Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,9950
EURO
46,9655
IMKB
10.110,000
ALTIN
4.255,860
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
''RECEP'İN AYAĞINI KAYDIRACAĞIM''
 RECEP İN AYAĞINI KAYDIRACAĞIM
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Bursa’daydı. Kılıçdaroğlu, Karacabey’de Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bin 500 kişiye hitap ederken iktidara geldiklerinde ürününün hakkını alamayan çiftçiyi iktidara geldiklerinde refaha çıkaracaklarını belirterek, “Size hakkınızı vermeyen, hakkınızı fazla gören AKP hükümetinden hesap sormaya var mısınız?
 
18.7.2010 - 08:46

Hesap sormak için az zaman kaldı. 12 Eylül geliyor. Oylarınız  ‘hayır ’lı olsun diyeceğiz anlaşıldı mı? Bunu yaparsak ilk dersi vermiş olacağız. Bir arkadaşımız,  ‘Anamı aldım geldim ’ dedi. Recep Bey’in çiftçilerle arası pek iyi değil, sevmez. Çiftçi de sandık geliyor her halde dersini verecektir. Sandığa ananızı babanızı kardeşinizi akrabanızı alıp gidin. AKP ’ye ders verin” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, ‘Tarlada kaldı hasat, şimdi soracağız hesap ’ pankartını açanları kutlayarak,  “Çok güzel bu pankart. Hesap sormak için az zaman kaldı” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu parti otobüsü Karacabey’den Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Çeltikçi beldesine giderken, traktörleriyle bekleyen çiftçiler tarafından durduruldu. Çiftçiler, Kılıçdaroğlu’na aşırı yağışlardan dolayı ürünlerinin zarar gördüğünü ve banka borçları dolayısıyla zor günler yaşadıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, Mustafa Doğu adlı çiftçinin domates ekili tarlasına girerek incelemelerde bulundu, üreticileri dinledi. Kılıçdaroğlu, tarlada çalışan kadınlarla da sohbet etti.
Koşuboğazı köyüne de giden Kılıçdaroğlu, yeni muhtara “Öncekinin ayağını kaydırdın yani” diye espri yaptı. Bunun üzerine köylüler, “Sende Recep’in ayağını kaydır” deyince Kılıçdaroğlu, “Recebin ayağını kaydıracağız, ama size bağlı” karşılığını verdi.

‘Recep Beyleri karıştırmayalım’
Kılıçdaroğlu, Çeltikçi Meydanı’nda düzenlenen mitingde ise, “Recep Bey’e hesabı çiftçi soracak. Mağduruz diye iktidar oldular, sonra mağrur oldular. Şimdi de size hükmediyorlar. Söz veriyoruz. Biz mağrur olmayacağız size hizmet edeceğiz. Recep Bey’in ezberi bozulacak. diğer Receplerin başımızın üstünde yeri var. Recep Beyleri karıştırmayalım. Bizi Ankara’daki Recep Bey duysun” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, Fomara Meydanı’nda yaklaşık 3 bin 500 kişiye seslendi. Önce halkın zenginleşmesi için yola çıktıklarını belirten Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Bu kardeşiniz sizden biridir. Mücadelesi de sizin içindir. Önce halk, yani siz zenginleşeceksiniz. Siyasete yırtık ayakkabı ile girip, sonra Üsküdar’da havuzlu villada oturanları hepiniz biliyorsunuz. Recep Bey, Bursa’da bir konuşma (25 Mayıs 2002) yapmıştı. ‘Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyeceğiz’ demişti. Şimdi siz bu sözüne inanıyor musunuz? Siz artık onları kara kara düşündüreceksiniz. Sevgili Recep Bey ne demişti? ‘Kriz bizi teğet geçti’ dedi. Sevgili Recep Bey’e inanıyorum. Kriz Recep Bey’i teğet geçti. Sağ olsunlar, hepsi köşeyi döndü. Kriz onları teğet, vatandaşın böğrünü delip geçti.
Sizin inançlarınızla oynuyorlar. Siyasetin konusu, inanç ve etnik kimlikle oynamak değildir. Recep bey ve yandaşları bunu böyle bilsin. 8 yıl önce telefonla konuşurken korkuyor muydunuz? Hayır. Ama şimdi korkuyorsunuz. Bu hükümet telekulak hükümetidir. Bunlar değil tüyü bitmemiş yetimin hakkını, anne karnındaki çocuğun bile hakkını yiyorlar. Halkın iktidarını kurmak için CHP’ye destek vermenizi istiyorum. Bana güç verin. Oyunuza ihtiyacım var.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'KURTULMUŞ AK PARTİ'YE, ERDOĞAN KÖŞK'E'

'BEŞ DAKİKA ERKEN ÇIKANI YAKARIM'

"ERMENİSTAN SINIRININ AÇILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"
»  MHP'Lİ VURAL: "BAŞBAKAN TABANSIZ"
»  "SON SÖZ BAŞBAKAN'IN KULLANDIĞI TALİHSİZ SÖZDÜR"
»  ORDU İÇİNDE PKK'LI VAR MI?
»  ÖZEL ORDU, "FİN MODELİ' GİBİ Mİ OLACAK?
»   'ÖZEL ORDU'YA AÇIKLIK GETİRDİ..!
»  ÖZFATURA'DAN KILIÇDAROĞLU'NA 3 DOSYA
»  REFERANDUM SINIR KAPILARINDA BAŞLIYOR
»  İNEKLERİN SÜT VERİMİ DE AKP DÖNEMİNDE ARTTI!
»  "O PROJEYİ İSRAİL BİZDEN ÇALDI"
»  BAŞBUĞ'DAN ÖLEN TERÖRİST TALİMATI
»  AYDIN'DA PANKART GERGİNLİGİ
»  BIYIK TARTIŞMASINA BDP DE KATILDI!
»  CHP'DEN 'TAM GÜN'E DESTEK AÇIKLAMASI
»  RECEP AKDAĞ'DAN CHP'YE DOKTOR SUÇLAMASI
»  "RUS AJANI VEKİL MÜMKÜN DEĞİL"
»  AKP KILIÇDAROĞLU'NU DEĞİL BAYKALI MUHATAP ALDI
»  ÇELİK'TEN BAHÇELİ'YE 'BADEM BIYIK' YANITI
»  BAZ İSTASYONLARI TEMİZ ÇIKTI!
»  'PARALI ASKER ŞEHİT OLUR MU' POLEMİĞİ!
»  ORTADA ÖRGÜT YOK,TAHLİYEDE YOK
»  MHP PANKART ASTI, ORTALIK KARIŞTI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.