARABÜK, KARTAL'IN DA KABUSU OLDU!

ERDOĞAN'DAN BAŞBUĞ ÇIKIŞI
»  ERDOĞAN CANLI BOMBA İÇİN NE DEDİ?
»  A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU AÇIKLANDI
»  CANLI BOMBANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
»  ABD BÜYÜKELÇİSİNDEN İLK AÇIKLAMA
»  DEHŞETİN ADI CANLI BOMBA!
»  PATLAMADA NTV ESKİ MUHABİRİ YARALANDI
»  ANKARA'DA ABD ELÇİLİĞİ ÖNÜNDE PATLAMA
»  BAŞSAVCI'DAN DHKP C OPERASYON AÇIKLAMASI
»  HÜKÜMETTEN 3 ÇOCUĞA TEŞVİK PAKETİ
»  MEMUR ALIMLARINDA KPSS KALKIYOR MU?
»  ANKARA'DA GENELEV REFERANDUMU!
»  İMRALI'YA GİDECEK 2. HEYET BELLİ OLDU!
»  AKP'Lİ VEKİL, TWİTTER'DEN POLİSE SAYDIRI
»  ŞUBAT'TA AÇIKTAN ATAMA YOK
»  ANA DİLDE SAVUNMA TAHLİYELERİ!
»  15 BİN MAHKUM'A TAHLİYE UMUDU!
»  BİRGÜL AYMAN GÜLER'E EKRAN YASAĞI
»  ENFLASYON SEPETİ GÜNCELLENDİ!"
»  TÜBİTAK’TAN İLGİNÇ HATAY ANKETİ
»  SURİYE'LİLERE ÇALIŞMA İZNİ!
»  ÖĞRETMEN ALIP DA MAAŞ MI VEREMEYELİM?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.