Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3806
EURO
34,7593
IMKB
9.945,000
ALTIN
2.429,550
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Kocaman'dan Volkan kararı!
Kocaman dan Volkan kararı!
 
Fenerbahçe'de yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel ile 1+1'lik yeni bir anlaşmaya vardı.
 
13.5.2017 - 10:08

Fenerbahçe Yönetimi yeni sezonda güçlü bir kadro ve şampiyonluk hedefi için şimdiden yoğun bir çalışma uyguluyor. Hem transferler hem de takım içinde yeni sözleşmeler konusunda hareketli bir gündemi olan sarı-lacivertlilerde ilk müjdeli gelişme takım kaptanı Volkan Demirel ile sağlandı. Bu sezon sözleşmesi bitecek kaptan Volkan ile her konuda anlaşma sağlandığı ve önümüzdeki günlerde 1+1 yıllık yeni anlaşma imzalanacağı öğrenildi.

2002 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen tecrübeli eldiven, yeni sezonda da kulübünde devam edecek.

POZİTİF YORUM

Başkan Aziz Yıldırım ve yeni sezonda takımın başında olması beklenen Aykut Kocaman'ın her zaman takdir ettiği bir isim olan Volkan Demirel'in Fenerbahçe'de kalmasında da bu durumun etkili olduğu biliniyor. Gelecek yıl mutlaka şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in ayrı bir yeri bulunuyor. Takım içerisinde saygı gören ve camiayı çok iyi tanıyan Volkan Demirel'in kalması yönünde de pozitif yorumlar yapılıyordu.

Bu sezon özellikle derbilerde çok iyi performans gösteren tecrübeli eldiven, Aykut Kocaman'ın planları arasında da yer alıyor. Kocaman'ın, Fenerbahçe'de çalıştığı geçmiş dönemde de takım içerisinde en güvendiği isimlerden biri olan Volkan ile devam etmek istediği kaydedildi.

BUFFON ÖRNEĞİ

Sarı-lacivertli takımla en az 2 sezon daha devam etmesi beklenen Volkan Demirel, Avrupa'daki ünlü meslektaşlarıyla beraber önemli bir başarıyı sürdürüyor.

Özellikle Borussia Dortmund'da 2002 yılından beri forma giyen 35 yaşındaki Roman Weidenfeller'in kısa bir zaman önce 1 yıllık sözleşme yenilemesi de en önemli benzerlik oldu.Yine aynı şekilde Juventus'un efsanesi olan 39 yaşındaki Gianluigi Buffon'un da 2018'e kadar sözleşmesi olması da göze çarpıyor. Tıpkı iki önemli kaleci gibi Volkan Demirel de önemli bir tarihe imza atacak.

15 yıldır kesintisiz olarak Fenerbahçe'de yer alan Volkan, 2 yıllık yeni sözleşmesiyle 17 yıllık unutulmaz bir başarıya imza atacak. 35 yaşındaki eldiven, kulüp tarihinde de en fazla oynayan kaleci unvanını alacak.

RAKAMLAR DİKKAT ÇEKİCİ

Volkan Demirel'in istatistik verileri incelendiğinde en başarılı olduğu teknik direktör Aykut Kocaman oldu. Gelecek sezon yeniden Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Kocaman ile 2010-13 yılları arasında çalışan Volkan oldukça iyi rakamlar elde etmişti.

Tecrübeli çalıştırıcı ile 121 maça çıkan Volkan, tam 48 maçta kalesini gole kapattı. Bu rakam, Volkan'ın beraber çalıştığı 9 antrenör arasında en iyisi oldu. Volkan, Aykut Kocaman ile ayrıca Avrupa Ligi'nde yarı final, bir lig şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası kazandı.

HOCALIK HEDEFİ

Profesyonel futbolcu olarak 2000 yılından beri sahalarda olan Volkan Demirel, emeklilik sonrası planlarını da her zaman hazır tutuyor. Kaleci Volkan'ın bilhassa teknik direktörlük konusuyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Antrenörlük yapmayı istediği kaydedilen Volkan'ın bu zamana kadar çalıştığı hocalarının bilgilerini de hep cebinde tuttuğu ifade edildi.
Bu zamana kadar Aykut Kocaman, Fatih Terim, Ersun Yanal, Oğuz Çetin ve İsmail Kartal gibi yerli isimlerle çalışan Volkan; Daum, Zico, Aragones, Hiddink, Advocaat ve Vitor Pereira gibi ünlü antrenörlerin de öğrenciliğini yaptı.

HER ZAMAN FEDAKAR

Volkan Demirel, 2002-03 sezonundan bu yana forma giydiği Fenerbahçe'de 4 farklı dönemde sözleşme yeniledi. Her zaman sözleşmesi bitene kadar sarı-lacivertli kulübü bekleyen ve başka hiçbir takım ile görüşmeyen Volkan, bu sefer de aynı durumu tekrarladı.

Sadece Fenerbahçe'ye odaklanan kaptan, özellikle 2007'de benzer bir durum yaşamıştı. Sözleşmesi bittiği güne kadar hiçbir kulübün görüşme talebini kabul etmeyen Volkan, Fenerbahçe'de kalmıştı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Aykut Kocaman hakkında flaş iddia!

Talisca'ya 1 Maç Ceza

Devler Liginde Finalin Adı Belli Oldu
»  Devler Liginde İlk Finalist Juventus!
»  Talisca PFDK’ya sevk edildi!
»  Orta Parmağa Ceza Yolda
»  Aziz Yıldırım'a Tokat Soruşturması
»  Rıdvan Dilmen'den Derbi Yorumu
»  “Talisca bana orta parmağını gösterdi."
»  Kartal 90+4'te Kendini Vurdu 1-1
»  Alanyaspor, Konyayı Dağıttı 3-2
»  Tudar İstifa Etti mi?
»  "G.Saray'ın İlacı Fatih Terim"
»  K.Paşa,G.Saray'a Evinde dağıttı, 3-1
»  Messi'den Suriyeli çocuklara dev yardım!
»  Derbinin Hakemi Belli Oldu
»  Herkes Ajax'ı Konuşuyor
»  Milyarder Çinli Galatasaray'a Talip Oldu
»  Ronaldo'nun Rekor Gecesi
»  Marsilya'dan Kjaer'e 10 milyon Euro!
»  Bursaspor'da 5-0 Depremi
»  F.Bahçe'de Bülent Uygun Sürprizi
»  Galarasaray Bursa'ya Patladı 5-0
»  Sosyal Medyada Cengiz Ünder Patlaması
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.