Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9158
EURO
44,0192
IMKB
9.475,000
ALTIN
4.123,070
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAHÇELİ:MİLLETİN İRADESİ BU
BAHÇELİ:MİLLETİN İRADESİ BU
 
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türk milletinin bu seçimlerde Ak Parti'ye ikinci kez tek başına iktidar olma imkanı verdiğini, aziz milletin bu iradesine saygı duymak gerektiğini belirtti.
 
22.7.2007 - 22:38

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk milletinin bu seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'ne ikinci kez tek başına iktidar olma imkanı verdiğini, aziz milletin bu iradesine saygı duymak gerektiğini belirterek, ''Seçim sonuçlarının bu şekilde ortaya çıkmasında etkili olan unsurların, siyaset kurumumuz ve alanlarında ihtisas sahibi uzmanlar tarafından çok yönlü bir tahlil ve değerlendirmesinin yapılması demokrasimizin geleceği açısından yararlı olacaktır'' dedi.
Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, seçimlerin kesin olmayan sonuçlarının büyük ölçüde ortaya çıktığını, bazı münferit olaylar dışında seçimlerin huzur, emniyet ve demokratik bir rekabet ortamında gerçekleştirilmesinin sevindirici olduğunu bildirdi. Devlet Bahçeli, başta YSK olmak üzere bu ortamın hazırlanmasında emeği geçen bütün kamu görevlilerine şükranlarını sunduğunu belirtti. ''Türk milleti bu seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'ne 2. kez tek başına iktidar imkanı vermiştir.

Aziz milletimizin bu iradesine saygı duymak gerekir'' görüşünü dile getiren Bahçeli, şunları kaydetti: ''Seçim sonuçlarının bu şekilde ortaya çıkmasında etkili olan unsurların, siyaset kurumumuz ve alanlarında ihtisas sahibi uzmanlar tarafından çok yönlü bir tahlil ve değerlendirmesinin yapılması demokrasimizin geleceği açısından yararlı olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, AKP'nin iktidarda bulunduğu 1707 günlük süre içinde her alanda yaptığı derin tahribat karşısında bunu gidermek ve Türkiye'yi ayağa kaldırmak için tek başına iktidar hedefi doğrultusunda faaliyet göstermiştir. Ancak aziz milletimiz bizlere muhalefet görevi yüklemiştir.

23. Dönem TBMM'nin yeni siyasi yapısı içinde MHP'ye önemli görevler düştüğü anlaşılmaktadır. Milliyetçi Hareket, bunu üstün bir görev ve sorumluluk anlayışı içinde hakkıyla yerine getirmeye çalışacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi bundan sonra da aziz milletimizin emrinde ve hizmetinde olacaktır.'' Seçimlerin ve sonuçlarının ''Türk milletine hayırlı ve uğurlu olması'' temennisinde bulunan Bahçeli, ''seçim süreci boyunca fedakarca çalışan bütün teşkilat mensuplarına, aday arkadaşlarına ve Ülkücü camiaya şükranlarını sunduğunu'' bildirdi.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DTP LİDERİNDEN AKP İTİRAFI

ÇELİK:'SAYIN BAYKAL DA İSTİFA ETMELİ'

BAĞIMSIZLAR REKOR KIRDI
»  SEZER'İN DAMADI SEÇİLEMEDİ
»  DSP LİDERİ SEZER SONUCU YORUMLADI
»  CHP DOĞUDA KAYIP!
»  AKP GENEL MERKEZİ'NDE DOLARLI KUTLAMA
»  İŞTE MİLLETVEKİLİ DAĞILIMI
»  SONUÇLAR DTP'DE SEVİNÇLE KARŞILANDI
»  MHP'NİN İLK AÇIKLAMASI PAÇACI'DAN GELDİ
»  CEZAEVİNDEKİ BAĞIMSIZ ADAY MECLİSE GİRİYOR
»  BAYKAL EVİNDE, PARTİLİLER BİRBİRİNE GİRDİ
»  AKP'DE BAYRAM YAŞANIYOR
»  TÜRKİYE, 'AKP İLE YOLA DEVAM'DEDİ
»  DP GENEL BAŞKANI MEHMET AĞAR İSTİFA ETTİ
»  SURİYE BASINI SEÇİMLERİ MANŞET YAPTI
»  ANTALYA'DA 300 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
»  CUMHURBAŞKANI SEZER'İN SANDIĞINDAN CHP 1. ÇIKTI
»  FLAŞ FLAŞ İŞTE İLK SONUÇLAR
»  25 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI
»  YSK SEÇİMLERDE ZORLUK YAŞANMADI
»  AŞİRET'TE PARTİ KAVGASI 6 YARALI
»  BAYKAL'IN SANDIĞINDAN CHP ÇIKTI
»  VEKİL MAAŞI ALIP ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞAN HAİN
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.