Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KOÇ'UN YENİ PROJE ÜRETME GÜNÜ!
KOÇ UN YENİ PROJE ÜRETME GÜNÜ!
 
Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.
 
2.3.2014 - 11:45

Günlük Burç Yorumları 02 Mart 2014 Pazar (Tüm Burçlar)


2 Mart 2014 Pazar KOÇ Burcu Yorumu
Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

2 Mart 2014 Pazar BOĞA Burcu Yorumu
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken duygusal konularda performans yüksekliği göze çarpıyor. Partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak birçok ayrıntı söz konusu olabilir. Gizliliklerin size kazandıracağı hiçbir şey yok unutmayın.

2 Mart 2014 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu
Birlikte çalıştığınız kişilerle iş birliği içinde olacaksınız. Bugün, kendinizle ilgili yeni projeler üretme çabasındasınız. Partnerinizle ortak çalışmalar yapmak için uygun bir gündesiniz. Onunla paylaşacağınız çok şey var. Fakat sizin değişime olan ihtiyacınız yüzünden, sosyal ilişkilerinizi kendi tarzınıza göre yaşamak istiyorsunuz.

2 Mart 2014 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu
Duygu derinliği içinde olacağınız bugün, her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzler kafanıza takıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sizinle olan beraberliğinde, sosyal statünüze önem veriyor olması, sizi daha da seçici yapabilir. Bugün, günlük yaşamınızda tatmin edici, bir performans gösteriyorsunuz.

2 Mart 2014 Pazar ASLAN Burcu Yorumu
Ay sizin gibi sabit bir burç olan Akrep'te ilerlerken, fikirlerinizde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu. Ele aldığınız konuları sonuna kadar inatla sürdürecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız. Aileniz, kararlı davranışlarınız karşısında, size destek verecekler ve siz de olumlu etkileneceksiniz.

2 Mart 2014 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu
Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. İşinizle ilgili bazı şeyleri aşma çabası içinde olacaksınız.

2 Mart 2014 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu
Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca kullanacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, size olan davranışları çok önemli. İsteklerinizde dengeli ve yapıcı davranmanıza rağmen, olayları çok fazla incelemekten yanasınız. İsteklerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

2 Mart 2014 Pazar AKREP Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerliyor ve ilişkilerinize yepyeni bir motivasyon kazandırıyor. Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor.Öfkelerinizi baskı altında tutmayı başardığınız sürece iş motivasyonunuz daha da artacak.Fırsatlarla yüklü bir gün.

2 Mart 2014 Pazar YAY Burcu Yorumu
Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsiniz.Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Ret etme konusunda daha cesur davrandığınız zaman, yaşamınız kolaylaşacak.

2 Mart 2014 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu
Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir.. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Bugün, bir çok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve karar vermeden önce beklemelisiniz. Arkadaş çevrenizde yanlış telkinlere neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir.

2 Mart 2014 Pazar KOVA Burcu Yorumu
Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, yaratıcılığınızı daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz.Özellikle kişisel tavırlarınız karşılaşacağınız olaylar üzerinde belirleyici olacak. Enerjinizi yanlış kullanmak istemiyor olmanız yüzünden, zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

2 Mart 2014 Pazar BALIK Burcu Yorumu
Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız. Bugün, yaşamınızı kolaylaştırıcı olayları kendinizi çekmekte üzerinize yok. Başarınızın desteklenmesini istiyorsunuz.

02 Mart 2014 Pazar gününün burç yorumları böyleydi yarın yeni yorumlarla görüşmek üzere



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AKREP İÇİN ÇOK KEYİFLİ BİR HAFTASONU!

TERAZİ'NİN BUGÜN AŞK GÜNÜ

BURCUNUZ BUGÜN NE DİYOR?
»  BALIK BURCU 'NA UYARILAR
»  OĞLAK BURCU BUGÜNE DİKKAT!
»  ASLAN, BUGÜN KENDSİYLE İLGİLENMELİ
»  İKİZLER BURCU BUGÜNE DİKKAT
»  BUGÜN BURUNUZ NE DİYOR?
»  KOVALAR DİKKAT! AŞK HAYATINIZ KARIŞIK..
»  FACEBOOK'UN GİZLİ AMACI!
»  CEP TELEFONLARINDAN ÜCRETSİZ İNTERNET!
»  İZİNSİZ GÖNDERİLEN MESEJA CEZA!
»  İPAD'IN SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU!
»  TEKNOLOJİK TÜKETİMDE SÖZ GENÇLERİN!
»  BİLGİSAYAR KULLANICILARI DİKKAT!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.