Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2718
EURO
34,9076
IMKB
10.152,000
ALTIN
2.434,980
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 14 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MHP'den Peker'e' Saray Soytarısı,Palyaço
MHP den Peker e  Saray Soytarısı,Palyaço
 
MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben partisinin düzenlemiş olduğu aday tanıtım toplantısında çok sert bir konuşma yaparak “Ülkücüden Mafya, Mafyadan Ülkücü Olmaz” söylemini tekrarladı ve Rize’de miting yapıp AKP’ye oy isteyen Sedat Peker’i yine sert bir dille eleştirdi.
 
13.10.2015 - 14:42

Serkan Birben konuşmasında, “Yeni Türkiye kurma sevdalıları iktidara gelmiş olduğu günden beri yaklaşık 55 adet mafya ve çeteyi temizledik diyerek, siyasi iktidar ve siyasi duruşlarını ortaya koyan siyasi parti. Dün ve daha önceki günlerde hep birlikte şahit olduğumuz üzere bu çete ve mafyalardan medet ummaktadır” dedi.
“SARAY SOYTARILARI”
“Milliyetçiliği ayaklar altına alan parti şu an milliyetçiliğin ayaklarına kapanmaktadır” diyerek AKP’yi eleştiren Birben, Sedat Peker ve AKP’ye yönelik sert ifadelerine şöyle devam etti; “Bu duruşu bozuk olan kişileri saray soytarılığı yapmaya zorlamaktadırlar.Geçmişte 7 Haziran’dan önce milliyetçiliği ayaklar altına alan siyasi parti şu an milliyetçiliğin ayaklarına kapanmaktadır. AKP’ye şunu hatırlatmak istiyorum milliyetçiliğin ayaklarına kapanacaksanız yapmanız gereken tek şey şu; hareketin lideri Dr. Devlet Bahçeli beyin yanına gelip şunu ifade etmeniz gerekiyor; ‘Ya Bahçeli biz siyasi anlamda işlediğimiz tüm günahlardan pişmanız bir daha yapmayacağız biz milliyetçi Türkiye’nin güçlü Türkiye’nin kurulması yolunda çalışan milliyetçi ülkücü camiayı kabul ettik biat ediyoruz’” dedi.
“ELBETTE Kİ PALYAÇO DİYECEĞİZ”
Birben konuşmasının devamında, “Ülkücüler helal rızık kazanıp onları harcamak ister. Gayrı meşru ile hiçbir ülkücünün işi olmamıştır ve olmayacaktır.Tekrar ediyorum Ülkücüden Mafya , Mafyadan ülkücü olmaz. Dün palyaçodan bahseden bir şahıs Rize’de miting yaptı. Palyaço parasını almış olduğu kişilere dalkavukluk ve yalakalık yapan kişilere denir. Yıldırım gibi giden ve saraya dalkavukluk ve yalakalık yapanlara elbette ki palyaço diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
“YAVŞAMANIN BİR UMUT OLDUĞUNU SÖYLEYECEĞİNE…”
Birben konuşmasında Rize Meydanında Miting yapıp AKP’ye oy isteyen Sedat Peker’i hedef alarak ”Saray soytarılığı yapıp saraya diz çöküp, yavşamanın bir umut olacağını söyleyeceğine, son kabadayı Çakıcı gibi asil ve dik durabilseydi daha iyi olurdu” dedi.
Birben konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Ama şunu ifade ediyorum ki milliyetçi ülkücü camia mensupları ülkü ocaklarının yaşam tarzı olarak örnek olarak aldığı tek kişi iki cihan güneşi peygamber efendimizin ta kendisidir”.
“Milliyetçi ülkücü camia mensupları Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu önderimiz Alparslan Türkeş’in izinde Devlet Bahçeli’nin emrinde yayından çıkan ok misali menziline hedefine hiç sapmadan ilerlemektedir bu böyle bilinmelidir.”
“Geçmiş zamanlardaki ülkücü milliyetçi ağabeylerimiz tarihe altın harflerle yazdıklarını bize bir daha yazdırmasınlar. Tarih ölümü göze almış bir ülkücüden daha muhteşem bir silahın olmadığını yazmıştır. Dikkat ederseniz ülkücüler öldürmeyi değil ölmesini en iyi bilen camiadır.”
Kaynak:Odatv



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP: Gelir Testi Kalkacak

AKP'nin Seçim Rüşvetini Açıkladı

Konya'da AKP'den MHP'ye Katılım
»  CHP'den Sosyal Medyada Olay Olan Reklam
»  CHP, Davutoğlu'nu Fena Yakaladı!
»  CHP’de +1 Alarmı
»  'Tek Yerli ve Milli Parti CHP'
»  ''Herkes Köpeğine Sahip Çıksın''
»  AKP'nin Seçim Planında Ne Var?
»  Flaş.. Tatlıses Adaylıktan Çekildi!
»  Besmele ile Değil,Fatiha İle Başlasınlar
»  Şener: CHP'de Siyasete Devam Edebilirim
»  Emine ÜlkerTarhan'dan Flaş Karar
»  MHP'li Vekilden Sürpriz Karar
»  Tatlıses AKP'den Aday Adayı!
»  Baykal,Sarıgül ve Karayalçın’ın GözüOnda
»  TURK PARTİ'nin Logosu AKP'yi Korkuttu!
»  Kılıçdaroğlu'nun Masasındaki Son Anket
»  CHP'den Önseçim Belirsizliği
»  ''Erken Seçim Kararını Meclis Vermeli''
»  ''MHP Şerefsize Şerefsiz Der''
»  MHP'den CHP'ye Tuhaf Benzetme!
»  Koalisyonun Kaderini Değiştiren Anket!
»  Bahçeli'den Erken Seçim Sinyali!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.