Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3772
EURO
34,9877
IMKB
9,080
ALTIN
2.326,030
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın Kararı
Beşiktaş tan Sergen Yalçın Kararı
 
Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, "Başkanımız ve hocamızla bir toplantı yaptık. Sergen Yalçın, kendine ve takıma inancı olduğunu belirtti. Başkanımız ve yönetim de inancını belirtti. Beşiktaş, düştüğü yerden kalkacak kuvvete sahip." dedi.
 
28.11.2021 - 19:44

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın görevinden ayrılıp ayrılmayacağı konusunda yapılan toplantı sonuçlandı. Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın geleceği tartışma konusu olmuştu. Son olarak Giresunspor’a evinde 4-0 yenilen siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalınca, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın görevinden ayrılacağı konuşulmaya başlanmıştı. Başarılı çalıştırıcı, Giresunspor maçından sonra yaptığı açıklamada, Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüştükten sonra karar vereceğini söylemişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ ve Teknik direktör Sergen Yalçın, Çebi’nin Altunizade’deki ofisinde bir araya geldi ve takımın son dönemdeki gidişatıyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

“ÜSTESİNDEN BERABER GELECEĞİZ”
Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emre Kocadağ, şunları söyledi: “Hocamız kendine ve takıma inancı olduğunu belirtti. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun da kendisine ve takımımıza inancı zaten var. Beşiktaş düştüğü yerden kalkacak kuvvete sahip. İnşallah bugünlerin üstesinden hep beraber geleceğiz diye düşünüyorum.”

“DESTEK OLMAK İÇİN BURADAYIZ”
“Sene başından beri kurduğumuz kadro itibarıyla hedeflediğimiz yerde olmadığımız aşikar” diyen Kocadağ, “Dün geceki sonucun ardından başkanımız ve hocamız bazı açıklamalar yaptı. Bugün de o açıklamaların sonucunda başkan ve hocamızla değerlendirme toplantısı yaptık. Başarısız gidişin nedenleri nedir, bunu tersine çevirmek için neler yapabiliriz, bizim neler yapmamız lazım, hocamız neler yapacak bunların değerlendirmesini yaptık. Toplantıda nedenler üzerinde durduk. Bize düşen görevler, hocanın bizden beklentisi nedir bunları tartıştık. Hocamıza, futbolcularımıza, teknik ekibimize destek olmak için buradayız. Bu görev bilincindeyiz, bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

“HOCAMIZIN KADRO DIŞI TALEBİ OLMADI”

Şu anda kadro dışı gibi konuların gündemde olmadığını dile getiren Emre Kocadağ, “Sergen Yalçın’ın kadro dışı talebi yok. Bunlar teknik konular, hocamızın inisiyatifinde olan noktalar. Bize gelen bir şey yok şu ana kadar, hocamızın öyle bir talebi olmadı. Hocamız konsantre olacak ve bir şekilde bu olduğumuz girdaptan Beşiktaş’ı kurtaracak. Biz de ona destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“SERGEN YALÇIN İNANCINI YİTİRMEDİĞİ SÜRECE…”
Sergen Yalçın’ın son dönemdeki kötü gidişattan dolayı üzüntülü olduğunu belirten Kocadağ, şöyle konuştu: “Kolay bir durum değil. Geçen sene iki kupalı bir takım var. İyi takviyeler var. Sene başından beri geldiğimiz nokta kolay bir durum değil. O da üzüntülü ama bizim inancımız var, hocamıza güveniyoruz. Başkanımız desteğini iletti. İnşallah buradan hep beraber el ele camiamızla beraber çıkacağız. Sergen Yalçın ilk Beşiktaş’a geldiğinde nasıl arkasındaysak, kendisi inancını yitirmediği sürece biz onun arkasında olduğumuzu söyledik.”

Ligde oynadığı son 4 maçı da kaybeden Beşiktaş, 20 puanla 10. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki 5 maçını da kaybeden ve 0 puanla son sırada kalan siyah beyazlılar, kötü bir dönemden geçiyor.

MUSTAFA CENGİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Emre Kocadağ ayrıca vefat eden Galatasaray Kulübü’nün 37’nci başkanı Mustafa Cengiz için “Mekanı cennet olsun. Ailesine ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum. Mustafa abi Türk futboluna büyük emekler verdi” açıklamasını yaptı.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti

Karadenzi Fırtınası Dolu Dizgin 2-0

Hakan Keleş'ten Dördüncü Gol İtirafı
»  Mert Günok Sezonu Kapattı
»  Sergen Yalçın’dan İstifa Sinyali
»  Giresunspor Beşiktaş'ı Fena Dağıttı 4-0
»  Taraftarından Sergen Yalçın'a Çağrı
»  Başakşehir'e Altay Freni 0-0
»  Millilere Play-Off'ta Zorlu Rakip
»  Fatih Terim'e Büyük Ceza
»  Pereira: Bu Maç İçin Üzgünüz
»  Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligine Veda Etti
»  Galatasaray,Marsilya'yı Ezdi Geçti 4-2
»  Korsan Maç Yayınlarına Flaş Düzenleme
»   "Sergen Takımı Ayağa Kaldır"
»  Beşiktaş'tan Avrupa'ya Hüzünlü Veda
»  Volkan Demirel'den Squid Game Göndermesi
»  Galatasaray'dan Halil Umut Meler'e Öfke
»  Fenerbahçe,Galatasaray’ı 90+4’te Devirdi
»  Sergen Yalçın: Bugün Dibe Vurduk
»  Giresun'dan Kritik Galibiyet
»  Başakşehir Yine Kazandı 2-1
»  Kartal Alanya'da Tuş Oldu 2-0
»  Kerem Aktürkoğlu'ndan 5 Yıllık İmza
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.