|
 |
 |
|
DOLAR |
38,7562 |
 |
|
 |
EURO |
43,5440 |
 |
|
 |
IMKB |
9.702,000 |
 |
|
 |
ALTIN |
3.967,230 |
 |
|
|
|
Şehir Seçimi

|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
'BABAM KOMPLO DÜZENLEYECEK BİR İNSAN DEĞİLDİR'
|
 |
 |
 |
|
|
"İrtica ile Mücadele Eylem Planı" davasının tutuklu sanıklarından Albay Dursun Çiçek'in kızı İrem Çiçek, babasının komplo düzenleyecek bir insan olmadığını söyledi.
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasının ardından, İrem Çiçek, duruşma salonunun bulunduğu Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Stajyer avukat olan Çiçek, "Babanızla salonda ne konuştunuz" sorusunu "Baba ile kızının ne konuşması gerekiyorsa onu konuştum. Babamla çok sevdiğim bir ilişkimiz var. Bu yüzden ben de buradayım. Hukuki açıdan da konuşmalar yaptık" diye cevaplandırdı.
İrem Çiçek, hazırladıkları savunmaya güvendiklerini, bu davanın nerede görüleceğini tahmin etmenin çok zor olduğunu ifade ederek, "Babam sizlerin gördüğü gibi insanlara komplo düzenleyecek kadar alçak bir insan değildir" dedi.
Ağabeyi Deniz Çiçek'in duruşmaya neden gelmediği yönündeki soruyu ise Çiçek, "Ağabeyim New York'ta doktorasını bitiriyor. İşe başlayacak. Duruşmaya gelemedi ancak babam için bugün internet sitesi açtı" diye yanıtladı.
Ağabeyinin "Genç Siviller" adlı gruba üye olduğuyla ilgili olarak da Çiçek, Sabancı Üniversitesindeyken ağabeyinin 50 kişilik portal açtığını, burada Avrupa Birliği gibi konularla ilgili yazılar yazıldığını söyledi.
Daha sonra bu portalın "Genç Siviller" adını aldığını, bu grubun ağabeyine de e-mail attığını ifade eden Çiçek, bir e-mailde Dursun Çiçek'in protesto edileceğinin yer aldığını görünce ailece güldüklerini söyledi.
Atılan e-maillerin çok yaratıcı olduğunu belirten Çiçek, ancak bugün babasına karşı yürüyüş yapıldığını, bunu gerçekten yanlarına bırakmayı hiç düşünmediğini kaydetti.
Kendilerine "Ergenekon tertibine karşı dayanışma grubu" adını veren bir grup da İlhan Selçuk'un resmi bulunan Aydınlık Dergisi ile "Ergenekon" soruşturmasını ve davalarını protesto eden yazıların yer aldığı dövizler taşıyarak sloganlar attı.
Basın açıklamasını okuyan Semiha Gökçen Boya, bugün yurtsever gazeteciler, subaylar ve Başsavcı İlhan Cihaner'le birlikte olduklarını belirterek, saldırılara karşı hep birlikte siper alacaklarını ifade etti.
 |
|
|
|
 |
|
|
Toplam yorum |
0 |
|
Onay bekleyen |
0 |
|
|
 |

Yorumunuz editörlerimiz
tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır. |
|
|
|
 |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
 |
|
 |
Bu kategorideki diğer haberler |

|
|
|
|
|
|
 |
|
|
ÇOK OKUNANLAR |
 |
 |
-
|
 |
 |
|
MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak, "Bilge liderimize ... |
 |
|
 |
 |
|
Akdeniz'de gece saatlerinde 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Depremin Muğla Datça'ya ... |
 |
|
 |
 |
|
T24 muhabiri Can Öztürk, Boğaziçi eylemini izlerken ters kelepçeyle gözaltına alındı; boğazı sıkıldı, ... |
 |
|
 |
 |
|
Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Altın güne düşüşle başladı. |
 |
-
-
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
 |
-
|
 |
 |
|
Akdeniz'de gece saatlerinde 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Depremin Muğla Datça'ya ... |
 |
|
 |
 |
|
Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Altın güne düşüşle başladı. |
 |
|
 |
 |
|
T24 muhabiri Can Öztürk, Boğaziçi eylemini izlerken ters kelepçeyle gözaltına alındı; boğazı sıkıldı, ... |
 |
|
 |
 |
|
MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak, "Bilge liderimize ... |
 |
-
-
-
|
|
|
 |
|
 |
 |
ANKET |
|
 |
 |
|
|
|
|
 |


 |
Medya
Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden
kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan
haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması
durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır.
Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait
yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz. |
 |
|
|
|