Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,5929
EURO
46,5673
IMKB
10.669,000
ALTIN
4.306,780
 
Hava Durumu ANKARA
23 / 37 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN'DAN BAHÇELİYE SERT YANIT!
ERDOĞAN DAN BAHÇELİYE SERT YANIT!
 
" Bu alçakça bir iftiradır. Referandum sürecini etkilemeye yönelik uydurulmuş bir yalandır"
 
20.8.2010 - 19:30

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "son günlerde yeni bir çarpıtmayla karşı karşıyayız. Yine MHP’den geliyor. Terör örgütünün, eylemlerini geçici olarak durdurduğunu açıklaması hükümetimizle ilişkilendirilmeye çalışılıyor. Açık söylüyorum, bu alçakça bir iftiradır. Referandum sürecini etkilemeye yönelik uydurulmuş bir yalandır" dedi.

Erdoğan, "AKP hükümetinin herhangi bir terör örgütüyle masaya oturması, pazarlık yapması söz konusu değildir" diye konuştu.

Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş’ta Müftülük Meydanı’nda düzenlenen mitinginde bir konuşma yaptı.

Yaptığı konuşmada MHP’ye yönelik eleştirilerde bulunan Başbakan Erdoğan, epey bir zamandır MHP yöneticilerini ortalıklarda görmediğini söyledi.

Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:
"Son günlerde baktım TBMM’de basın toplantıları yapıyorlar, basın açıklamaları yapıyorlar. Meclis’in çalışmalarını engellediler, yavaşlattılar. Meclis’in gece yarılarına kadar çalışmalarından rahatsız oldular. Şimdi Meclis tatil, bunlar Meclis’ten çıkmıyorlar.

Postacıya izin vermişler, mektup dağıttığı mahalleye gezmeye gitmiş. Orada da diyorlar ki ’AKP şununla işbirliği yaptı, bununla işbirliği yaptı. Devlet şununla uzlaştı, bununla uzlaştı’. Böyle yalan olur mu yahu? Son günlerde yeni bir çarpıtmayla karşı karşıyayız. Yine MHP’den geliyor. Terör örgütünün, eylemlerini geçici olarak durdurduğunu açıklaması hükümetimizle ilişkilendirilmeye çalışılıyor. Açık söylüyorum, bu alçakça bir iftiradır.

Referandum sürecini etkilemeye yönelik uydurulmuş bir yalandır. AKP hükümetinin herhangi bir terör örgütüyle masaya oturması, pazarlık yapması söz konusu değildir. Bundan sonra da olmayacaktır. Terör örgütü elebaşılarının beyanlarını hakikat kabul etmek ne kadar vahimse böyle bir milli bir meseleyi kampanya malzemesi haline getirip istismar etmek de o kadar vahimdir."

AKP olarak dün gereken açıklamaları yaptıklarını ve bu iddiaları yalanladıklarını hatırlatan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nitekim dün gerçekleşen MGK toplantısından sonra da terörle mücadelemizin etkin ve tavizsiz bir şekilde süreceği bir kez daha açıklandı. Ben herkesi sorumlu davranmaya, böyle ciddi meseleler üzerinden siyasi polemikler üretmemeye çağırıyorum.

Ne yazık ki Türkiye’de muhalefet hiçbir zaman terörle mücadelede bizimle beraber olmadı. Tam aksine şehitlerimiz geldiği zaman onların üzerinden prim yapmaya, rant elde etmeye çalıştılar. Bizdeki muhalefet böyle bir muhalefet. Onun için minareyi çalan kılıfını da hazırlıyor. Hem suçlular, hem güçlü görünmeye çalışıyorlar."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN HANEFİ AVCI İÇİN SORUŞTURMA

OGR. BERK, BAŞBAKAN'A HAKARET İDDİASINI REDDETTİ

İŞTE ÖCALAN'IN TEK HEDEFİ!
»  FLAŞ... 3 İL DAHA BÜYÜKŞEHİR OLUYOR!
»  'BİR ŞARTLA 'EVET' VERİRİM''!
»  FLAŞ.. OLAY KİTAP HAKKINDA SORUŞTURMA!
»  FLAŞ.. YÖK VE ÖSYM BAŞKANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
»  KILIÇDAROĞLU: "PKK, AKP İÇİN TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL"
»  ÖNDER SAV'DAN BAYKAL'A YEŞİL IŞIK!
»  DENİZDE DEHŞET DAKİKALARI, TUR TEKNESİ BATTI!
»  RTÜK İYİCE ABARTTI ARTIK!
»  HÜKÜMET'TEN 'KIRMIZI KİTAP' SÜRPRİZİ !
»  ULAŞTIRMA BAKANI TAKSİCİYLE TARTIŞTI!
»  OLAY SAVCI KONUŞTU: "DEHŞETLE, HAYRETLE İZLİYORUM"
»  YARSAV'I BÖYLE TASFİYE EDECEKLER
»  BAHÇELİ'DEN BOMBA GİBİ İDDİA!
»  BİR YILDA 15 BİN MİLLETVEKİLİ VE YAKINI TEDAVİ EDİLDİ
»  FLAŞ.. ERDOĞAN'DAN ORG. BERK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!
»  İSTİHBARATÇI POLİS MÜDÜRÜ'NDEN ŞOK İDDİALAR
»  CHP ANKETİNDE 'EVET'-'HAYIR' ORANI!
»  BAĞDAT CADDESİ'NDE SÜRPRİZ BULUŞMA!
»  MAHKEMEDEN BİLİMSEL RAPOR GİBİ KARAR
»  TÜSİAD'DAN SONRA TOBB'A DA GÖZDAĞI
»  SAVCI ÖZ: "DOSYALAR HALA BENDE"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.