Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,6442
EURO
43,9954
IMKB
9.135,000
ALTIN
4.212,170
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AŞK ENGEL TANIMAZ
AŞK ENGEL TANIMAZ
 
MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ndeki özel bir diyaliz merkezinin düzenlediği yılbaşı partisinde tanışan böbrek hastası Zonguldaklı 27 yaşındaki İlkgül Kaya ile 33 yaşındaki Sonder Dalgıç, düğünleri öncesi el ele tutuşarak diyalize girdi.
 
3.10.2008 - 20:55
Zonguldak'ta oturan İlkgül Kaya, 10 ay önce Özel Fethiye Diyaliz Merkezi'nin böbrek hastaları için düzenlediği tatil kampanyasına katıldı. Kampanya kapsamında Fethiye'de tatilini geçiren İlkgül Kaya, Özel Fethiye Diyaliz Merkezi'nin, konakladığı otelde düzenlediği yılbaşı partisinde, aynı merkezde diyalize giren Fethiyeli böbrek hastası Sonder Dalgıç ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan gençler, 4 ay boyunca Fethiye'de tanışmalarına vesile olan diyaliz merkezinde birlikte diyalize girdi. Çift, bir süre sonra evlenmeye karar verdi. Mali müşavir yanında muhasebeci olarak çalışan Sonder Dalgıç, Zonguldak'a gelerek İlkgül Kaya'yı ailesinden istedi. Ailelerin de onay vermesi üzerine çift 5 Temmuz'da nişanlandı.

Bugün Özel Can Diyaliz Merkezi'nde yan yana diyalize giren ve el ele tutuşan çift evlilik heyecanı yaşadı. Diyaliz merkezi çalışanlarının tebriklerini kabul eden Sonder Dalgıç, 10 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle haftanın 3 günü 4'er saat diyaliz tedavisi gördüğünü belirterek, “İlkgül ile 10 ay önce Fethiye'de tanıştık. O, benim diyalize girdiğim merkezin düzenlediği tatil kampanyası kapsamında Fethiye'ye gelmiş. Kaldığı oteldeki yılbaşı partisinde tanıştık. Birbirimize görür görmez aşık olduk. Birlikte dans ettik. Sonra tatil boyunca birlikte diyalize girdik. Sonra ben sevdiğimi ifade ettim ve evlenmek istediğimi söyledim. Ailesiyle de görüştük. Aileler de olumlu baktı. 5 Temmuz’da nişan yaptık. Bu akşam da düğün yapacağız” dedi.

23 yaşında diyalizle tanıştığını, bu yaşına kadar da evlenmeyi hiç düşünmediğini anlatan Dalgıç, “Hastalıkla ilk tanıştığımda zorlandım. Psikolojik olarak etkilenmiştim. Sonra bunun dünyanın sonu olmadığını düşündüm. İlkgül ile de tanışınca evlenmeye karar verdim. Çok güzel bir duygu, çok mutluyum” diye konuştu. İlkgül Kaya da çok mutlu olduğunu söyledi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SUBYANCI ÖĞRETMEN'İN SAVUNMASI ŞOK ETTİ..!

FACEBOOK YERALTI DÜNYASINI KIZDIRDI

TÜRKEŞ'İN GİZLİ KALAN ÜÇ VASİYETİ
»  'BİR ŞEYİN YOK'DENDİ, 1 SAAT SONRA ÖLDÜ!
»  TÜRK TELEKOM’DAN HACCA GİDENLERE HACKART
»  TÜRKİYE’DE 5 YILDA 5 MİLYON GENÇ SİGARAYA BAŞLADI
»  TİRYAKİLERE KÖTÜ HABER
»  HAKKARİ'DE KARAKOLA SİLAHLI SALDIRI
»  REKTÖR OKUYOR KORUMA VE ŞOFÖR DİNLİYOR
»  48 SAATLİK SINIR ÖTESİ BAYRAMLAŞMAYI AZ BULDULAR
»  40 BİN YTL'YE YABAN KOYUNLARINI VURDURACAKLAR
»  "LİDA" ÖLDÜRMEYE DEVAM KARARI VERDİ
»  DUYGU SÖMÜRÜSÜNDE SON NOKTA
»  BAYRAM KAZALARINDA BİLANÇO AĞIR
»  BİNLERCE ÇİM ADAM ORTAYA ÇIKARTTILAR
»  DENİZ FENERİ İÇİN BİR YORUMDA ADNAN HOCA'DAN
»  FAKİR FUKARA EDEBİYATI YAPANLAR İÇİN İBRETLİK KARAR
»  BAKAN ŞAHİN, "BANANE YAV" SÖZLERİNİN ARKASINDA
»  TARİHİN EZBERİNİ DEĞİŞTİRECEK KEŞİF
»  NESTLE SÜT TOZUNDA ZEHİR ŞOKU
»  ARTIK HEDİYENİN DE VERGİSİ OLACAK
»  CEZA EVLERİ, BM GİBİ
»  BOŞANMA HAKİMİ, EVLİLİĞİN KIRMIZI ÇİZGİLERİNİ YAZDI
»  ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ: 16 YARALI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.