Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,5805
EURO
46,9580
IMKB
10.487,000
ALTIN
4.346,290
 
Hava Durumu ANKARA
24 / 38 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CÜBBELİ AHMET HOCA SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
CÜBBELİ AHMET HOCA SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
 
Sessizliğini bozan Cübbeli Ahmet hoca kendisiyle uğraşan kişiler için,"Bunlar beni Paris'le bile yanyana koyar!" diyor. Onlar koymadan biz koyalımda ellerinde patlasın dedik.
 
5.12.2010 - 18:00

Kendisine kurulan tuzakla ilgili bilgi geldiğini ancak haberin kaynağını söyleyemeyeceğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, “Bu bilgilerde Ankara’da 3-4 hoca hakkında tezgâh yapıldığını ve aralarında benimde olduğumu söylediler” dedi.

“Meyveli ağacı taşlarlar bu ülkede” diyen Cübbeli, “Bana gelen bilgiye göre, benim aleyhimde yazılan kitapların Ankara’da dağıtılmaya başlandığı söylendi” diye konuştu. Cübbeli Ahmet, “Paris Hilton diye bir kadın varmış. Şimdiki teknoloji ile Paris Hilton’la beni yatakta çırılçıplak bir araya getirmek çocuk oyuncağı. 50 sene önce ölmüş bir adamı yeni bir filmde canlı oynatıyorlar. Şimdiki teknolojiyle her şeyi yapabilme ihtimali var” dedi. “Bu noktada bu adamları durduramazlarsa son olarak öldürme projesini devreye sokacaklar herhalde” diyen Cübbeli, “Telefon ediyor diyor ki, Daha kötüsü var elimde, Daha kötüsü ne? ‘Erkek erkeğe var’ diyor” şeklinde konuştu.

Cübbeli Hoca’dan satırbaşları:
Kaset işiyle uğraşanlar, cemaat içinde önemli birini arayarak “Hoca TV’ye çıkmasın, konuşmaları durdursun” dediler. Bunlar devletin birimlerinin adını kullanıyorlar.

Biz din adamıyız. Cemaatin içinde bana komplo kuran yok. Cemaatler arasında olabilir.

Emniyetimiz bize yardımcı olsun. Şantaj ve fotomontaj var.

Salı günü suç duyurusunda bulundum. Biz de hakkımızı istiyoruz. Şu anda postaneden atılma böyle bir iğrençlik var. Biz kimseyi suçlamıyoruz. Biz iftara atanlar gibi iftira mı atalım?

Bizim sızıntı Wikileaks kadar büyük değil. Medyanın hiçbiri “Etik açıdan bu para etmez” diye almadı. Çünkü bu videoyu izleyen gazetecilerle konuştum. Ben bunları yapanların dünyada belalarını bulacağına inanıyorum.

Bunlar namussuz, şerefsiz adamlar. Seni hanımınla da çekerler. Bir kitapsızlık, dinsizlik var. Kimin eli kimin cebinde belli değil. (HABERTÜRK)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ALEVİLERE ÇOK AĞIR HAKARET

'İMRALI CANİSİ, OTURDUĞU YERDEN TERÖRÜ YÖNETİYOR'

ERDOĞAN'IN İMAM HATİP'Lİ OLMA GURURU
»  "BİZİM GİZLİ GÜNDEMİMİZ, HESABIMIZ YOK"
»  "DİN EĞİTİMİ ANAOKULUNDAN BAŞLAYARAK YAYILMALI"
»  MECLİS'TE HSYK HAFTASI!
»  YARSAV'DAN KAPALI KAPILAR ARDINDA GENEL KURUL!
»  EMNİYET'TE KAFASI ÇALIŞANLAR HEMEN YAFTALANIR!
»  TERÖRİSTLERDEN, BDP MİLLETVEKİLLERİNE MEKTUP!
»  TAM GÜN'DEN KAÇIŞ YOK!
»  "DUYDUKLARIMIZI YAZDIK, BERBAT DURUMDAYIZ"
»  HAYDARPAŞA'YI YAKAN SUÇLU BULUNDU!
»  YUMURTAYLA ÖZGÜRLÜK OLMAZ!
»  ARTIK KAPICI DAİRESİNDE OTURUYOR!
»  'BÜYÜK GÖTÜRÜNÇ DEMEDİK'
»  "ABD BELGELERE YALAN DİYEMEDİ!"
»  "REKTÖRLERİ TOPLAMIŞ SANKİ ASKERLERİ VAR!"
»  İSTANBUL-BURSA ARASI TELEFERİKLE 2 SAAT OLACAK
»  METİN OKTAY TESİSLERİNE HIYARLI SALDIRI !
»  "BUNDAN SONRA ABD'Lİ DİPLOMATLARLA KONUŞANLAR!"
»  ARINÇ'DAN ABD'Yİ KIZDIRACAK SÖZLER!
»  "BAKANLIĞI NEDEN BIRAKTIĞIM WİKİLEAKS'DA ÇIKTI!"
»  WİKİLEAKS TÜRKİYE'YE NEDEN FAZLA ÖNEM VERİYOR?
»  "BİR TRAVMA GAÇERDİK AMA..!"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.