Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7612
EURO
43,6459
IMKB
9.391,000
ALTIN
4.143,630
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN MUHALEFETE ŞAŞIRDI!
ERDOĞAN MUHALEFETE ŞAŞIRDI!
 
Erken seçim isteyen muhalefet liderine Başbakan Erdoğan neden şaşırdı?
 
28.10.2006 - 16:12

Başbakan Erdoğan, Denizlili Valiliği'ni ziyaretinin ardından Deliktaş köprülü kavşağının açılışında konuştu. Fatih Sultan Mehmet'in 21 yaşında karanlık bir çağı kapatarak aydınlık bir çağı açtığını hatırlatan Başbakan Erdoğan, "Devlet-i Ali Osmanı 21 yaşında bir genç yönetebilmişse şimdi niye olmasın. Devleti yönetecekleri yetiştirmede eğitimcilere büyük işler düşüyor. Nasıl Ak Şemseddin varsa, bugünün Ak Şemseddinleri çıkıp yöneticileri yetiştirmeli" şeklinde konuştu.

Meydanda toplananlara elde ettiklerinizin kıymetini bilin diyen Başbakan Erdoğan, "Siyasetçiye tevazu yakışır, gururlanırsan batarsın. Siyasette hizmet yeterli değildir, bu zaten görevimiz. Yeterli olan halkın gönlündeki yeri almaktır. Biz gerek ve yeterli olmanın gayretindeyiz" dedi.

Bazı siyasetçilerin erken seçim istediklerine işaret eden Başbakan Erdoğan, "Biz 5 yıl için seçildik, bunun aksini istememiz millete saygısızlıktır. Türkiye'nin erken seçim sorunu yok. Son yıllarda bir iktidar ilk defa 5. yılına girdi. Bir parti lideri diyor ki yılbaşından önce erken seçim var. Bunlar Siyasi Partiler Yasası'nı da bilmiyorlar. Bunun için bir defa Anayasa değişikliği gerekiyor. Bunun için de iktidar partisinin oluru gereklidir. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Biliyorsunuz Nisan ayında cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu parlamento cumhurbaşkanını seçecektir. Daha sonra da seçim zamanını belirleyip, seçimi zamanında yapacaktır" diye konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"BUNLAR SAMAN MİLLİYETÇİSİ"

CHP'LİLERİ KIZDIRAN VALİ

BAYKAL:"SAĞ-SOL CHP'DE TOPLANACAK"
»  SÖMÜRGE MEKTUBU CHP'Yİ KIZDIRDI
»  BAYKAL: "ULUSAL BÜTÜNLÜK BİZİM ÇİZGİMİZ"
»  KÜRŞAT TÜZMEN'E RÜŞVET SUÇLAMASI
»  CHP: ''GERÇEK HORTUMCU AKP''
»  MUMCU'DAN ESKİLERE MEKTUP
»  MUMCU, HEM AĞAR'A HEM ERDOĞAN'A YÜKLENDİ
»  BAŞBAKAN'DAN" İFTİRA" DAVASI
»  TANTAN'DAN AĞAR'A "GAFLET VE İHANET İÇİNDE
»  BAYKAL'A GÖRE SAĞ, CHP'YE YÖNELDİ
»  MHP'DE , ALEVİ VE KÜRTLERE AÇILMA PLANI
»  SİYASETTE "KODU MU OTURTAN PAŞA" POLEMİĞİ
»  DEVLET BAKANI ATALAY: "DYP DE MHP DE BARAJIN ALTINDA"
»  İŞTE AĞAR'IN İSTEDİĞİ ASKER TİPİ
»  TÜRK İŞ'İN ANKETİNDEN CHP ÇIKTI
»  SİYASETTE UYDU ARACILIĞI İLE BAYRAMLAŞMA DÖNEMİ
»  AĞAR:"GELECEK YILIN BAŞINDA ERKEN SEÇİM OLUR"
»  AĞAR YİNE MANŞETLERDE
»  BAHÇELİ:" KÖKLÜ DEĞİŞİMLER ZORUNLU"
»  "BALYOZCU VEKİL ŞOV YAPTI"
»  BAYKAL'DAN RAMAZAN BAYRAMI VAADİ
»  ''TÜRKİYE'DE SİLAH, SADECE ASKER VE POLİSİN ELİNDE OLACAK''
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.