Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
45,6152
EURO
53,0474
IMKB
13.634,000
ALTIN
6.610,150
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
Trump ve Netanyahu Kararını Verdi!
Trump ve Netanyahu Kararını Verdi!
 
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump ile Tahran ve Washington yönetimlerinin büyük ölçüde uzlaştığı ileri sürülen taslak anlaşmayı ele alan bir telefon konuşması gerçekleştirdi.
 
24.5.2026 - 00:29

 ABD ve İran arasında Pakistan aracılığında gerçekleştirilen müzakerelerde anlaşma sağlanmak üzere.

TRUMP VE NETANYAHU DUYURULMASI OLASI ANLAŞMA TASLAĞINI GÖRÜŞECEK
Netanyahu ile Trump'ın İran'la duyurulması olası yeni taslak anlaşmaya ilişkin bu akşam bir görüşme gerçekleştirdi.

ABD VE İRAN MUTABAKAT ZAPTI İMZALAYACAK
Washington ile Tahran yönetimlerinin savaşın tamamen sona erdirilmesi için 60 gün boyunca yürütülecek müzakere sürecini başlatacak bir mutabakat zaptı imzalamasının bekleniyor.

ABD Başkanı Donald Trump, Netanyahu ile görüşmesine ilişkin açıklama yaptı. Trump, "Netanyahu ile çok iyi geçen bir telefon görüşmesi yaptım" dedi.

Başbakan Netanyahu'nun, ABD ile İran müzakerelerine ilişkin koalisyon ortakları ve üst düzey güvenlik yetkilileriyle bu akşam acil toplantı yapacağı bildirilmişti.

ABD Başkanı Trump, İran ile bir anlaşma yapmaya "çok yaklaştıklarını" ve müzakerelerin "her geçen gün daha iyiye gittiğini" duyurmuştu.

İran Dışişleri Bakanlığı ve Müzakere Heyeti Sözcüsü İsmail Bekayi, Pakistan arabulucuğunda ABD ile devam eden görüşmelere ilişkin, "Anlaşmaya hem çok uzak hem de çok yakınız. Üzerinde ihtilaf bulunan konular hala mevcut. Şu anda mutabakat zaptını sonuçlandırmak için çaba gösteriyoruz." açıklaması yapmıştı.

Pakistan Genelkurmay Başkanı Asım Munir, müzakereler kapsamında İran ile ABD arasında mesaj alışverişini yürütmek üzere dün ve bugün Tahran'da temaslarda bulunmuştu.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İran’a Yeni Saldırı Hazırlığı İddiası

Trump'tan İran'a Ücretli Geçiş Uyarısı

Trump Ve Netanyahu'yu Öldürene Ödül!
»  ABD'de İslam Merkezi'ne Silahlı Saldırı
»  Trump'tan Bomba Savaş Açıklaması
»  Trump'tan İran'a Yeni Tehdit!
»  Trump: DEAŞ'ın İki Numarasını Öldürdük
»  Ateşkes 45 Gün Uzatıldı
»  Çin'den İran'a Destek Vermeme Sözü!
»  Trump: Çin'e 200 Boeing Uçak Sattı!
»  Trump'tan Tansiyonu Yükseltecek Çıkış
»  Netanyahu'dan Beklenmedik ABD Çıkışı
»  İran'dan Tehdit Gibi Hürmüz Uyarısı
»  Devrim Muhafızlarınsan Savaş Duyurusu
»  ABD'den Hürmüz'de Flaş Geri Adım
»  ABD'den Hürmüz'de Flaş Geri Adım
»  "Hürmüz'de 10 Sivil Denizci Öldü"
»  Trump'tan İran'a Tehdit Üstüne Tehdit
»  Avrupa'nın Gözü Ermenistan'da
»  Flaş..İran AB'nin Savaş Gemisini Vurdu
»  İran'dan ABD'ye Flaş Hürmüz Uyarısı
»  Trump'tan 'Korsan'lık İtirafı
»  Trupm'tan Almanya'ya Soğuk Duş!
»  Trump: İran'dan Erkenden Ayrılmayacağız
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETECI ACI SOYLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.